Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
roko na srce, za pravo ne rabiš biti ravno cvet inteligence... ker je zelo malo logičnega povezovanja in sploh z logiko povezanega. Večina pravnikov in pravnic je zabitih ko kure.
Zdaj mi bo pa pametnjakovič nekaj obrazložil.
V čem je razlika med:
- ali mi obljubiš prodati avto? Če mi ga ne prodaš, ali mi obljubiš dati 5000€?
in
- ali mi obljubiš dati 5000€, če mi ne prodaš avta?
Lepo prosim, če mi sajkek osebno pojasni razliko med tema dvema primeroma, da vidimo, kako pa njemu logika funkcionira.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
V čem je razlika med:
- ali mi obljubiš prodati avto? Če mi ga ne prodaš, ali mi obljubiš dati 5000€?
in
- ali mi obljubiš dati 5000€, če mi ne prodaš avta?
Lepo prosim, če mi sajkek osebno pojasni razliko med tema dvema primeroma, da vidimo, kako pa njemu logika funkcionira.
Če bi v kamen, bi vsaj zadel nekam. Tako se mi pa zdi, da je brcnil v nekaj sivobelega.Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
To ponavadi Klošar naredi, ko vidi, da ga je s temo in dilemo v kamn.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hehe, kloško, ti pa res odpiraš teme, da te pol oberejo do kosti
na temo: jaz približno obvladam, ampak imam poseben nož (bodalo) z debelim rezilom. Ne moreš kar neke kuhinjske nože metat in upat, da boš imel uspeh...torej, moraš imeti tudi naštudirano tehniko in dobro oceniti daljavo, ker se hitro naredi, da prileti v drevo z ročajem namesto rezilom..
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mika me, da bi se naučil metati nož, kot se šika. Da torej zadaneš kdaj hočeš in kamor hočeš. Zdi se mi dobra investicija v samega sebe, obvladaš določeno orožje, ker nikoli ne veš, kaj še vse bo.
Se je že kdo preizkušal v tem? Je kdo, ki dejansko zna metati nož? Obstaja kakšen tečaj, kjer bi se tega naučil?
sem pred mnogimi leti probaval z metanjem nožev v les in je blo kar zabavno. enkrat se je čudno odbil in se mi skozi buler zapičil v prst na nogi. je blo kar hecno, se mi še zdej pozna, po cca 12 letih...bolj enostavno je, da se naučiš metati šurikene.