Če misliš na svoj komentar, potem se 100% strinjava, če pa misliš na moj, pa najprej povej iz česa misliš, da je sestavljena bela barva, da mi očitaš tako enobarvni pogled na svet, kot je tvoj v rdeči megliCitat:
Uporabnik lanos pravi:
da si reku rdeča, modra, zelena, bi se še dalo komentirat, tako pa spet en neumen komentar
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
KSZ
Vsak dan sem v stiku s cca 30 begunci iz bliznjega vzhoda, vecinoma sirijci, tu pa tam kak palestinc. Od tega jih je cca 25 muslimanske veroizpovedi, 5 jih pa kristjanov. Razlika med njimi? Ogromna. Ze razmislanje in kultura je pri tistih 5tih ene par nivojev visja. Dejansko so hvalezni da so tukaj in cenijo priloznost ki so jo dobili. Po vecini si dosti hitro najdejo sluzbo, pa magari pecejo pizze. In med njimi se dejansko tudi najdejo magistri in doktorji. Za njih tudi 100% verjamem da so bezali za zivljenje pred daeshom. Kaj pa muslimani? Vidijo samo tisto socialo in kako ne bodo rabli nic delat. Druzijo se samo med sabo, zelje po asimilaciji nobene. Ce se hoces karkoli dogovorit z njim na ta dogovor kar pozabi, ker se ga itak ne bo drzal itd...Zanimivo ne? Eazy?
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
KSZ
Vsak dan sem v stiku s cca 30 begunci iz bliznjega vzhoda, vecinoma sirijci, tu pa tam kak palestinc. Od tega jih je cca 25 muslimanske veroizpovedi, 5 jih pa kristjanov. Razlika med njimi? Ogromna. Ze razmislanje in kultura je pri tistih 5tih ene par nivojev visja. Dejansko so hvalezni da so tukaj in cenijo priloznost ki so jo dobili. Po vecini si dosti hitro najdejo sluzbo, pa magari pecejo pizze. In med njimi se dejansko tudi najdejo magistri in doktorji. Za njih tudi 100% verjamem da so bezali za zivljenje pred daeshom. Kaj pa muslimani? Vidijo samo tisto socialo in kako ne bodo rabli nic delat. Druzijo se samo med sabo, zelje po asimilaciji nobene. Ce se hoces karkoli dogovorit z njim na ta dogovor kar pozabi, ker se ga itak ne bo drzal itd...Zanimivo ne? Eazy?
Ufff, komunistek Gatto ne ve kaj je modra barva, komunistek lanos ne ve, katere barve sestavljajo belo barvo. Komunistek lanos pa ve, da ne vidi vse rdeče. Bi se še kakšen normalni vprašal, le kako ve, v kakšni barvi tava, če ja pa farbnblintCitat:
Uporabnik lanos pravi:
ahh... si otročji u 3PM!! Ti nikol ne veš od kje kakšn komentar. Pozab. Nisem v nikakršni megli, kot vsem očitaš. Še najmanj pa v rdeči. Ta tebe (j)ebe. Si kr zbolel od rdečih in belih. Za normalne je svet lepši brez rdečih, še posebej pa belih. Kapiraš?? dvomim.... sm prepričan da ne Boš že preživu. Ne tak lepo, pa vseeno
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
KSZ
Lepo da si se oglasil in smo dobili informacije iz prve roke.
Ampak vsekakor pričakuj eazyevo poveličevanje kamelarjev.
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
Kaj nuff said? Nimas na zalogi nobenega neumnega argumenta al kako?
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Vprašanje zate easy ali se bos spet izmikal in NE ODGOVARJAL?
Kaj pa, če bi bila kašen transeksualecCitat:
Uporabnik eazy pravi:
ce bi babica imela k. bi bila dedek....
sicer da taksno vprasanje postavlja Slovenec je pa sploh tragicno (zgodovina 101)
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
KSZ
Lepo da si se oglasil in smo dobili informacije iz prve roke.
Ampak vsekakor pričakuj eazyevo poveličevanje kamelarjev.
Vsak dan sem v stiku s cca 30 begunci iz bliznjega vzhoda, vecinoma sirijci, tu pa tam kak palestinc
nuff said
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
grem rajsi kos pujsa pojest pa en pir zraven spit, mora ti bit jebeno k ti ne smes...
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Temu easyju mora biti res dolgcajt. V tujo deželo pride, nihče ga ni povabil sedaj pa pametuje kako moramo MI!! živeti!! Pri njemu doma bi mu že zdavnaj genitalije skrajšali in če bi še težil za glavo. Tle ga pa živ k.urac ne upa fuknit samo iz foruma!