Imas cisto prav. Poti nazaj itak vec ni, bolje, da vsaj ta denar dobimo, da jim bo lepo tu...
En komentar:
Poglej priponko 25914
A odgovor Zvera ti pa ni vsec?
Boljši podatek bi bil, koliko jih je v EU, mi smo namreč v EU.Koliko jih pa imamo trenutno v Sloveniji, kdo (od kod) so in kje so nastanjeni?
In koliko naših sredstev izven dogovorjenega proračuna gre dodatno za migrante?Boljši podatek bi bil, koliko jih je v EU, mi smo namreč v EU.
In tiste miljone, ki jih EU namenja tem ali onim članicam za migrante je v bistvu tudi naš denar. Gre iz davkoplačevalskih žepov. Naprimer migrant nastanjen v Nemčiji po žepu udari tudi slovenske davkoplačevalce. (preko EU)
Aha, odkrit rasist ter ksenofob.
Na zavarovalnici sem imel teren tam. Ena 30 clanska druzina je bila ok, ata glavni, smrkavci pa da ste tihoJe kdo tukaj iz Prekmurja in da sobiva s prekmurskimi Romi? Izkušnje?
to ti je cigan rekel za cigana?Na zavarovalnici sem imel teren tam. Ena 30 clanska druzina je bila ok, ata glavni, smrkavci pa da ste tiho
Drugo druzino sem iskal in vprasal enega na cesti in mi je rekel, da on na mojem mestu ne bi sel na obisk, ker...to so cigani
Ne, gospod je bil clovek....Ne spomnim se tocno kraja.to ti je cigan rekel za cigana?
Stranke si imel v Püšči?
OK, bom politično korektna. To ti je Rom rekel za Roma?Ne, gospod je bil clovek....Ne spomnim se tocno kraja.
tudi v parlamentu je vse u nulo zrihtanoOK, bom politično korektna. To ti je Rom rekel za Roma?
Je bilo to tisto romsko naselje čisto blizu Sobote, za katero sploh ne pogruntaš da je romsko, tako je zrihtano?
Kot je že nekdo napisal, vsak cent, ki ga damo za migrante je preveč.In koliko naših sredstev izven dogovorjenega proračuna gre dodatno za migrante?