Mejduš slovenske voznike

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz...

Jeb*mu mater, kur*evi idioti, ki ne znate vozit. Po obvoznici se drkamo 20kmh pa manj pa to zaradi tega ker pada dež. Tisti, ki ni sposoben avta upravljat tudi ko pade par kapljic dežja naj se spoka v javni prevoz. Bemu mater, od Brezovice do N. Jarš sem se vozil skoraj 1 uro.
Malo dežja pa ljudje ne znajo več voziti ali pa imajo nekakšne fobije. Marš...

Nazadnje urejeno:

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Ja se strinja, ali se pa najde kakšen pacient, ki se pripelje za tabo in ti blenda
bonk.gif

Kam nej se pa umaknem, če vse stoji
confused-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Ja se strinja, ali se pa najde kakšen pacient, ki se pripelje za tabo in ti blenda
bonk.gif

Kam nej se pa umaknem, če vse stoji
confused-1.gif

Ok, takih debilov danes lih ni bilo. Se pa vmes dogaja tudi to, ja.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Meni se to dogaja dnevno, ko se vozim iz Logatca v Ljubljano in potem nazaj.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Torej so za debilizme na cestah krivi taki kot ti, ki rinete v Ljubljano in potem spet ven, in ne Ljubljančani.
evil.gif

Go away!

Kaj s pa mislu
bonk.gif

Gužvo po Ljubljani delajo "dnevni prišleki" v glavnem
stupid-1.gif

Petek-lije k pr norcih-obvoznica- Celovška smer AC za Štajersko- vozimo 45-55km/h- OK pač gužva pa dž- rezcep zadobrova- smer MB- gužva again
jezen.gif
- mama 50-60- vozi po levem pas in trdno drži volan na prsih da nau pobegnu in ne je*be nobenga- aja reg CE(grb velenje)- vredi je
uf-1.gif

(zakaj ni nobenga smajla k strelja?)
evil.gif

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Zdajle je bilo prav krasno po štajerski AC proti Ljubljani. Lepo 200 mimo kolone. No, potem je nekdo s Kangoojem mislil, da je hiter in se nekaj časa ni premaknil na vozni pas, čeprav je bil prazen. Pravi užitek je bil.
aplauz.gif

Zgleda se norci na cestah pojavijo samo med delavniki. Frustracije.press
evil.gif

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Ja ja ... Živim ob glavni cesti in tudi če je na semaforju rdeča luč me redko kdo spusti. Ker se mi ne da vsak dan čakat 5 minut, da se bo kolona pretrgala se pač ob prvi priliki vštulim.
Sicer imam pa čez cesto eno parkirišče in lahko dnevno opazujem umetnike tam. Ravno danes sem pogledal skozi okno in sta dva čakala, da bosta rikverc na cesto zapeljala. Drugi je moral čakat prvega ... čakata kaki 2 minuti do rdeče (itak noben ni ustavil) in ko ni več bilo prometa je prvi zapeljal ven. Za njim so se nabrali avtomobili, rdeča luč je še vedno gorela na semaforju. Namesto, da bi voznik prvega avtomobila, ki je zapeljal na cesto, počakal še drugega se je lepo zrinim mimo njega (in nato še avti, ki so se nabrali za njim), tako da je moral drugi čakat dokler se ni vse zabasalo, da je lahko prišel ven (še vedno rdeča!).
Riniti se, riniti se, riniti se... tudi če pridobiš samo par metrov.