No,eno poročilo,na katerega sem naletela na forumih. Gre se pa za ljubljansko ginekološko kliniko (Leonišče).
Copy pastam..
Danes sem bila pri ginekologu glede vstavitve Mirene. Počutila sem se kot v Rusiji, leta 1945. Če si želiš zagreniti dan, pojdi v sobo za male operacijske posege. Čakalnica je bila nabito polna z veselimi nosečnicami, majhnimi dojenčki, ki veselo sesajo pri mamicah, žalostne poglede ženski, ki ne morejo imeti otrok in pred to ambulanto 4 ženske, ki čakajo na vstavitev Mirene in nekaj žensk za splav. Vse skupaj so nas poklicali notri, v eno sobi 5x5m, 5 postelj. Ker nas je bilo 6, sva bile dve na eni postelji, rekli da se naj slečemo do pasu (dobili smo prozorno kiklico). In tako sta bili na vrsti gospe za splav. Ko slišiš skozi vrata ropotanje in nekakšno srkanje, ti je takoj jasno za kaj gre. Ena pride ven nasmejana, druga gre notri, ven pride objokana. Pa smo na vrsti me. Tekoči trak. Prizadelo me je v dno duše, kako malo je vredno človeško življenje, saj pogled na krvavo vrečko poleg ginekološke mize, na kateri so meni dajali Mireno, res ni prijeten.