Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja... nebi smelo imet veze ali je avto 15 ali 105k ampak v kolikor je 105k se je žal treba potrudit še toliko bolj, pa bilo koliko se sliši to grdo...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zdaj sem se spomnil, še ena štorija kar se zvezde tiče... grem gledat pred časom na AC eno novo E klaso z MultiBeam LED žarometi, pridem tja, oba led žarometa znotraj zarošena. Wtf? Rečem tam koji [cenzura]? Ja gospod, to je normalno, to je odprt sistem žarometov, ko se fajn zagreje gre vlaga ven, da so poskušali že sami to reklamirat znotraj hiše in da so dobili odgovor da je to "Stand der Tehnik"... No se mi je vseeno zdelo malo larifari nakar grem doma vrtat malo po Nemških MB forumih in dejansko je to na vsakem drugem nove MB z LED žarometi... katastrofa... No kolegu pri W213 ne švicajo. Torej gre naredit tako luč ki ne rosi, to je najbolj žalostno, najlažje je odjebat...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zdaj sem se spomnil, še ena štorija kar se zvezde tiče... grem gledat pred časom na AC eno novo E klaso z MultiBeam LED žarometi, pridem tja, oba led žarometa znotraj zarošena. Wtf? Rečem tam koji [cenzura]? Ja gospod, to je normalno, to je odprt sistem žarometov, ko se fajn zagreje gre vlaga ven, da so poskušali že sami to reklamirat znotraj hiše in da so dobili odgovor da je to "Stand der Tehnik"... No se mi je vseeno zdelo malo larifari nakar grem doma vrtat malo po Nemških MB forumih in dejansko je to na vsakem drugem nove MB z LED žarometi... katastrofa... No kolegu pri W213 ne švicajo. Torej gre naredit tako luč ki ne rosi, to je najbolj žalostno, najlažje je odjebat...
Ma to je tud pr BMW problem, ker se LED/xenon ne greje ima pa luknjice za zračenje. In potem se pač kondenz nabere not. Samo sem videl že avte s kondenzom, pa da je potem hitro izginil brez posredovanja. Je pa zanimivo, da recimo Peugeot ni imel nikoli zarošenih žarometov pa je tud LED/xenon.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Led se ne greje?
Zakaj pa potem hisne led zarnice pregorijo zaradi premalo"zracenja" okoli njih.
Predvidevam da se v teh luceh zarnice ne da menjat. To bo ekonomska totalka ko bo zarnica pregorela.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ma to je tud pr BMW problem, ker se LED/xenon ne greje ima pa luknjice za zračenje. In potem se pač kondenz nabere not. Samo sem videl že avte s kondenzom, pa da je potem hitro izginil brez posredovanja. Je pa zanimivo, da recimo Peugeot ni imel nikoli zarošenih žarometov pa je tud LED/xenon.
Bulšit. Meni se na Audiju tud LED nič ne rosi. Podvprašanje ker si med bolj izobraženimi, če "je to tako" zakaj se potem nekateri žarometi rosijo, nekateri pa niti malo (govorim o enakem žarometu, enaka znamka, model, letnik....)? In kar se tiče rošenja, veš kaj se zgodi ko pride določena količina vlage zraven in ko avtomobil stoji nekaj časa veni? Rosa znotraj žarometa se spremeni v kapljice, in te kaplice začnejo postopa "tečt" dol in ko se zadeva posuši je luč od znotraj flekasta in tega ne dobiš več ven. Ni šanse. Skratka vsi ti izgovori so dobri zgolj zavračanje reklamacij...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Že ampak zakaj se rosijo zgolj nekateri če je to tako rešeno? Razumem da se vsi rosijo in kupim foro, da pa midva danes oba kupima nov BMW enak model ven iz salona tebi rosi meni pa ne pa mi ni jasno in ni prav in nekaj ni OK...