Merilec laka

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
Ni ga merilca, čez dobr uč...
cheer.gif
redko kter ličar nardi tko, da ni vidt sledov kitanja in špricanja...pa kaj ma to veze, vsak današnji avto je bil že popravljen in zato ni nč manj vreden, vsaj zame ne...če pa je s treh skup skovan pa na delč vidš d je vse poštrudlan je pa druga pesem in tud merilc ne pomaga...

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
cheer.gif
redko kter ličar nardi tko, da ni vidt sledov kitanja in špricanja...pa kaj ma to veze, vsak današnji avto je bil že popravljen in zato ni nč manj vreden, vsaj zame ne...če pa je s treh skup skovan pa na delč vidš d je vse poštrudlan je pa druga pesem in tud merilc ne pomaga...
Žal je tako, da tudi redkokateri ličar naredi tako kot je treba (recimo, da je bil avto butnjen v blatnik). In potem po 2 letih tam butne ven rja. Ti pa (če si bil nategnjen) se potem pizdiš, kako Reno (zgolj za ilustracijo
grin1.gif

No, jaz ti lahko pri naši bajti pokažem dva avta katera NISTA bila nikjer barvana. En ima 13 let, drugi pa 3.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Jaz sem včasih gledal, kje je bil, kakšen del štrihan pa me je izučlo, ker dejansko še nisem videl star avto, ki nebi bil štrihan, sedaj sploh ne gledam več to, ampak gledam spoje, če so orginal, pa da je lepo popravljeno, pol sploh ni problema.

Ni mi všeč, da je slabo popravljeno, različni razmaki, pomaranča.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
A v tujino pa ne bi šel po avto? Baje Nemci ne vrtijo kilometrov nazaj.

lp
V koncni fazi bo verjetno to treba naredit. Ceprav tisto o nevrtenju ni 100%, je pa tega vsekakor manj.

jakkaa

Pripravnik
19. mar 2009
352
0
16
ljubljana
mam doma C3 letnik 2005, pa tud ni bil nikjerr popravljan in se že pojavljajo mehurčki in podobne scene...dons je težko nabasat na soliden avto...sej veš, kar klepar zajebe ličar poprav, kar pa dohtrji pa zemlja...hehe
cheer.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
cheer.gif

Hja... fotr je mel leta nazaj enega peugeota. Bil drugi lastnik ene 6 let, pa je ful (dobrih) poznavalcev vrglo uč na njega, pa noben ni opazil napak. Ko ga je pa prodajal, so mu pa v avtohiši premerili avto in je bil na kar nekaj mestih butnjen in lakiran/kitan. Avto je bil sicer popoln, ampak očitno še obstajajo dobri majstri, ki poštimajo tak ko je treba
crazy1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
meni je pa prav smešno tole ko eni kupujete številke ne avta.
pa boli mene če je bil blatnik barvan če je drugače avto ok. kaj je zaj prodajalec kriv, ki drugače super pazi na avto mu ga pa en bedak popraska z vozičkom na parkingu. potem pa pridete vi znalci in ga drkate da je bla najmanj totalka in 4 mrtvi v tem avtu.

fantje dajte se zresnit. greš avto gledat če je vse ok je to to. če je avto tako dobro popravlen, da tega ne opaziš se nimaš kaj sekirat. če je pa na hitro skupaj zmetan boš pa itak videl že na 100m, za kar nerabiš merilca.

meni tut, da en vleti z merilcem mu rečem samo adijo, da se nimama kaj pogovarjat. ker taki ponavadi pri nakupu rabljenega avta kupujejo(te) nov avto, ki je še topl iz tovarne. vsaj mislite tako.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Če ga kupuješ 2 let starga za tistih 20-25% ceneje kot novga in je še v oglasu KOT NOV pričakuješ potem KOT NOV.

Ne pa, da je bil kak odbijač menjan. Kakšna praska je normalna obraba. Če je pa kdo konfin podrl, da je še motor fasal in bo olje puščalo in štrom jebal.... potem je pa vrednost 0. Ne pa tistih 20%.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Če ga kupuješ 2 let starga za tistih 20-25% ceneje kot novga in je še v oglasu KOT NOV pričakuješ potem KOT NOV.

Ne pa, da je bil kak odbijač menjan. Kakšna praska je normalna obraba. Če je pa kdo konfin podrl, da je še motor fasal in bo olje puščalo in štrom jebal.... potem je pa vrednost 0. Ne pa tistih 20%.

Raje imam pobarvan blatnik in dobro vzdrževan avto kot pa avto " brez pikice" in s katerim se dela kot svinja z mehom ter tišči mrzlega,...

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
meni je pa prav smešno tole ko eni kupujete številke ne avta.
pa boli mene če je bil blatnik barvan če je drugače avto ok. kaj je zaj prodajalec kriv, ki drugače super pazi na avto mu ga pa en bedak popraska z vozičkom na parkingu. potem pa pridete vi znalci in ga drkate da je bla najmanj totalka in 4 mrtvi v tem avtu.

fantje dajte se zresnit. greš avto gledat če je vse ok je to to. če je avto tako dobro popravlen, da tega ne opaziš se nimaš kaj sekirat. če je pa na hitro skupaj zmetan boš pa itak videl že na 100m, za kar nerabiš merilca.

meni tut, da en vleti z merilcem mu rečem samo adijo, da se nimama kaj pogovarjat. ker taki ponavadi pri nakupu rabljenega avta kupujejo(te) nov avto, ki je še topl iz tovarne. vsaj mislite tako.
Povej mi, če sem uganil
evil.gif
: si s SV strani Trojan, ne?

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Mi ga kdo lahko posodi za kakšno urico? v petek bi prevzel nov avto, pa bi se malce okoli sprehodil z merilcem... čist tako iz firbca...

Lp

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
super, in potem bo tam odstopanje in boš kaj?

Če je (bo) odstopanje v meji "normalnega" ga bom prevzel, drugače pa srečno kekec... Al kako?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Če je (bo) odstopanje v meji "normalnega" ga bom prevzel, drugače pa srečno kekec... Al kako?

In potem boš kjub temu da ima to vozilo realnih XXk km raje kupil neko ki nima odstopanj laka ima pa zato manj opreme in pa XX+NNk km!
confused-1.gif

Pa pleh je najmanj problematičen del avta, tudi če je bilo zanič štrihano in danes zgleda OK ne bo čez en mesec zgnilo in boš moral odpeljat avto na odpad!
grims-1.gif

Skratka če zgleda OK, je OK. Preveriš samo kako stojijo nosilci (za kar ne rabiš merilca laka oz. ti nič ne pomaga), če sam nimaš pojma kaj iskat pelješ za 20 EUR do prvega sposobnega mehanikarja ali pa kleparja pa ti bo povedal kaj na avtu ni original in kje je bil udarjen ter kako hudo je (poškodbe nosilnih konstrukcij)!
zmaga.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

In potem boš kjub temu da ima to vozilo realnih XXk km raje kupil neko ki nima odstopanj laka ima pa zato manj opreme in pa XX+NNk km!
confused-1.gif

Pa pleh je najmanj problematičen del avta, tudi če je bilo zanič štrihano in danes zgleda OK ne bo čez en mesec zgnilo in boš moral odpeljat avto na odpad!
grims-1.gif

Skratka če zgleda OK, je OK. Preveriš samo kako stojijo nosilci (za kar ne rabiš merilca laka oz. ti nič ne pomaga), če sam nimaš pojma kaj iskat pelješ za 20 EUR do prvega sposobnega mehanikarja ali pa kleparja pa ti bo povedal kaj na avtu ni original in kje je bil udarjen ter kako hudo je (poškodbe nosilnih konstrukcij)!
zmaga.gif
A imaš ti težave z branjem? Prevzel bo NOVO vozilo.
tongue-1.gif

PS: Merilec na poti
cheer.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Me bad!
d055.gif

Lahko prideš premerit moj avto, a moram kaj plačat! Sem ga ravno včeraj dal na prodaj, pa že kličejo sami bedaki!
evil.gif