Mesečni izpisek v halcom e-bank?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Morda kdo ve, če je možno v tem programčku stiskat izpiske mesečnih odlivov in prilivov na račun? Brez postavk, samo zneske.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Sicer nisem poizkusil ampak morda bi šlo:

-označiš vrstice
- "izvoz"
- parametri razširjenega izvoza (označiš kaj bi želel izvoziti)
- razširjeni izvoz

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Hvala, to sicer gre, ampak dobim ven podatke v txt datoteki. Mislil sem tako, da bi si lahko sprintal v neki lepi obliki, da ne bi rabil banki plačevat za 12 izpiskov, ki jih potrebujem.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Če imaš Halcom sklepam, da gre za poslovni račun.
Bančne izpiske si lahko printaš direktno iz Halcomove aplikacijein banki ni potrebno plačevat "papirnih" izpiskov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.098
6.936
113
pri taščici
Kakšne izpiske ti plačuješ?
Nič jasno. Vsaj jaz iz proklika nlb lahko printam po mili volji brez da banka ”ve”. Da mi še račun izstavijo...
A bi rad samo na papirju in fasciklih prihranil?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Vidim da nisem pravilno zastavil in razložil:)

Za leasing rabim dostavit bančni izpis o prometu na poslovnem računu za obdobje enega leta. Če dam tiskat vse izpiske je to precej velika količina papirja, njih pa zanima praktično samo mesečni priliv in odlov za eno leto. To bi rad naredil sam, da mi ni treba na banko.

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Tudi jaz sem to potreboval za leasing. Iz programa to ne gre. V mojem primeru sem poklical skrbnika na banko, pa mi je po mailu poslal mesečni kumulativni izpis prilivov in odlivov - zastonj.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik bose pravi:
Tudi jaz sem to potreboval za leasing. Iz programa to ne gre. V mojem primeru sem poklical skrbnika na banko, pa mi je po mailu poslal mesečni kumulativni izpis prilivov in odlivov - zastonj.

Hvala, urejeno. 3€..banda. Da bi poslali po mailu ni govora, treba prit tja in podpisat pa poštempljat. Jao..NLB zakon.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ja saj imaš vse lastne izpiske v računovodstvu, bi pa sam to naredil, če se ti da za 3€ ubadat :D

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik bose pravi:

No na koncu sem moral dat 6,70€
13.gif

Na kateri banki si ti? Naslednji teden menjam.

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
@Nummy
Ja saj imaš vse lastne izpiske v računovodstvu, bi pa sam to naredil, če se ti da za 3€ ubadat :D
Leasing zahteva izpiske potrjene od banke. Če pa gre kopirat vse izpiske iz računovodstva je pa enako, kot da jih posamično natisne.

@HrabiaMol
Na Unicredit. Pa ne menjuj samo za to. Tudi niso neki presežek. Nekateri trenutno hvalijo Bako Koper. Sam še nisem preverjal če je kaj ugodneje. Je pač tako, da ko se enkrat navadiš (kot na ženo) ne menjaš kar tako hitro.