Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
@pinkobalinko: med Slovenci pa ni kriminalcev? Kdo zmaga v številu pobitih v zadnjih desetletjih v skandinavtskih državah? Kak begunec ali klen Norvežan?
Če narod sam ni trden, sploh niso potrebni nobeni tujci, da ga ogrožajo. Po drugi strani tudi nekaj 1000 beguncev ne more ogroziti trdnega 2 mio naroda. To je dejstvo.
Logično da. Slovencu videti soseda trpeti, povzroča neprecenljivo srečo. Zato ga je smiselno kot begunca imeti pred očmi.Citat:
Uporabnik sumica pravi:Tudi mi bi veliko lažje sprejeli 500 ali 1000 Avstrijcev/Hrvatov/.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Logično da. Slovencu videti soseda trpeti, povzroča neprecenljivo srečo. Zato ga je smiselno kot begunca imeti pred očmi.Citat:
Uporabnik sumica pravi:Tudi mi bi veliko lažje sprejeli 500 ali 1000 Avstrijcev/Hrvatov/.
Begunci bodo pri nas delali tisto, kar jim bomo dovolili. Torej niso krivi oni kaj nam bodo storili, pač pa smo si krivi sami. Kak mesec nazaj je kar nekaj politikov stokalo ob svinjini na gradbišču džamije. Nisem zasledil, da bi se podobno zgodilo ob grafitu na cerkvi kak dan nazaj.
Ampak ali so za tak odnos do lastne kulture krivi emigranti iz prejšnjih časov, ki po mojem imajo pravico do muslimanske verske ustanove? Krivi smo mi, ki pač take predstavnike ljudstva želimo imeti.
Kakor trenutno plujemo, nekaj 1000 beguncev ne pomeni naše pogube niti rešitve. Pogubo si delamo sami.
Meni ni treba, sebi lahko odgovoriš:Citat:
Uporabnik Denis pravi:Mislim da nasi takrat NISO ropali, posiljevali, pretepali in ubijali avstrijcev, kaj pravis? Da cujem.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Po mojem prepričanju je delež kriminalcev v posameznem narodu približno enak. Toliko in toliko na mio prebivalcev. Razlika je edino v tem, da jih nekje več ulovijo, nekje pa manj.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če narod sam ni trden, sploh niso potrebni nobeni tujci, da ga ogrožajo. Po drugi strani tudi nekaj 1000 beguncev ne more ogroziti trdnega 2 mio naroda. To je dejstvo.