Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Za nemške si je Merklca res sama kriva. V mislih sem imel bolj tiste, ki so v Italiji, Grčiji, Franciji, Španiji.
No ne pretiravaj. Pojdi se projekt 1 €, pa ti bo nekaj ostalo.Citat:
Uporabnik Matey pravi:Razen, če bom potem jaz lačen na račun sitosti drugega.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Pa tisti ta črni migranti sploh padejo med to maso, ki se jo bo po kvotah delilo? Jaz sem mislil oz. mislim, da se te kvote nanašajo zgolj na migrante, ki se premikajo po balkanski poti ter se jih zraven do neke popisuje.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Se strinjam. Ampak če izključno ena država to govno kliče k sebi je potem neumnost, da bi prav vse posledice morale nositi tudi druge države članice. Merklova bi morala prevzeti vse migrante in begunce, saj jih je konec koncev ona priklicala, če pa se to ne izzide zaradi preštevilnih migracij in se ta folk potem prerazporeja, bi lahko Nemčija vsaj krila vse stroške v zvezi s tem. Ne pa da mora ena boga Slovenija, ki še za lasten burek nima, potem skrbeti še za prevoze, nastanitve, prehrano več sto tisoč ljudi, od katerih bo na koncu nek majhen % še celo ostal tu. A istočano nimamo niti za pokritje okojnin, plač in zdravstvenih storitev ter še vseh ostalih potreb naših ljudi.
Jaz bi tudi rad vsak dan doniral kaj denarja pomoči potrebnim po svetu ali v Sloveniji ampak če imam zgolj določeno število €€€, ki jih potrebujem za lastno preživetje, potem do teh donacij ne more priti a ne? Razen, če bom potem jaz lačen na račun sitosti drugega. Tega se pa ne grem. In točno v to nas sili EU. J3besh to.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
MAÐARI I DALJE NE ŽELE IZBEGLICE: Orban uložio VETO na migrante!
Citat:
Viktor Orban, premijer Mađaske, uložio je veto na plan prema kom bi se migranti
i tražioci azila direktno premeštali iz Turske u druge evropske zemlje.
ViR: telegraf.rs
Nihče mu ne brani, da odide iz EU in zgradi kupolo nad svojo vukojebino.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če si Evropa migrantov, ki so že v njej, ne bo sposobna solidarnostno razdeliti, je z njo konec. Evropa ne more biti skupaj samo zaradi medu, temveč tudi zaradi govna.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Dva migrantörja nadlegovala šolarki na ljubljanskem avtobusu...? klik
Ig Nobelova nagrada za ekonomijo in častni doktorat EF LJ ti ne uideta.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Večina tega denarja za begunce gre potem v žepe osebja (nadure), proizvajalcev, trgovin, šoferjev, tudi nazaj v proračun preko DDV, prispevkov, ...
Posredno torej begunci spodbujajo potrošnjo.