Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hvala, to sicer gre, ampak dobim ven podatke v txt datoteki. Mislil sem tako, da bi si lahko sprintal v neki lepi obliki, da ne bi rabil banki plačevat za 12 izpiskov, ki jih potrebujem.
Če imaš Halcom sklepam, da gre za poslovni račun.
Bančne izpiske si lahko printaš direktno iz Halcomove aplikacijein banki ni potrebno plačevat "papirnih" izpiskov.
Kakšne izpiske ti plačuješ?
Nič jasno. Vsaj jaz iz proklika nlb lahko printam po mili volji brez da banka ”ve”. Da mi še račun izstavijo...
A bi rad samo na papirju in fasciklih prihranil?
Za leasing rabim dostavit bančni izpis o prometu na poslovnem računu za obdobje enega leta. Če dam tiskat vse izpiske je to precej velika količina papirja, njih pa zanima praktično samo mesečni priliv in odlov za eno leto. To bi rad naredil sam, da mi ni treba na banko.
Tudi jaz sem to potreboval za leasing. Iz programa to ne gre. V mojem primeru sem poklical skrbnika na banko, pa mi je po mailu poslal mesečni kumulativni izpis prilivov in odlivov - zastonj.
Citat: Uporabnik bose pravi:
Tudi jaz sem to potreboval za leasing. Iz programa to ne gre. V mojem primeru sem poklical skrbnika na banko, pa mi je po mailu poslal mesečni kumulativni izpis prilivov in odlivov - zastonj.
Citat: Uporabnik bose pravi:
@Nummy
Ja saj imaš vse lastne izpiske v računovodstvu, bi pa sam to naredil, če se ti da za 3€ ubadat
Leasing zahteva izpiske potrjene od banke. Če pa gre kopirat vse izpiske iz računovodstva je pa enako, kot da jih posamično natisne.
@HrabiaMol
Na Unicredit. Pa ne menjuj samo za to. Tudi niso neki presežek. Nekateri trenutno hvalijo Bako Koper. Sam še nisem preverjal če je kaj ugodneje. Je pač tako, da ko se enkrat navadiš (kot na ženo) ne menjaš kar tako hitro.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.