Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Isto, tudi moja se že pelje..
Naročil sem v petek. Tracking nr. imaš na mailu od MS računa.Citat:
Uporabnik mat pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Isto, tudi moja se že pelje..
Naročil si v soboto in je že poslana naprej? Ko sem naročil(ponedeljek) 950ds sem jo dobil v četrtek.Kje vidiš kdaj jo dobiš, jaz sem XL naročil danes.
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Moti me ena stvar, ne prikazuje mi sličic na ploščici Ljudje. Kakšna rešitev?
V trackingu piše predviden datum dostaveCitat:
Uporabnik mat pravi:
Mtl,
nekaj mi ni jasno, kako veš da bo v torek pri tebi. Meni ni nič kazalo kdaj bo prišel?
Sem videl ja, so res lepi.Citat:
Uporabnik mat pravi:
To pa meni ni kazalo. Če hočeš premium izgled malce poglej za Mozo nadomestnimi pokrovi, pravo usnje in umetni crom. Izgled super. Sem imel doma rdečega in zlato pa rjavega in crom in črnega in crom. Pa je rjavo usnje z cromom izgledalo daleč najbolje.
Se strinjam, to je tudi mene malo presenetilo, ampak takih situacij imam malo in v večini ostalih 1020-ka blesti.Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Makro itak, čeprav imaš potem neko drugo aplikacijo, kjer to gre, ja problem je slikanje kod z računov za fURS, TO PRI 1020 LAHKO PONOVIŠ 10 X DA 1 X USPE, PRI Samsungu s5 OD 10 SAMO 1 X ne rata.
Problem je ko sliko, ki jo želiš posneti malo približaš in hočeš slikati, ma skozi nepravilno izostri .........
Mah, mene ta pokop niti ne briga. WP mi vse (večino) zahtev glede telefona odlično servisira, ko pa daš še trenutno ceno zraven je pa itak zmaga. Po drugi strani se pa rabljene potem znebiš le za drobiž, ampak ajd.Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Glede na pokop MS telefonije grem tako ali tako čim prej na Android verjetno na Samsunga S7 ali kaj podobnega , pač Lumia je vsak dan večja eksotika....