Ja ja toti cheap merilci, se spomnim ko sem prodajal avto, je model prvo gledal 20 min avto, skakal po kolenih, šlatal blatnike, in ne vem kaj vse. Me pol vpraša če lahko merilec uporabi sem privoli vendar naj pazi da nebo risov not naredil, pa meri on lepo blatnik pa zadaj pa havbo, pa streho...
Aja prodajal sem laguno III, pa reče veš kaj avto je bil ruknjen, glej tu na blatniku full več kaže, pa tam od zadaj se vidi da je plastičen odbijač malenkost druge barve kot blatnik.
Ga debelo gledam, pa mu pravim vredu majster ti avta neboš kupo, ker glej tu maš cenilniški zapisnik za popravilo desnih zadnjih vrat, poškodba na parkirišču, če ne veš sta pa sprednja dva blatnika plastična in je prvi kovinski del 20cm globoko, kot drugo mi pa najdi mojstra ki bo pobarval plastiko in kovinski blatnik v čist isti odtenek metalik srebrne, saj "mojstri" v renault tovarni tega niso zmožni.
Tak da dragi mojstri ta napravica vam čisto nič ne pomaga, če ne veste nič o avtu ki ga kopujete, kako je narejen, kakšen je postopek tovarniškega barvanja ali se avto cel barva, ali se posamezni deli barvajo posebaj, Povem vam da pa če mi še en pride s totim kvazi merilcem ga pa tudi jaz z bejzbolko pozdravim, aja pa kolega naj zraven pripelje da bo mel pričo, kr drugače nebo odškodnine.
lp bluub
P.S. Zadnji del je bol za hec kot za res, nisem živčen in nasilen človek