Citat:
Uporabnik titov pravi:
Če je pripadnik kakšne nestpne, fašistične religije, npr. islamofašizma, je zelo primerno, da se to objavi.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Narobe. Policija ni ugotovila, kdo je denarnico ukradel.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Po sedaj znanih podatkih je punci nekdo iz njene druzbe ukradel denarnico.
Če si profi, lahko marsikaj ukradeš tudi pred očmi množice, pa te nihče ne bo videl.
Spomni se mađioničarjev, kako preslepijo celo dvorano....
Kako boš pa komentiral Apollovo izkušnjo z telefonom iz istega dne?
debatiranje o tej zelo ocitno zlagani zadevi je ze konkretno debilno...
Trdiš, da se Apollo laže?
Kje tocno je Apollo povedal kaj se je zgodilo?Njemu se je "zdelo" verjetno. Meni pa zlagano...
In glede na porocanje medijev je bilo kr precej lazi
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Če je pripadnik kakšne nestpne, fašistične religije, npr. islamofašizma, je zelo primerno, da se to objavi.
Veroizpoved je osebna stvar posameznika. Javno filozofiranje o tem je znak pomankljive vzgoje.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Narobe. Policija ni ugotovila, kdo je denarnico ukradel.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Po sedaj znanih podatkih je punci nekdo iz njene druzbe ukradel denarnico.
Če si profi, lahko marsikaj ukradeš tudi pred očmi množice, pa te nihče ne bo videl.
Spomni se mađioničarjev, kako preslepijo celo dvorano....
Kako boš pa komentiral Apollovo izkušnjo z telefonom iz istega dne?
debatiranje o tej zelo ocitno zlagani zadevi je ze konkretno debilno...
Trdiš, da se Apollo laže?
Kje tocno je Apollo povedal kaj se je zgodilo?Njemu se je "zdelo" verjetno. Meni pa zlagano...
In glede na porocanje medijev je bilo kr precej lazi
Zaradi tvojega splošnega nerazumevanja napisanega sem ti odebelil del besedila replike membraina, na katero se je dejansko nanašalo moje vprašanje. Kaj in kje pa je Apollo pisal o dogodku z migrantri v LJ pa tudi sam dobro veš, saj sta si izmenajala kar nekaj postov.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Veroizpoved je osebna stvar posameznika. Javno filozofiranje o tem je znak pomankljive vzgoje.
Sem vedel, da je večina muslimanov (sploh tistih ta bolj ekstremnih) pomanjkljivo vzgojenih. Nič novega v bistvu.
Potem pa ruši džamijo, razkrij ženske, obrij se in ne nosi več tričetrt hlačnic in ne deri se več alahakbar, predvsem pa ne razglašaj, da so drugoverci in ateisti, manjvredni grešniki, ki jih je treba izrebit.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Saj vemo le to, da so v Parizu sledile manj mirne demonstracije. O globini t.i. posilstva ne vemo prav veliko.Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Odgovoril sem na vprasanje ,ki je edino smiselno. Drugo vprasanje je pa (ocitno) debilno. Kako naj jaz vem kaj nek posameznik dozivel? Ali pa ni dozivel? Kako naj vem ce se je stvar res tako zgodila? Na podlagi cesa?
Postavljaš čudna vprašanja- Absolutna resnica je tisti članek, kateri podpira moje izvajanje, fake news pa so vsi ostali članki, kateri absolutno ne podpirajo mojega izvajanjaCitat:
Uporabnik nacek pravi:
in zakaj si pa ti verodostojen ?
Kako naj vemo kaj je fake news? Je fake news clanek tej strani ali kateri drugi?
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
in zakaj si pa ti verodostojen ?
Kako naj vemo kaj je fake news? Je fake news clanek tej strani ali kateri drugi?
Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
je bilo tisto s pendrekom spolni ali telesni delikt?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Sem vedel, da je večina muslimanov (sploh tistih ta bolj ekstremnih) pomanjkljivo vzgojenih. Nič novega v bistvu.
Citat:
“Someone who, god forbid, has been penetrated in the anus – a worm grows within him due to the semen discharged in him. A disease develops in his anus, and as a result… he cannot calm down unless he is penetrated again and again.”