Seveda, se strinjam. Tvoja opcija bi prisla v postev PRED migracijami, ne PO.Aha, ti bi problem reševal znotraj? Ne bi najprej rešili problem na začetku in se ne bi ukvarjali z zapiranjem notranjih meja? A ni bila to prvotna ideja odprte Evrope?
Seveda, se strinjam. Tvoja opcija bi prisla v postev PRED migracijami, ne PO.Aha, ti bi problem reševal znotraj? Ne bi najprej rešili problem na začetku in se ne bi ukvarjali z zapiranjem notranjih meja? A ni bila to prvotna ideja odprte Evrope?
Jih ne ovirati na poti k cilju.Kaj pa MED?
No zdaj imamo kar imamo. Nikjer niso več zaželeni, pa še vedno prihajajo in povsod jih je že preveč. Zdaj se dela na PO, ker za PRED je prepozno.Seveda, se strinjam. Tvoja opcija bi prisla v postev PRED migracijami, ne PO.
No evo. Sam si si odgovoril.No zdaj imamo kar imamo. Nikjer niso več zaželeni, pa še vedno prihajajo in povsod jih je že preveč. Zdaj se dela na PO, ker za PRED je prepozno.
Brez zamere, ne leti dirketno nate ampak je mišljeno na splošno - ampak a veš kako blesavo mi je tole brat? Zdaj imamo kar imamo, zdaj se dela na PO, ker je za PRED prepozno.... ko se je pa pred časom opozarjalo na možnost nastanka takšnega problema, se je pa samo na polno opletalo z raznimi nacisti, ksenofobi, netolerantneži, in drugimi izrazi. Ja, po toči zvoniti je prepozno ampak tale "toča" se je napovedovala dolgo časa, naredilo se ni pa nič oziroma pa še slabše - namesto, da bi "napeljevali protitočne mreže smo na odprto znosili vse kar se je dalo".No zdaj imamo kar imamo. Nikjer niso več zaželeni, pa še vedno prihajajo in povsod jih je že preveč. Zdaj se dela na PO, ker za PRED je prepozno.
Zakaj bi zameril, saj gre za debato kjer so si mnenja različna in v kulturnem dialogu. Nikogar niti ne etiketiram kot naci, ksenofob... čeprav ene objave na forumu kar kličejo po tem.Brez zamere, ne leti dirketno nate ampak je mišljeno na splošno - ampak a veš kako blesavo mi je tole brat? Zdaj imamo kar imamo, zdaj se dela na PO, ker je za PRED prepozno.... ko se je pa pred časom opozarjalo na možnost nastanka takšnega problema, se je pa samo na polno opletalo z raznimi nacisti, ksenofobi, netolerantneži, in drugimi izrazi. Ja, po toči zvoniti je prepozno ampak tale "toča" se je napovedovala dolgo časa, naredilo se ni pa nič oziroma pa še slabše - namesto, da bi "napeljevali protitočne mreže smo na odprto znosili vse kar se je dalo".
Kako bi ti reševal problem na začetku? Kako določiš začetek?Aha, ti bi problem reševal znotraj? Ne bi najprej rešili problem na začetku in se ne bi ukvarjali z zapiranjem notranjih meja? A ni bila to prvotna ideja odprte Evrope?
Saj pravim, da nisem pristojen za to.Kako bi ti reševal problem na začetku? Kako določiš začetek?
Na način kako Hrvatje uresničujejo schengen, bi Slovenija morala zabetnirati zid višine 10 m, kamere na 10 m, itd. Hrvatje pomagajo migrantov, da so čimprej v Sloveniji. Ali jih popisujejo pa samo oni vejo....
Želel sem le povedat, da mi tu gor kaj več kot nestrinjanja z evropsko politiko glede migracij, kaj dosti ne moremo narediti. In ker je problem migracij zrasel čez obvladljive številke, je pač potrebno narest neke ukrepe. Ampak za to nisem pristojen ne jaz ne ti. Lahko pa še vedno pi.z.dakamo tu gor
No zdej pa tud ti nehaj, se bom še zate zjokal. Sem jaz kdaj napisal, da se strinjam z nelegalnimi migracijami? Je to napisal jest5 al pa msenjur ? Pa nas forumski zmrdko 8888 redno obtožuje raznoraznih zadev, da o jeznem gorenjskem teknadomkotu niti ne začnem. Kar piše on, pa še kdo, je žal naci ksenofobni bulšit in nima nikakršne veze z nelegalnimi masovnimi migracijami pretežno razvajenih maminih sinčkov, katerim smo priča v zadnjih letih in je normalnemu pismenemu jasno, da se mi nikakor ne strinjamo s tem kar se dogaja. Sam če ne tuliš v rog, ki vpije o opicah, golazni in podobnem, si pač avtomatsko WOKE.Brez zamere, ne leti dirketno nate ampak je mišljeno na splošno - ampak a veš kako blesavo mi je tole brat? Zdaj imamo kar imamo, zdaj se dela na PO, ker je za PRED prepozno.... ko se je pa pred časom opozarjalo na možnost nastanka takšnega problema, se je pa samo na polno opletalo z raznimi nacisti, ksenofobi, netolerantneži, in drugimi izrazi. Ja, po toči zvoniti je prepozno ampak tale "toča" se je napovedovala dolgo časa, naredilo se ni pa nič oziroma pa še slabše - namesto, da bi "napeljevali protitočne mreže smo na odprto znosili vse kar se je dalo".
Iskreno povedano sploh ne vem kaj sem zdaj takšnega napisal oziroma bolje kako si ti ta moj zapis dojel, da ti je bilo treba tole o navezi med osmico, jestom ter senjurjem v povezavi s skakanjem v ekstreme spisat kot repliko meni ampak ok, kar je je in to je že mimo.No zdej pa tud ti nehaj, se bom še zate zjokal. Sem jaz kdaj napisal, da se strinjam z nelegalnimi migracijami? Je to napisal jest5 al pa msenjur ? Pa nas forumski zmrdko 8888 redno obtožuje raznoraznih zadev, da o jeznem gorenjskem teknadomkotu niti ne začnem. Kar piše on, pa še kdo, je žal naci ksenofobni bulšit in nima nikakršne veze z nelegalnimi masovnimi migracijami pretežno razvajenih maminih sinčkov, katerim smo priča v zadnjih letih in je normalnemu pismenemu jasno, da se mi nikakor ne strinjamo s tem kar se dogaja. Sam če ne tuliš v rog, ki vpije o opicah, golazni in podobnem, si pač avtomatsko WOKE.
Se strinjam.Tako da zdaj je treba reševat PREJ MED in PO in sicer tako, da se čimveč teh mladcev, kot ljudi, ne živali (razlika med naci in nenaci), v skladu z zakonodajo napoka na avione in dostavi nazaj v matične države, ne pa da si jih EU podaja sem in tja in jim policisti nudijo prezlpačne prevoze. Tisti mali procent ljudem ki je pa res z razlogom begunstva tu, tem je treba pa pomagat. Sicer pa to vse leze u Germani še vedno, kle na LJ avtobusni postaji se trpajo na vlake in avtobuse proti severu, torej je treba pritisnit na zblojene Nemce, da ga počas nehajo srat. Pa to niso ubogi zapuščeni begunci, ampak lepo postriženi in po zadnji modi oblečeni mladci z modernimi telefoni. Torej ne bi bil problem ugotovit od kje so, sam v telefone se pogleda in hop na avion in via matična država.
No vidiš. Če se zamisliš iz kje prihaja narod v Evropo, sploh ne moreš definirati na začetku. To je navadna politična floskula, ki jo novinarji z veseljem ponavljajo.Saj pravim, da nisem pristojen za to.
Ja, Hrvati ne varujejo svoje zunanje meje.
In da je Merklova odkrito vabila delovno silo. Ampak jst sem le skromni opazovalec.
Clovek, ki na ulici premlati mimoidocega ali nekdo, ki si ga na roke mece na ulici, je zate lahko clovek, zame pa navadna zvad, naci gor ali dol.No zdej pa tud ti nehaj, se bom še zate zjokal. Sem jaz kdaj napisal, da se strinjam z nelegalnimi migracijami? Je to napisal jest5 al pa msenjur ? Pa nas forumski zmrdko 8888 redno obtožuje raznoraznih zadev, da o jeznem gorenjskem teknadomkotu niti ne začnem. Kar piše on, pa še kdo, je žal naci ksenofobni bulšit in nima nikakršne veze z nelegalnimi masovnimi migracijami pretežno razvajenih maminih sinčkov, katerim smo priča v zadnjih letih in je normalnemu pismenemu jasno, da se mi nikakor ne strinjamo s tem kar se dogaja. Sam če ne tuliš v rog, ki vpije o opicah, golazni in podobnem, si pač avtomatsko WOKE.
Tako da zdaj je treba reševat PREJ MED in PO in sicer tako, da se čimveč teh mladcev, kot ljudi, ne živali (razlika med naci in nenaci), v skladu z zakonodajo napoka na avione in dostavi nazaj v matične države, ne pa da si jih EU podaja sem in tja in jim policisti nudijo prezlpačne prevoze. Tisti mali procent ljudem ki je pa res z razlogom begunstva tu, tem je treba pa pomagat. Sicer pa to vse leze u Germani še vedno, kle na LJ avtobusni postaji se trpajo na vlake in avtobuse proti severu, torej je treba pritisnit na zblojene Nemce, da ga počas nehajo srat. Pa to niso ubogi zapuščeni begunci, ampak lepo postriženi in po zadnji modi oblečeni mladci z modernimi telefoni. Torej ne bi bil problem ugotovit od kje so, sam v telefone se pogleda in hop na avion in via matična država.
Kak nesmisel si zdaj to spisal?Clovek, ki na ulici premlati mimoidocega ali nekdo, ki si ga na roke mece na ulici, je zate lahko clovek, zame pa navadna zvad, naci gor ali dol.
Jamral si od fašistov in podobno.Iskreno povedano sploh ne vem kaj sem zdaj takšnega napisal oziroma bolje kako si ti ta moj zapis dojel, da ti je bilo treba tole o navezi med osmico, jestom ter senjurjem v povezavi s skakanjem v ekstreme spisat kot repliko meni ampak ok, kar je je in to je že mimo.
Se strinjam.
Seveda, navadna žvad je to drži. Naci rata, ko to lastnost pripiseš določeni skupini ljudi na podlagi narodnosti, barve kože, veroizpovedi ali spolne usmerjenosti. Sam tega nekak ne gre razumet, anede?Clovek, ki na ulici premlati mimoidocega ali nekdo, ki si ga na roke mece na ulici, je zate lahko clovek, zame pa navadna zvad, naci gor ali dol.
Seveda, navadna žvad je to drži. Naci rata, ko to lastnost pripiseš določeni skupini ljudi na podlagi narodnosti, barve kože, veroizpovedi ali spolne usmerjenosti. Sam tega nekak ne gre razumet, anede?