Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.689
113
Evropska komisija članice pozvala k mehkejšim ukrepom pri nadzoru notranjih meja
A imajo migranti težave pro prečkanju mej, da bi desničarska EK, ki jo vodi Leynova, omilila ukrepe?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.649
-1.372
63
aljoman!

p.s. kaj dela zraven makedonska zastava iz YU časov? zakon pravi, da mora biti slovenska!
Kaj tebi špila?

Si premlad, da bi vedel kakšna je bila makedonska zastava ali se samo delaš glup? Sicer ne vem, kaj mene to sprašuješ. Stanovanje ni moje, obrni se na tistega, ki je objavil twit.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.689
113
Saj vem, zakaj vas tako moti jugoslovanska zastava.

Ker Jugoslavija nam je omogočila dokaj mirno odcepitev, in ji to zamerite.
Ukrofili pa dobro veste, da se od države ne smeš kar tako odcepit, in je imela ukrajinska vojska ali pa JNA vse pristojnosti, da poskuse odcepitve krvavo zatrejo.
Zadeva popolnoma enaka, tako, kot se je Slovenija odcepila od Juge, sta se Krim in Dombas od Ukrajine.

oz. je le majčkena nepomembna razlika, da so na Krimu na referendumu mednarodni opazovalci bili prisotni in niso našli nepravilnosti, v Sloveniji jih pa ni bilo.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.004
3.694
113
Saj vem, zakaj vas tako moti jugoslovanska zastava.

Ker Jugoslavija nam je omogočila dokaj mirno odcepitev.
Ukrofili pa veste, da se od države ne smeš kar tako odcepit, in je imela ukrajinska vojska ali pa JNA vse pristojnosti, da poskuse odcepitve krvavo zatrejo.
Zadeva popolnoma enaka, tako, kot se je Slovenija odcepila od Juge, sta se Krim in Dombas od Ukrajine.

oz. je le majčkena nepomembna razlika, da so na Krimu na referendumu mednarodni opazovalci bili prisotni in niso našli nepravilnosti, v Sloveniji jih pa ni bilo.
Če bi Yuga nas rada nazaj se ji takoj pridružimo.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
UK se je čisto OK odcepila od EU, brez pretiranega pompa. Si sploh opazil, da jih več ni v EU? Jaz ne. EU jih ni zbombardirala, kot je rusija zbombardirala, gruzijo, ukrajino itd..

• Haha
Reactions: jonny77