Razcepljena osebnost tale janus, ane.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
:-janus si se pozabu preprijavt?
Razcepljena osebnost tale janus, ane.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
:-janus si se pozabu preprijavt?
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Ne šef me je prisilil, ker noče kupit žabarskih jajc , HE HE
Citat:
pa morem rečti da je Super avto.
Kje si pa prebral, da jaz komu privoščim, da dobi sesut avto? Napisal sem, da pbutcu ni treba skrbet. Garancijo ima itak 4 leta (kar pomeni, da bo servisiral na pooblaščencu, drži?, torej bo avto popolnoma brezhibno vzdrževane (ali imaš dvome v Reno pooblaščenceCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Izgleda da ti na osnovi svoje negativne izkušnje vsakemu to privoščiš. Kar vedno poudariš tule na forumu.
Verjamem, da si se nategnil s švabotom. Ampak to ni razlog da to privoščiš drugim in druge napeljuješ k takemu početju tu na forumu .
Verjami, enkrat bo nategnjenemu dekl odneslo in bo nategator čreva po plankah pobiral. Pa naj bo to firma ali privat prodajalec.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
KSZ
ali ima kdo izkušnje z menjavo sklopke na EDC (oz. DSG, powershift) samodejnem dvosklopčnem menjalniku? Bojda se lahko zgodi, da je potrebna nova sklopka in naj bi se menjala posebej (ne komplet z menjalnikom). Pri veliko mestne vožnje naj bi namreč ob daljšem čakanju na mestu (semafor, zastoj) dajalo v N in ne puščalo v D, saj naj bi se v nasprotnem primeru sklopka prekomerno obrabljala
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Jaz v Audiju z multitronikom nikoli ne dajem v N.