Pravzaprav je bilo tako
Hočeš povedati, da se opisano v mojem postu ni zgodilo?
Pravzaprav je bilo tako
Dala sem link na tisto, česar sem se najprej spomnila.Hočeš povedati, da se opisano v mojem postu ni zgodilo?
Pa ne bomo zaradi ene iranske pesnice posploševali na koga? Na vse migrante, Irance, tujce?
Režimski promigrantski mediji v kombinaciji z "varuhom" človekovih pravic spet bluzijo, pravilen naslov bi namreč moral biti "Policija ignorira laži migrantov". Pa ne da se stvari počaaaasi obračajo na bolje? Pred časom so vsi brez da bi trznili z očesom kupovali vse možne laži migrantov, od lažnega vzroka za migracijo in starosti dalje.
Poglej priponko 23496
Vsi kolaborantski narodno izdajalski migrantoljubci zavajajo in lažejo, ker so cepljeni z idiotizmom in sovraštvom do lastnega naroda.Vsi migranti lažejo, ker je policija cepljena z resnico?
Ce delas nekaj v skodo svojemu narodu, je to to, kar si napisal. Ne more bit drugace.Vsi kolaborantski narodno izdajalski migrantoljubci zavajajo in lažejo, ker so cepljeni z idiotizmom in sovraštvom do lastnega naroda.
Že naši pradedje so imeli rek, da dobrota je sirota.Pa ne bomo zaradi ene iranske pesnice posploševali na koga? Na vse migrante, Irance, tujce?
Vir? Dokaz?Ja, točno to je bil pomen mojega posta, vsi migranti lažejo. Brez izjem.
Vir? Dokaz?
Kar ljubitelj SS-ovcev seveda ni.Vsi kolaborantski narodno izdajalski migrantoljubci zavajajo in lažejo, ker so cepljeni z idiotizmom in sovraštvom do lastnega naroda.
Vir? Dokaz?Ja, točno to je bil pomen mojega posta, vsi migranti lažejo. Brez izjem.