Lej, to je nakako takole kot pri temule, ki med vrsticami priznava, da se jih boji kot hudič križa, izjavlja pa nekaj popolnoma drugega...Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no pa povej med katerimi vrsticami? me prov zanima... ker to nekako ne gre skupaj z mojim razmišljanjem... da vidim kje sem se zatipkal (ce)
pa tud katere indice sem podal?
ni kej, vedno rad pomagam pr teh stvarehCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
aja... valda... spet eni predvideni zakljucki...
ok... hvala za skrb.
Večina šol ima že tako varnostnike. Pred časom sem šel mimo svoje osnovne šole. Včasih smo se okoli igrali otroci, danes pa je okoli visoka ograja, pa na zaradi žog z igrišča. Že leta pa imajo najetega tudi varnostnika. - V prejšnjih časih je bil pri vratih dovolj dežurni učenec.
Citat:
Grunding navaja, da v prvem planu zavrnejo migrante, ki predstavljajo kakršno koli varnostno grožnjo Avstriji in če pri njih ob poskusu vstopa v državo najdejo orožje. Prav tako nemudoma zavrnejo migrante, ki imajo kakšno izmed nalezljivih bolezni. Nadalje zavrnejo vse migrante, ki ne želijo sodelovati v vseh postopkih mejne kontrole ali pa podajo neresnične osebne podatke – predvsem o svoji nacionalnosti.
Največ med njimi pa so sicer zavrnili zaradi tega, ker so povedali napačno ciljno državo. Pojasnil je še, da spustijo le tiste, ki želijo zaprositi za azil v Avstriji ali Nemčiji. Če migrant navede na primer Švedsko ali Dansko, ga vrnejo v Slovenijo.
kje živiš?? Kaj vlečeš 500 let nazaj?? A ne bi morali biti bolj civilizirani? A nam ne bi moralo biti boljše na svojem?? Ampak na svojem, ne pa na tujem. Tepiharji (ki to res so) se niso nič naučili. Znajo samo ponavlati zdraho. Nihče jim sicer nič noče. Hebe jih politika, kot nas. Ve se kdo. Vržejo jim kost, obljubijo oblast, ko zmanjka kosti za vse pa še vero vmešajo, potem je pa pol tepiha blaznega. In če bi kdo lahko lepo živel na tem svetu so to oni, ki ležijo na nafti. Cel svet bi nosil denar njim. Od nafte do turizma. (hebi ga, kamele bi hodli jahat, pa v peskovnk se hodili igrat) Danes so vsi bivši voditelji označeni za diktatorje. Pa poglejte, kaj so imeli ti ljudje pod njihovim vodstvom in kaj imajo danes. Ko naj bi bila demokratično izvoljena oblast. Vojne, lakote, begunci, migranti...... Vsem je šlo v nos, kakšne zlate palače imajo te "diktatorji" v svojih državah. Še zmeraj boljše zlata palača "diktatorja" (če so sploh bili) kot pa cela država pod orožjem in v krvi. Še enkrat napišem, ti "diktatorji" se niso dal hebat amerjem ipd, pa so jim slednji naščuvali neke skupine (al versko, politične, podprte z $..., orožjem), da se uprejo. Danes je pa rezultat še kako dobro znan in videnCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
He he... Vse sevraæa, vse se plaæa...
Pred 500 leti zavojevalci, nasilno pokristjanjevanje, danes žrtve islamizacije... Dober ste to počeli, moram reči, lepo so se naučili tepiharji od vas iz zgodovine.
In ti si res pravo tele s čim se ven mečeš...
Nahebal bomo pa vsi.
Ti se s svojimi izjavami že tako smešiš, da se tud prjavu več ne bi v forum, če bi se tega zavedal.Citat:
Uporabnik telex pravi:
No ja, komunisteki so mi že marsikaj prilepili, a da me nek komunistek označi za 500 letnega američana je pa zares nekaj novega.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
He he... Vse sevraæa, vse se plaæa...
Pred 500 leti zavojevalci, nasilno pokristjanjevanje, danes žrtve islamizacije... Dober ste to počeli, moram reči, lepo so se naučili tepiharji od vas iz zgodovine.
In ti si res pravo tele s čim se ven mečeš...
Nahebal bomo pa vsi.
PS je pa vprašanje ali migrante vabimo normalni in kristjani ali zgolj kretenski in kratkovidni komunisteki, kateri se ne zavedajo, da so za muslimane ateisti in pedri zgolj gomazeči stvori, katere je potrebno takoj pokončati, kristjani pa lahko tudi preživimo, če se jim brezpogojno pokorimo.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Se bo jest5 pa še eden iz te teme opravičil 8888
Avstrijci potrdili: V Slovenijo vračamo migrante, ki so nevarni ali imajo nalezljivo bolezen
Citat:
Grunding navaja, da v prvem planu zavrnejo migrante, ki predstavljajo kakršno koli varnostno grožnjo Avstriji in če pri njih ob poskusu vstopa v državo najdejo orožje. Prav tako nemudoma zavrnejo migrante, ki imajo kakšno izmed nalezljivih bolezni . Nadalje zavrnejo vse migrante, ki ne želijo sodelovati v vseh postopkih mejne kontrole ali pa podajo neresnične osebne podatke – predvsem o svoji nacionalnosti.
Največ med njimi pa so sicer zavrnili zaradi tega, ker so povedali napačno ciljno državo. Pojasnil je še, da spustijo le tiste, ki želijo zaprositi za azil v Avstriji ali Nemčiji. Če migrant navede na primer Švedsko ali Dansko, ga vrnejo v Slovenijo.