Menjava: A4 1998 -> Corsa C 2004

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
In na koncu ... veš kaj? V gatah imam še vedno iztega qrca, kot če bi se pred službo pripeljal z BMW jem 535.
To pa ne bo držalo. Če bi prišel s 535 bi bil lahko vsake pol ure prazen, zdej imaš pa polnega.
tongue-1.gif

Pač ti je je veslje da si ga na roko vržeš, ko se zjutraj zbudiš in skozi okno pogledaš... Jaz pa se na ženičko obrnem ...
hysterical-1.gif

Beat this
evil.gif
Ne rabim roke matrat, če imaš Audija je isti efekt kot pri 535-ki. Zdej ne vem kako je s tvojo, ampak sem ziher, da vsak dan in večkrat na dan ni za
grims-1.gif

Now, beat this
tongue-1.gif
.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.030
6.222
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
In na koncu ... veš kaj? V gatah imam še vedno iztega qrca, kot če bi se pred službo pripeljal z BMW jem 535.
To pa ne bo držalo. Če bi prišel s 535 bi bil lahko vsake pol ure prazen, zdej imaš pa polnega.
tongue-1.gif

Pač ti je je veslje da si ga na roko vržeš, ko se zjutraj zbudiš in skozi okno pogledaš... Jaz pa se na ženičko obrnem ...
hysterical-1.gif

Beat this
evil.gif
Ne rabim roke matrat, če imaš Audija je isti efekt kot pri 535-ki. Zdej ne vem kako je s tvojo, ampak sem ziher, da vsak dan in večkrat na dan ni za
grims-1.gif

Now, beat this
tongue-1.gif
.

Nisi še spal z štajerko.... Potem bi vedel kolko ona hoče in kak urnik ima...
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Torej smo prišli do zaključka, da se nekako ne splača. Na trenutke znam bit zelo hitropotezen, zato me veseli, da ste podali svoja mnenja!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Recimo, da je temu tako, ja, se je pa dalo tudi iz kopice ostalih (takšnih in drugačnih) odgovorov sklepati, da ciljajo na to opcijo.
grin1.gif

Sicer pa je softi super alter, meni osebno veliko boljši od 8888, apolla, suzice, čebelice maje ...
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Slišo sn nekoč, da je tetraplegik brez nog in nevem česa vse, ampak zdaj vem, da so me nategnili.
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če si Audija dobil od fotra vsaj veš kaj imaš.

Nekaj časa sem imel v uporabi Corso D, 1,4, 90KM in to ne gre nikamor. Plus, da si navajen na udoben avto, kar corsa definitivno ni.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Nisi še spal z štajerko.... Potem bi vedel kolko ona hoče in kak urnik ima...
evil.gif
E, sad si me sje.bo
zmaga.gif
.
A imaš Savinjčanko? Te so baje še hujše: kihneš, pa že leži z nogami gor.
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.904
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nič, ker bo kupil Nemca, kaj bi šele bilo, če bi kupil korejca!
ne-ne-1.gif
Opel ni Nemec, to je švabski Fiat (čeprav so Fiati postali že precej zanesljivi avti, recimo raje Alfa ali Lancia).

@kloshar: Si zmešan? Zakaj pri božji volji bi menjal uberwagen za neko malo kišto. Audi je užitek, je način življenja. Tudi če si mnenja, da je bolj izbrati racionalno, bi se kaj kmalu zavedel, da si se zmotil. Pri vožnji veljajo čustva in ne samo razum, in vožnja z Audijem je tisti avtomobilski orgazem, ki daje tvojemu življenju smisel.

Malo off...

Pri tej izjavi si me pa nasmejal do solz. Audi je način življenja
cheer.gif
... Madona, kaj doma jeste in spite ter delate otroke v enem usranem avtu. Pa ne gre se za Audi, BMW ali Mercedes, ampak ta izjava je naravnost utopična. Kaj vse en sLovencelj naredi da so "izpred kuæe Njemačka kola".

Veš kaj je lahko način življenja? Kupiš si vikendico na morju/gorah in gor hodiš uživat, lovit ribe/hribolazit pečt čevape na terasi/uživat v miru in svežem zraku.... Lahko si kupiš motor in hodiš na izlete... To je način življenja, ne pa en Audi izpred bajte.

Kar se tiče Corse pa bi jaz tudi priporočal 1,4 motor. Ne bo razlike v porabi, vsekakor pa bo razlika med prejšnjim avtom.

Kakor kdo hoče. Če samo pogledamo tebe.....ti je lahko način življenja tudi "žena" na drugem naslovu, preživnina, račun v avstriji, vikend pa na hrvaškem (in na vse skupaj še napis pyčka na čelu, ker ko ti barabe hočejo ukrast "tvojih z lastnimi rokami od ust odtrganih" 10 eur za dohodnino greš kot kalimero jokcat na forum.....)....v glavnem, kar se prihrani gre pa potem v cegu. Ker cegu se vidi. Tako kot audi pred njim.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.030
6.222
113
Fak stari... pa ne da si šel vseh mojih 2000 postov brat. Ali pa imam opraka z kakim psihičem, ki me pred hofom za grmom čaka... Mogoče si psiholog ki natančno dela psihoanalize uporabnikov...

Drugače pa ne jokcam, dohodnino sem rešil, ta malemu dvignil denar, zapr račun, v Avstriji še nisem novega odprl. Jebat ga... za razliko od tebe, sem od kakega uporabnika na forumu dobil kako idejo, ki mi tako ali drugače pomaga v lajfu. Pa poskušaj ločit jokcanje med idejami...

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.030
6.222
113
A ima Polo 1.0 tudi ? Da vidim, če bom moral ženinega pelat na servis
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.904
113
Ne domišljaj si preveč. Očitno s svojim "lajfstajlom" izstopaš toliko da sem si te zapomnil. To je vse, nič več. Ne rečem da je s tem kaj narobe, si pa zadnji, ki lahko oporeka bedaku, ki mu je audi način življenja (itak pa je bila pa zajebancija kar je pisal matey).

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Eh predelava na plin je čez jurija, kar je več kot tretjina tržne vrednosti avta, pa še moč bi izgubil, kar bi težje prinesel pri istem kot pri drugem avtu.
grin1.gif

1.0 sem imel v corsi b, tisto je res nepremičnina, ki ne gre nikamor, isto potegne v 4. pri 60 kot v 3. pri 80. To je res žalost.

TALE mi je zelo simpatična.

Mam isto kravo od AUDIja. Predelal na plin. Viola več kot zadovoljen in ni mi žal vsaka druga investicija bi se slabše izšla
smile-1.gif
. Prej sem zapravil 300€ za benz sedaj se pa vozi 50% ceneje. Pa tudi avto ne izgubi na moči, da bi rekel da postane nepremičnina. To govorijo tisti, ki niso imeli nikoli plina.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma kuratz je ker ima v audiju 1.8 125KM motor ki je bil eden najslabših in baje precej požrešnih za svojo skromno moč. Ta motor so prav kmalu potihem ukinili oz zamenjali z....2.0? Ne spomnim se točno. Dočim 1.8T je pa baje super enđin.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zdej je vprašanje, kaj je to najslabši motor. Dejstvo je, da moj v 14 letih ni zaribal in da niti malo ne kaže po tem, da bi, je kvečjemu dobro ulaufan. Isto kolegov. Manjkata pa navor in turbina, to je dejstvo. Ko si sam notri, gre fajn, ko imaš zadaj folk, ga je treba pa že tiščat v obrate. 205 km/h končne, cca. 10 sec do 100, na ac imaš pa tako le peto v visokih obratih, tako da vedno vleče. Za vožnjo je torej boljši od vseh 1.2, 1.4 ali 1.6 motorjev (razen turbinskih). Torej dosti pije, je pa primerljivih ali slabših bencincev na trgu še polno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Evo ti drugo.

Samo meni tole ne potegne toliko, imam raje, da že z nižjih obratov lepo zabije. Pa nek čuden auspuh ima, da mu tako prdi.