Migranti so že (spet) v Sloveniji - 3. del

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zato ker ni podatka kdo je udeležen.
Prvo pravilo multikulti medijev.

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
Če bi kaj podobnega v tujini izvedli Iranski likvidatorji, bi sedaj Teheran preletavala zavezniška NATO letala, letalonosilke bi bile že zasidrane v bližini, Trump bi rohnel in grozil ... tako pa, to so ja naši dobri prijatelji Savdijci, ti mnogo trošijo na ameriško orožje ... to so naši zavezniki ... oni lahko ... Bljak!

http://www.rtvslo.si/svet/bliznji-v...-posmrtne-ostanke-v-carigrajskem-gozdu/469314

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ukvarjajo se s tisti, kar najbolj obvladajo.

In glede na to, da se Jajo obdaja s katolibani in je Vatikan poln pederajsov pač pišejo o takih zadevah.
S katolibanom šarcem se ne obdaja zato ker je vaš zblojenec.
Je pa res ja da je v vatikanu polno pedrov kateri so mahjeni na dečke. In spet problem ker ravno vi zagovarjate pederizem na vse pretege.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.249
113
Res so v štepanjcu večinoma ljudje z balkana (migranti X generacije torej) ampak me vseeno zanima na podlagi česa si dala to v ta topic o migrantih, saj ni nikjer zaveden podatek o geografksem izvoru vpletenih v incident.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Res so v štepanjcu večinoma ljudje z balkana (migranti X generacije torej) ampak me vseeno zanima na podlagi česa si dala to v ta topic o migrantih, saj ni nikjer zaveden podatek o geografksem izvoru vpletenih v incident.
V 123jevem linku tudi ni tega podatka.
Če se ti ne zdi primerno, pobriši. Ni problema.

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Če se gre res za orgijo med dvema pedroma v Stepanjcu potem itak ne bodo nobenih podatkov vpletenih objavili. Že videno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.249
113
Matey

Sej to je prvo objavil uporabnik endvatri Ki tudi neve izvor teh dveh v tem incidentu... Tak da ti napačnega obtožuješ itn..

Chill, nobenega ne obtožujem pač pa zgolj sprašujem. Glede na različne podatke o udeleženih sem predvideval, da gre za ločene dogodke, 123ka je panapisal zakaj je to nalepil sem. Posledično sem po tem razlogu povprašal še jagobabo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.086
16.249
113
V 123jevem linku tudi ni tega podatka.
Če se ti ne zdi primerno, pobriši. Ni problema.

Jp, vidim ja. Je pa praksa res pokazala, da kadar gre za domačine se dejansko navede začetnice če ne kar komplet ime in priimek, ko gre pa za takšne ali drugačne tuje državljane pa niti začetnic ni. Res pa ne noreš na podlagi manjka začetnic potem kar po defaultu obravnavat zadevo kot da gre za tujce oz. migrante.

Da bi brisal oz. urejal? Mi niti na misel ne pade kaj šele da bi se dejansko moral še kaj ukvarjati z vami v obliki moderiranja, škoda časa in energije.

edit: typo

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.