Metanje nožev - obvlada kdo?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
a nebi raje v zavetišču pomagal?

aja to je prvi korak k "klošar animal police"

pride klošar na dvorišče, vidi tam shirano mačko, potrka na vrata, in hipoma z noži usmrti vso človeško populacijo, in še ena mačka je rešena

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Model, resno, prvo bova imela tečaj kletvic, ker "bimbo" je tako prizadeta kletvica, da si me že skoraj užalil, sem na meji, še razmišljam.

Drugo, svetujem ti, da poiščeš strokovno pomoč, resno, ni provokacija, da me ne boš zdaj z nožem začel iskati.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.215
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:In metanje nožev bi bila prav fajn zabava

ja če si star 6 let in spoznavaš bližnji gozd si delaš bunkerje itd..

a si kdo hranjuje te umotovore, da mu potem vrzemo naprej cez recimo par let, ko bo diplomiral in so bo imel za nekaj več haha

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Lahk se zdaj delaš norca iz njega, ko bo pa enkrat znal metati nože, pa nevem če se boš še upal.
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, že razmišljam o pištoli.
crazy1.gif

Vidim, da sem mu tapravo titulo zrihtal, stari ima Audija, mali fehta denar po alterju in še z noži bi se ukvarjal. Ciganska posla.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Se vidi, da vas je 3/4 tu gor računalniških pizdunov, ki dlje od svoje sobe ne grejo.

Že v redu, sem izvedel vse, kar sem hotel.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hehe, kloško, ti pa res odpiraš teme, da te pol oberejo do kosti

na temo: jaz približno obvladam, ampak imam poseben nož (bodalo) z debelim rezilom. Ne moreš kar neke kuhinjske nože metat in upat, da boš imel uspeh...torej, moraš imeti tudi naštudirano tehniko in dobro oceniti daljavo, ker se hitro naredi, da prileti v drevo z ročajem namesto rezilom..
wink-1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mika me, da bi se naučil metati nož, kot se šika. Da torej zadaneš kdaj hočeš in kamor hočeš. Zdi se mi dobra investicija v samega sebe, obvladaš določeno orožje, ker nikoli ne veš, kaj še vse bo.

Ja, v pravu (če ga boš uspešno zaključil) ti bo ta veščina dnevno koristila....
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolikor razumem bi on to rad znal za primer jedrske katastrofe, ko tudi pištole ne bodo več delale, ker bodo vsi metki na svetu porabljeni in takrat bo klošar skočil ven iz zaklonišča in z nožem pomrl vse ter zavladal svetu.

Zato pa je:

a: klošar - da se navadi življenja v skromnih razmerah
b: ciganæe - da do takrat nakrade vse, kar mu bo prišlo prav

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dej nehi, kako pravo, s tem že 3 leta nategujem alter populacijo.
grin1.gif

Po SŠ sem šel takoj delat, zdaj me lahko najdete v lidlu v Krškem.
smile-1.gif

PS: Tudi slike avtomobilov so nakradene z neta. Kdo pa danes po forumih še govori resnico?
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.215
113
roko na srce, za pravo ne rabiš biti ravno cvet inteligence... ker je zelo malo logičnega povezovanja in sploh z logiko povezanega. Večina pravnikov in pravnic je zabitih ko kure.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
roko na srce, za pravo ne rabiš biti ravno cvet inteligence... ker je zelo malo logičnega povezovanja in sploh z logiko povezanega. Večina pravnikov in pravnic je zabitih ko kure.

Res je, samo učenje na pamet. Kdo se bo pa zakone učil na pamet.
bonk.gif

Patriot, na impulci priložnostno čistim. Zaenkrat mi še niso predlagali da ostanem pri njih.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Zdaj mi bo pa pametnjakovič nekaj obrazložil.

V čem je razlika med:
- ali mi obljubiš prodati avto? Če mi ga ne prodaš, ali mi obljubiš dati 5000€?
in
- ali mi obljubiš dati 5000€, če mi ne prodaš avta?

Lepo prosim, če mi sajkek osebno pojasni razliko med tema dvema primeroma, da vidimo, kako pa njemu logika funkcionira.