Nisem se izmikala vprašanju, vsaj trije smo ti takrat odgovarjali, ti si pa zaklenil temo.
Multipliciranje profilov je pa itak tu stalna praksa.
Lej, na živce ti grem, ampak bogpomagaj. Tu sem, ti pa cepetaš z nožicami in lajaš vame.
In evo je, spet nova laž naše babe jagaste.
Izumikala si se vprašanj in to povsem po nepotrebnem, to so mi priznali tudi drugi moderatorji, ko smo obravnavali tvoj kretenizem zaradi katerega si bila banana. Lahko ti dokažem in nalepim poste iz tiste debate kadarkoli bi bilo to potrebno ali pa kar tu povprašava moderatorja Ibizo, s katerim sem se takrat posvetoval glede tvojega primera. S tem se seveda ne boš strinjala, ker se ti potem podere cel (lažni) svet
Ja, na živce mi greš (le zakaj) in ne, ne bom te dal na ignore, pa če si to še tako želiš.
Cepetanje in lajanje je pa spet zgolj in samo v tvoji zboljeni betici, jaz se samo trudim dokazovat na vsake toliko kako nabijaš v tri krasne glede migrantov. Enkrat bolj argumentirano, enkrat manj, kakorr se mi pač momentalno da.
To je zaenkrat vse ampak pozor, to še ni konec! Le kaj si bo naša zavajajoča uporabnica izmislila z naslednjim postom?
Nazadnje urejeno: