Kje pa kdaj?A na gobec ga je treba tudi po 3x da zaleže?
Kje pa kdaj?A na gobec ga je treba tudi po 3x da zaleže?
Osebje, kolikor vas pač še je živih, se malo delate budale zadnje čase...Tokrat jaz tega nisem dojel kot enako fotografijo, saj je resolucija fotk iz drugega posta veliko boljša kot iz prvega posta.
Osebje, kolikor vas pač še je živih, se malo delate budale zadnje čase...
Pa ste spet temo uničili. Eni in isti. Pejte v spam kotiček.
Tu se je Grims malce zmotil.
Maš point..Tu se je Grims malce zmotil.
V EU migrante vodi Merklova - iz iste evropske stranke kot je sam. Wilkommen politika.
In recimo da če en migrant stane 1963 eur. Koliko bo pa stal če zmaga SDS? Zakaj Grims tega ne pove?
Bodo če SDS zmaga hodili iz Maroka, Iraka, Tunizije, Kosov, Bosne v manjšem številu?
Bo v primeru če policija kakega albanca s tiralice zadrži na meji spet zahteval interpelacijo notranjega ministra?
Ti kar razlagaj....samo manj se zapletaj/zgubljaj v teh razlagah in večx banaj...al pa meni prepusti moderacijoMoja napaka, ker konstantno poizkušam obrazlagati moderatorske ukrepe v določenih primerih in potem valda da se razvije offtopic debata. Sem zdaj prišel do zaključka, da tega ne bom več počel, čeprav se mi to zdi zelo smiselno zaradi splošnega razumevanja situacije ampak je res, da eni non stop zapenjajo v to. No, ne bom jim več dal prilike, nadaljne razlage odpadejo.
0 migrantov. Kot orban. In takojsna deportacija ilegalcev in ne tako kot zdaj ko jih rdečuharski talibani filajo allah ahmadovce s piškotki v parlamentu.Tu se je Grims malce zmotil.
V EU migrante vodi Merklova - iz iste evropske stranke kot je sam. Wilkommen politika.
In recimo da če en migrant stane 1963 eur. Koliko bo pa stal če zmaga SDS? Zakaj Grims tega ne pove?
Bodo če SDS zmaga hodili iz Maroka, Iraka, Tunizije, Kosov, Bosne v manjšem številu?
Bo v primeru če policija kakega albanca s tiralice zadrži na meji spet zahteval interpelacijo notranjega ministra?
Nič..na skrivaj hodi k njim (okoli KR jih je kar nekaj) in jim dobro (oz. davkoplačevalci, ki mu dajemo plačo) plačuje, da se lahko slini po njih.
Tu se je Grims malce zmotil.
Tvoj seže do sem? Spomin namreč! https://siol.net/novice/slovenija/vandali-napadli-sedeza-slovenskih-podjetij-v-pristini-video-274355Si pa optimist, če misliš da spomin povprečnega janšista seže toliko nazaj.
Bere se lepo, ampak zakaj tega v SDS-u jasno in glasno ne povedo? Tako glasno da se jih sliši do Bruslja in Berlina, ne pa kot zdaj da se o tem pogovarjajo samo penzionisti za šankom.0 migrantov. Kot orban. In takojsna deportacija ilegalcev in ne tako kot zdaj ko jih rdečuharski talibani filajo allah ahmadovce s piškotki v parlamentu.