Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Po mojem je samo pozna ura in valda se boš spametoval in spremenil svoje mnenje ter kupil octavio
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Heh
stara kola bodo vsaka zahtevala vlaganje. Domnevam, da so na meganu šle šipke stabilizatorjev spredaj, pa kakšen nosilec motorja je že pri koncu... Za začetek.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jutri bo šel vozit še megana al kaj še ima na spisku, pa bo tisto najbolj hudo
drugače pa captiva je vredna pod 20, ker je katastrofa od avta, antara pa prav tako.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ampak SJTV1, spominjaš me na M. Česna... Zanj je bilo tudi vse kar ni bilo BMW ali Mercedes kanta...
@all. za 14k se mi zdi ugodno za dizla. Se pa strinjam, da je s polno ritjo lahko srat. Če bi imel 40k bi si tudi jaz kupil V60 Atlantic Ocean Race Edition z vsemi bombončki... D3 avtomatik. Pa si ga ne morem privoščiti.
Za 15k, dolgo jamstvo in dokaj kvalitetnen avto bi pa razmislil. Seveda bi najprej gledal za Meganom GT... Pri Škodi pa raje za Superbom. Za minimalno razliko v ceni dobiš zelo spodobno prevozno sredstvo, kateremu tudi Octavia ne seže do gležnjev.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Potem se pa ti ne znaš dilat za ceno. Superb 1.9 TDI, Greenline, 18k.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Potem se pa ti ne znaš dilat za ceno. Superb 1.9 TDI, Greenline, 18k.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ksz
novi autobild
primerjalni test ravno teh 6 avtov (megana mislim da ni bilo med njimi) tvoja opevana astra na 4.mestu.. zmagala octavia 1,6 tdi pred golfom variantom.
tolk o tem.