Tale "Vlada je odločila" je pa skoraj tako kot "Vlada dela dobro"...
Kaj češ, tudi o lokaciji ljubljanskega zapora niso nikogar vprašali.In po drugi strani ta škodoželjnost, da se ni vprašalo ljubljančanov(ter še nekaterih drugih), je tudi ok
Ravno zaradi tega dela še bolje.Tale "Vlada je odločila" je pa skoraj tako kot "Vlada dela dobro"...
Ja, v mestu jih morajo več vprašatiSpet primerjava pol miljonskega mesta z malo obrobno podeželsko vasjo?
Ni treba. Stvar je popolnoma enostavna. Izbira lokacij za azilni dom naj bo med občinami, kjer je na državnih volitvah gibanje svoboda doseglo najboljši rezultat. Tam so občani jasno podprli predlog, da se ograja na meji podre in legalizira migracije, torej naj sedaj tudi rešijo to kar so zakuhali. Dodatno pridejo v poštev tudi vse občine kjer živijo poslanci, ki so podprli tale predlog.Ja, v mestu jih morajo več vprašati
Dvakrat je to rekel vceraj na rtvslo.Tale "Vlada je odločila" je pa skoraj tako kot "Vlada dela dobro"...
Zdej bo treba malo definirati, kdo je tale "vas". Ker spet kot ponavadi brcaš v kamenJa, ampak vas to ne moti, njih pa.
Mi si nismo izvolili svobode in legalizacije migracij.Tako, kot ni treba vas
Jebat ga, smo v demokraciji.Mi si nismo izvolili svobode in legalizacije migracij.
Ne vem komu tole trobezlaš, ampak tistih, ki sem jih jaz volil, ni v parlamentu. Tako da se zjokej komu drugemuKaj, a je težko sedaj stati za svojimi poslanci, katerim ste namenili podporo, ko so vam obljubljali podiranje ograj in legalizacijo migracij?
Kje je demokracija v "vlada je določila"?Jebat ga, smo v demokraciji.
Ne vem komu tole trobezlaš, ampak tistih, ki sem jih jaz volil, ni v parlamentu. Tako da se zjokej komu drugemu
Ves hudič je, da migranti pri VAS prehajajo mejo in ne tam, kjer so podrli ograjo.Ni treba. Stvar je popolnoma enostavna. Izbira lokacij za azilni dom naj bo med občinami, kjer je na državnih volitvah gibanje svoboda doseglo najboljši rezultat. Tam so občani jasno podprli predlog, da se ograja na meji podre in legalizira migracije, torej naj sedaj tudi rešijo to kar so zakuhali. Dodatno pridejo v poštev tudi vse občine kjer živijo poslanci, ki so podprli tale predlog.
Ampak vsi vemo, da je migrante pač lažje poriniti nekomu na rob države, na katerega se spomniš samo, ko je treba rešiti težavo, ki si jo zakuhal.
Kaj dosti visoka ograja ne koristi, če je v njej kup na stežaj odprtih vrat. Le komu to ustreza.Ves hudič je, da migranti pri VAS prehajajo mejo in ne tam, kjer so podrli ograjo.
Madžarka je okoli in okoli ograjena, pa gre največja migrantska pot preko nje. Torej je izgovor na podiranje ograje bolj bla, bla v Grimsovem stilu.Kaj dosti visoka ograja ne koristi, če je v njej kup na stežaj odprtih vrat. Le komu to ustreza.
Kakšno pol milijonsko mesto pa je Ljubljana? Če vsak odide od koder je prišel v Ljubljano bo Ljubljana imela samo še ilegalne migrante v azilnih domovih.Spet primerjava pol miljonskega mesta z malo obrobno podeželsko vasjo? Če želijo postaviti azilni dom za ženske in otroke naj ga postavijo. Azilnega doma za testosterona polne mlade moške, ki jih je celo treba ločevati po narodnostih, da se ne pobijejo med sabo pa tukaj pač ne bo.
Predlagam, da vlada še hitreje podira ograjo na meji, da bo ja izpolnila vse svoje obljube volilcem.
Lahko za to trditev, da gre preko Madžarske več ilegalnih migrantov kot čez luknjaste Slovenske ograje kakorkoli podkrepiš z dokazi?Madžarka je okoli in okoli ograjena, pa gre največja migrantska pot preko nje. Torej je izgovor na podiranje ograje bolj bla, bla v Grimsovem stilu.