Citat:
KAKO SU DJELOVALI: Mozak skupine je osuđivani razbojnik
Optužnica skupinu tereti da je Saša Gavriæ, inače osuđivani razbojnik koji je boravio u hotelu Porin kao tražitelj azila, od nepoznatih osoba preuzimao ilegalce te kontaktirao s Milovanoviæem na čijem su imanju u Eko selu Žumberak privremeno bili smješteni. A potom ih je preko ilegalne zelene granice za 100 eura po osobi prebacivao Kus, gdje ih je na slovenskoj strani preuzimao Zumeri koji ih je, pak, odvozio autima za 150 eura po ‘glavi’ do Italije ili Njemačke.
Pa še kako je to vse res. Polna Slovenija je naših državljanov, ki jih je država Slovenija zhebala, pa se nobeden ne sekira, kje te ljudje živijo. Država rubi dokler se da, potem bi pa še otrokom. Vse za to, da bi lažje preživeli migrante tretjih držav (ne drugih)Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz
Se bom malo zadržal pri komentarjih glede situacije.
Samo kako zanimivo. V centru Ljubljane, v Polju, ter po ostalih delih Slovenije se je naenkrat našlo kup kapacitet za nastanitev ekonomskih migrantov.
Kaj pa naši ljudje, ki so leta in leta garali, ostali brez služb in žal postali brezdomci?
Zakaj oni ne živijo v teh hotelih?
Spijo na mrazu in lačni že leta. Zakaj, če so bila domovanja prazna?
Ta svet gre res v 3 tiste.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Pa še kako je to vse res. Polna Slovenija je naših državljanov, ki jih je država Slovenija zhebala, pa se nobeden ne sekira, kje te ljudje živijo. Država rubi dokler se da, potem bi pa še otrokom. Vse za to, da bi lažje preživeli migrante tretjih držav (ne drugih)Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz
Samo kako zanimivo. V centru Ljubljane, v Polju, ter po ostalih delih Slovenije se je naenkrat našlo kup kapacitet za nastanitev ekonomskih migrantov.
Kaj pa naši ljudje, ki so leta in leta garali, ostali brez služb in žal postali brezdomci?
Če bi bili sami begunci (ki se ne morejo boriti), bi bil problem lahko rešen v Grčiji. Cel svet bi pa zdaj v EU hodil.
Tisti zagovorniki, ki podpirate, da se sprejmejo migranti naj prvo na svoje stroške namestijo te "begunce" oz. migrante. In naj s svojim denarjem razpolagajo, ne pa denarjem tistih, ki ga tudi za svoje osnovne stvari nimajo.
In več boste debatirali o tem slabše bo. Spet se pri nas delata dva tabora nasproti mislečih. Sem večkrat že napisal, da spor in nasprotimisleči morajo biti, da se lahko potem podtika in ruši neka oblast. Pa naj bodo to levi, desni ali pa vseh mavričnih barv. Nekaj provokatorjev na forume in spor je tukaj. Nekaj provokatorjev na ulice in spor je tukaj. Glavno da se piše. Siguren sem, da je vsaj 95% ljudi v Slo proti naseljevanju migrantov v SLO. Ampak nek medij po naročilu neke politike vrže kost in debata teče naprej. Na koncu spet OVCE izpademo sami mi državlani, ki se damo izmanipulirati v temelj.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Uporabnik Mont pravi:
ksz
Če bi bili sami begunci (ki se ne morejo boriti), bi bil problem lahko rešen v Grčiji. Cel svet bi pa zdaj v EU hodil.
Tisti zagovorniki, ki podpirate, da se sprejmejo migranti naj prvo na svoje stroške namestijo te "begunce" oz. migrante. In naj s svojim denarjem razpolagajo, ne pa denarjem tistih, ki ga tudi za svoje osnovne stvari nimajo.
In več boste debatirali o tem slabše bo. Spet se pri nas delata dva tabora nasproti mislečih. Sem večkrat že napisal, da spor in nasprotimisleči morajo biti, da se lahko potem podtika in ruši neka oblast. Pa naj bodo to levi, desni ali pa vseh mavričnih barv. Nekaj provokatorjev na forume in spor je tukaj. Nekaj provokatorjev na ulice in spor je tukaj. Glavno da se piše. Siguren sem, da je vsaj 95% ljudi v Slo proti naseljevanju migrantov v SLO. Ampak nek medij po naročilu neke politike vrže kost in debata teče naprej. Na koncu spet OVCE izpademo sami mi državlani, ki se damo izmanipulirati v temelj.
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
kaj bo Slovenija zaprla... Slovenija ne zna organizirati niti toplega obroka za vojake na meji... še graničarji JNA so imeli to urejeno...Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Slovenija mora zapreti meje
Zakaj se tolk neumne delate, kot da ni noben zastopu kaj vam je johanes hotu povedat.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
johanes, na tvojem nivoju je: upam da ti otroke in ženo pa še tebe najprej posili potem pa pretepe (do...) en pjan francl iz litije. to je na tvojem nivoju... žalostno da želiš meni in moji družini nesrečo. tukaj se vidi da si omejen [cenzura].
No ja, komunisteki so mi že marsikaj prilepili, a da me nek komunistek označi za 500 letnega američana je pa zares nekaj novega.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
He he... Vse sevraæa, vse se plaæa...
Pred 500 leti zavojevalci, nasilno pokristjanjevanje, danes žrtve islamizacije... Dober ste to počeli, moram reči, lepo so se naučili tepiharji od vas iz zgodovine.
In ti si res pravo tele s čim se ven mečeš...
Nahebal bomo pa vsi.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Ena dobra stran JA: NITI eden ne bi brez dovoljenja vstopil na ozemlje Jugoslavije.
včeri....med vrsticami si priznal in tudi vsi indici kažejo na to......Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kje sem pa jest to priznal???
Citat:
Uporabnik lionking pravi:
Po moje bi mogli mejo odpreti izključno za ženske in otroke in ostarele. S tem bi že v osnovi znižali število za 2/3, rešili pa tudi 99% kriminala. Moški itak morajo braniti domovino, da se bodo lahko familije čim prej vrnile. Glede na posnetke, jim kar gre bojevanje.