Delajo, delajo - v mešanih patruljah pod komando policaja, če mu reče streljaj, lahko strelja.
LOL
strelja lahko glih tolk kot ti - zgolj in samo v silobranu
Delajo, delajo - v mešanih patruljah pod komando policaja, če mu reče streljaj, lahko strelja.
Kolikor vem, imamo vojsko na tujem ozemlji že od osamoavojitev.Kolikor vem, imamo vojsko na meji že sedaj, samo da mora delati pod policijsko komando.
In imamo odgovor.... Če nekje pri prehodu skupina pričakuje panelno ograjo, ki je ne varuje nihče, ...
Koliko ima sploh foro te ograje postavljati? Če nekje pri prehodu skupina pričakuje panelno ograjo, ki je ne varuje nihče, koliko časa jim bo vzelo, da en panel umaknejo, če jih vodič opremi z orodjem? Ali pa pač nesejo do meje neko varianto lestve (denimo vrvno ali kar aluminijasto) in pustijo ograjo pri miru.
Za nebranjeno oviro je škoda časa, da se postavlja. Tako so nas včasih učili v JLA. "Inženirci" nasprotne strani jo bodo zmeraj zlahka premagali.
Kaksno vprasanje!incident na zahodni meji
Komu verjeti? Našim, da kao niso bili tam, ali občanu?
Jaz verjamem občanu. Če bi si dogodek izmislil z namenom oblatit vojsko, potem nebi rekel, da sta se moška opravičila.
In ker ni posnel na video, ni nekih dokazov, lahko naši mirno rečejo da niso bili tam, mogoče celo ne smejo biti tam Dobro so se naredili francoze.
Sicer pa jaz tu ne vidim nobenega incidenta, tudi če se je zgodilo tako, kot trdi občan. Tako bi moralo postopat vedno, ko policija/vojska naleti na ilegalne migrante. Meni se zdi s strani občana opisan postopek čisto korekten.
Je pa sedaj vprašanje, ali je vojska na meji ali je ni. In če je, in če dela, zakaj bi rabili še aktivacijo 37a člena?
incident na zahodni meji
Komu verjeti? Našim, da kao niso bili tam, ali občanu?
Jaz verjamem občanu. Če bi si dogodek izmislil z namenom oblatit vojsko, potem nebi rekel, da sta se moška opravičila.
In ker ni posnel na video, ni nekih dokazov, lahko naši mirno rečejo da niso bili tam, mogoče celo ne smejo biti tam Dobro so se naredili francoze.
Sicer pa jaz tu ne vidim nobenega incidenta, tudi če se je zgodilo tako, kot trdi občan. Tako bi moralo postopat vedno, ko policija/vojska naleti na ilegalne migrante. Meni se zdi s strani občana opisan postopek čisto korekten.
Je pa sedaj vprašanje, ali je vojska na meji ali je ni. In če je, in če dela, zakaj bi rabili še aktivacijo 37a člena?
Pa kako to, da nimajo pooblastil? Ne razumem. ce pa je vojak, kdo pa bo imel pooblastilo? Racunovodja?