Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Narisem vprasanje? V cem tocno je razlika?
On (ce ze dlakocepimo) je bolj ekonomski migrant kakor begunec. Preden je kakorkoli dosegel je konkretno zizal socialno dudo. Da bo karkoli dosegel ni bilo garantirano. Torej ce povzamemo...
Prisel iz podobnih okoliscin kakor otroci iz Sirije, po vsej verjetnosti dokumentov ni imel, potreboval je poln k. socialne dude.... Nihce ni vedel ali mogel vedeti kaj bo cez 20 let.
Danes bi ga brihtoli postavili pred zico (nima dokumentov!), ce bi ga ze spustili naprej bi moral biti v begunskem centru (prvi varni drzavi). Da bi dobil vrhunsko solanje pa verjetno ne pride v postev glede na to da je danes ze LCD ekran za 170€ begunski "luksuz".
Kako je ze potekala namestitev tistih otrok v dijaski dom?
Zakaj lažeš? Kakšno socialno dudo, če je bil na Hrvaškem dve leti pri sorodnikih, potem je pa sam šel (NE PREBEGNIL) v Turčijo, se tam trudil in potem šel s pomočjo naprej v ZDA. A ti misliš, da bi ZDA vzele enega tipičnega begunca, zadrtega islamista? Jok brate, bi odpadel že pri prvem screeningu.
In zakaj je to pomembno? Zato ker takšno osebo, ki dejansko NI BILA BEGUNEC (kar si sam priznal) in ki je dejansko nekaj naredila sama zase (ne le zahtevala pomoči) prikazuješ kot tipičen primer trenutnih beguncev.
Kakšen bi rekel, da zavajaš, jaz bom pa rekel, da namerno lažeš.
Ps: mi niti ne rabiš odgovarjat, ker ne berem večine tvojih laži, le za tole sem si pa z užitkom vzel 5min časa in posrfal tega sposobnega fanta, ker sem takoj vedel, da si se ustrelil v nogo, ker samo driskaš, namesto da bi prej zadeve preveril.