Nič v Postojno. Kr v ljubljano jih naj nastanijo v hotele te znanstvenike, če pa bo kakšen đoki proti ga pa takoj obtožit rasizmaVodstvo policije je namreč odredilo, da je treba prosilce za azil iz Alžirije in Maroka zapreti v center za tujce v Postojni. To naj bi storili zato, ker naj bi maroški in alžirski državljani v večji meri zlorabljali azilne postopke, se drogirali, kršili javni red in mir ter kradli.
Saj ti vedno trolaš, da odpeljite migrante domov. Nekdo je to tudi uresničil.
Garje se prenašajo po zraku in so smrtne v 90%"MiGrAnTi nE PrEdStAvLjAjO NiKaKrŠnE nEvArNOsTi"
Saj ti vedno trolaš, da odpeljite migrante domov. Nekdo je to tudi uresničil.
Kakšna je pa statistika pri nas?Po podatkih avstrijskega statističnega urada je leta 2017 socialno pomoč prejemalo okoli 239.000 ljudi, od katerih jih polovica ni imela avstrijskega državljanstva. Približno tretjino prejemnikov pomoči so predstavljali prosilci za azil in prejemniki subsidiarne zaščite.
Že spet vse veš.Ne, nekdo je naf00kal cel kup migrantov v 10x premajhno stanovanje v katerem on sam (lastnik) seveda ne živi, najverjetneje z namenom varčevanja s stroški za svoje delavce.
Jaz ne trolam, da si odpelji migrante domov.
Če ti bom kaj odgovoril, me bo tvoj prijatelj spet brisal. Tako zopet verjemi, da si me totalno potolkel.