Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Begunska kriza je pa stvar vojnega obmocja v Siriji in okoli Sirije.
Ampak kaj imajo s Sirijo Maročani, Afganistanci....Pakistanci....vsi ostali kurcipalci ki niso iz Sirije ali Iraka.....?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ampak kaj imajo s Sirijo Maročani, Afganistanci....Pakistanci....vsi ostali kurcipalci ki niso iz Sirije ali Iraka.....?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od teh bo v Sloveniji lahk ostalo 1/10. Od te stevilke bo vecina zginila ze v prvem mesecu....
Wrong TurnCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Takšna slika je tipična za muslimanske države. Doma so po večini osamljene in trpeče ženske medtem, ko so moški strahopetno migrirali na brezbožni zahodCitat:
Uporabnik eazy pravi:
Christian Eritreans fleeing brutal repression
Če bi ti in tvoja družina in vsa tvoja okolica stradali, kaj bi ti napravil? V bolj bogato državo nagnal ženo in otroke, ti bi se pa doma praskal po jajcih, ali bi v bogatejšo državo odšel ti. Tam poskusil najti zaposlitev in s pošiljanjem denarja domov rešil družino stradanja. Po tvojem pisanju sodeč, bi ti izbral prvo varianto.
glede na to da je kar extremen tale "eazy" resnično upam da ga naši organi nadzorujejo. ker zna jezik dvomim da se bo razstrelil ampak za kakšno novačenje je pa primeren.Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od teh bo v Sloveniji lahk ostalo 1/10. Od te stevilke bo vecina zginila ze v prvem mesecu....
Vidiš...ta del mi ni ql......ko začneš......ne skrbi saj bodo etak izginili soon...
Jaz ne bi da kam zginejo......in se pol razstreljujejo......jaz tudi ne maram kadar tebe ni nič tukaj gor......ker se sprašujem kje si in kje se extremiziraš
Jaz bi to vse nazaj poslal.....ne z avijonom...ampak z raketo......kar pa ne bi šlo na raketo pa v milo predelal
Citat:
Uporabnik capl pravi:
easy, že velikokrat sem te vprašal, pa nikoli ne odgovoriš, pa te bom vseeno še enkrat
Kam boste zbežali, ko boste v Evropi zakuhali vojno, kam, ko bo tudi v Evropi dobesedno primanjkovalo hrane?
a ti je jasno, da bo tudi tebi, tvoj sedanji standard, samo še spomin? da bodo tudi tvoji otroci stradali ali umrli?
da tudi, če nas vse pokoljete, boste v nekaj letih naredili siromaštvo in klanje, kot ste v svojih prejšnjih domovinah?
da ni druge varijante kot najmanj vsesplošno siromaštvo Evrope, verjetno pa bo vojna in klanje (dobesedno), kakršnega še ni bilo v zgodovini človeštva.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Takšna slika je tipična za muslimanske države. Doma so po večini osamljene in trpeče ženske medtem, ko so moški strahopetno migrirali na brezbožni zahodCitat:
Uporabnik eazy pravi:
Christian Eritreans fleeing brutal repression
Če bi ti in tvoja družina in vsa tvoja okolica stradali, kaj bi ti napravil? V bolj bogato državo nagnal ženo in otroke, ti bi se pa doma praskal po jajcih, ali bi v bogatejšo državo odšel ti. Tam poskusil najti zaposlitev in s pošiljanjem denarja domov rešil družino stradanja. Po tvojem pisanju sodeč, bi ti izbral prvo varianto.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če bi ti in tvoja družina in vsa tvoja okolica stradali, kaj bi ti napravil? V bolj bogato državo nagnal ženo in otroke, ti bi se pa doma praskal po jajcih, ali bi v bogatejšo državo odšel ti. Tam poskusil najti zaposlitev in s pošiljanjem denarja domov rešil družino stradanja . Po tvojem pisanju sodeč, bi ti izbral prvo varianto.
Komunist???? . Tako kot Merklova in Junker (iz krščanske stranke) ?????Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tole so naš alter katolibani spregledali: Pope Francis: You cannot reject refugees and call yourself a Christian
Narobe. Oz,bi pogojno veljalo pri polni zaposlenosti.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če bi ti in tvoja družina in vsa tvoja okolica stradali, kaj bi ti napravil? V bolj bogato državo nagnal ženo in otroke, ti bi se pa doma praskal po jajcih, ali bi v bogatejšo državo odšel ti. Tam poskusil najti zaposlitev in s pošiljanjem denarja domov rešil družino stradanja . Po tvojem pisanju sodeč, bi ti izbral prvo varianto.
Realnost je žal popolnoma drugačna od tvojega opisa, s katerim se drugače večinoma strinjam. Problem je ravno v tem, da jemali bi (socialno podporo itd), dali pa ne ničesar (delo, za katero bi dobili denar in socialna pomoč nebi bila potrebna).
Rešitev, katero so določili politiki, je tako povsem napačna in bi bilo potrebno najti drugo. A veš tisto ko daš človeku ribo in je sit en dan, če ga pa naučiš loviti ribe pa bo sit celo življenje? No, velika večina migrantov se noče naučiti loviti rib, saj se zavedajo, da jim jih bomo v nasprotnem primeru dali sami. Kiks.
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vidiš...ta del mi ni ql......ko začneš......ne skrbi saj bodo etak izginili soon...
Jaz ne bi da kam zginejo......in se pol razstreljujejo......jaz tudi ne maram kadar tebe ni nič tukaj gor......ker se sprašujem kje si in kje se extremiziraš
Jaz bi to vse nazaj poslal.....ne z avijonom...ampak z raketo......kar pa ne bi šlo na raketo pa v milo predelal
Citat:
Uporabnik capl pravi:
easy, že velikokrat sem te vprašal, pa nikoli ne odgovoriš, pa te bom vseeno še enkrat
Kam boste zbežali, ko boste v Evropi zakuhali vojno, kam, ko bo tudi v Evropi dobesedno primanjkovalo hrane?
a ti je jasno, da bo tudi tebi, tvoj sedanji standard, samo še spomin? da bodo tudi tvoji otroci stradali ali umrli?
da tudi, če nas vse pokoljete, boste v nekaj letih naredili siromaštvo in klanje, kot ste v svojih prejšnjih domovinah?
da ni druge varijante kot najmanj vsesplošno siromaštvo Evrope, verjetno pa bo vojna in klanje (dobesedno), kakršnega še ni bilo v zgodovini človeštva.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Na strani MNZ ima statistiko koliko ljudi prihaja iz katere drzave. To driskanje o kurcipalcih je samo izgovor oziroma racionalizaciaj nacistov. Sem dobre volje in bom podatke postregel... Recimo najbolj frisne (2016).
Stevilke za kurcpalci drzave:
Albanija: 6
Alzirija: 42
Banglades: 2
BiH: 4
Kongo: 2
Egipt: 3
Eritreja: 28
Gambija: 2
Gana: 2
Indija: 7
Iran: 78
Kazahstan: 3
Kosovo: 18 (cela invazija)
Libanon: 4
Liberija: 1
Maroko: 39
Myanmar: 1
itd, itd, itd... Za primerjavo:
Sirija: 281
Dejmo sedaj filozofirat kako bodo rulje iz Eritereje dobile 32" LCD
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Narobe. Oz,bi pogojno veljalo pri polni zaposlenosti.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Realnost je žal popolnoma drugačna od tvojega opisa, s katerim se drugače večinoma strinjam. Problem je ravno v tem, da jemali bi (socialno podporo itd), dali pa ne ničesar (delo, za katero bi dobili denar in socialna pomoč nebi bila potrebna).
Rešitev, katero so določili politiki, je tako povsem napačna in bi bilo potrebno najti drugo. A veš tisto ko daš človeku ribo in je sit en dan, če ga pa naučiš loviti ribe pa bo sit celo življenje? No, velika večina migrantov se noče naučiti loviti rib, saj se zavedajo, da jim jih bomo v nasprotnem primeru dali sami. Kiks.
V reali je tako, če daš migrantu delo, potem delovno mesto odvzameš domačemu. - ki mu potem moraš dat ribo.
In če bi imeli migranti prednost pri dodeljevanju zaposlitev, potem bi hitro začeli nabijat, da migranti opravljajo dela, ki jih domači nočejo - čeprav so vsa ta dela opravljali v časih pred migranti......
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Na strani MNZ ima statistiko koliko ljudi prihaja iz katere drzave. To driskanje o kurcipalcih je samo izgovor oziroma racionalizaciaj nacistov. Sem dobre volje in bom podatke postregel... Recimo najbolj frisne (2016).
Stevilke za kurcpalci drzave:
Albanija: 6
Alzirija: 42
Banglades: 2
BiH: 4
Kongo: 2
Egipt: 3
Eritreja: 28
Gambija: 2
Gana: 2
Indija: 7
Iran: 78
Kazahstan: 3
Kosovo: 18 (cela invazija)
Libanon: 4
Liberija: 1
Maroko: 39
Myanmar: 1
itd, itd, itd... Za primerjavo:
Sirija: 281
Dejmo sedaj filozofirat kako bodo rulje iz Eritereje dobile 32" LCD
Še enkrat, kam bodo šli, če jodlarji zaprejo mejo, kam, na jug sigurno ne, ampak bodo ostali pri nas, kjer jim bo vseeno lepše , kot na jugu. Razumem, da jih trenutno malo ostane tu, dokler gredo lahko naprej, proti zahodu, ko se bo pa to zaprlo, kam potem??? Slovenija bo kar naenkrat obljubljena dežela , in se bodo lepo usidrali pri nas in jih bomo lepo preživljali. Lahko si multikulti, ampak nikoli ne bodo sprejeli naše kulture, meni pa tudi na misel ne pride, da bi se jim podrejal in spreminjal navade zaradi njih.