Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Bos znal poiskat en (1) sam post v katerem jaz kakorkoli kadarkoli branil "IS" ali katerikoli "IS". Med 10.000 post bos zagotovo nasel vsaj 1? Da demantiram naci propagando glede muslimanov pa vsekakor.... Mi verjetno ne mores zamerit glede na to kaj in koliko se siri tukaj?
Opa, ponovno ujet na lazi!
Vsakic, ko je bil teroristicni napad v Evropi v zadnjem letu (in bilo jih je veliko) s strani ISIS-a sem te pozival da obsodis ISIS in napises, da ne predstavljajo tebe ali drugih mislimanov. Vsakic si privlekel neke "sem prebral na internetu in je 150% resnicno" teorije zarote, kdo je za ISIS-om (valda ZDA in EU, sice ne vem zakaj muslimani potem rinete sem?) in nikoli nisi zanikal, da simpatiziras z ISIS-om. Se vec, ko sem te direktno vprasal ce podpiras ISIS, mi nisi nikoli odgovoril, ampak si spet privlekel teorije zarote o Izraelu, krscanskih vojnah itd. in me zacel oznacevati za fasista in ksenofoba.
Zame si simpatizer ISIS-a, ker tega nikoli nisi zanikal in kot je davidoff napisal, imas vse znake cloveka z opranimi mozgani. Srcno upam, da so te ze postavili na kaksno "no fly" listo, ker imas prevec znakov, da si radikalec, placan ali ne placan je popolnoma vseeno.