Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Prejkone si se s tole izjavo zaklal.Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
brez skrbi, vsi sodelavci razlikujejo med SLO, SVK,...., ce ne druga zarad mene
Meni, naprimer, ob tvojem imenu, liku (avatarju) in delu (posti na Alterju) najprej pride na misel Pepčki, potem Butalci, nato Naivkoti, ki se jih da vleč za nos; brez tvoje zasluge pa: Sosedje od Hrvatov, Patria-rhi itd. Slabo promocijo nam delaš gor, ok, "delaš", ker itak skos visiš na netu.
Dej, punca, ne paničarit. Če vidiš medveda, fotoaparat v roke in slikaj.Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
ksz.
To da smrtnih primerov do zdaj ni bilo je pa verjetno posledica tega, da so medvedje postali tako množični šele v zadnjih letih in pa to, da se ljudje nekaterih gozdov in samotnih poti načrtno vedno bolj izogibajo.
Leta 2001 - jih je bilo 350. Se pravi se številka konstantno povečuje. Če imajo vse te samice letno več kot 70 mladičkov, vprašanje če se sploh odstreli tako število medvedov, tudi če je predvideno. Živi pa 20-30 let. Se pravi jih bo vsako leto več. Sicer pa po številu medvedov v Evropi in drugod se mi sploh ne zdi, da bi bili pretirano ogroženi, razen mogoče na nekaterih področjih npr. Španija, Francija.
To sliko sem pa pripopala, ravno zato, ker na unih drugih k so tko cute, bi jih človek kar objel. Tale zgleda malo bolj realna. Sicer si pa niti ne znam predstavljat kako zgleda, ko v gozdu naletiš na kakšnega 300kg medveda. Je že kdo ugotovil?!
Še tisti na Blokah, ki so jih navajeni so se čutili ogrožene ko so jih gledali na svojih dvoriščih.
Aha. Torej si zastopnik Kompasa?Citat:
Citat:
Prejkone si se s tole izjavo zaklal.Citat:
brez skrbi, vsi sodelavci razlikujejo med SLO, SVK,...., ce ne druga zarad mene
Meni, naprimer, ob tvojem imenu, liku (avatarju) in delu (posti na Alterju) najprej pride na misel Pepčki, potem Butalci, nato Naivkoti, ki se jih da vleč za nos; brez tvoje zasluge pa: Sosedje od Hrvatov, Patria-rhi itd. Slabo promocijo nam delaš gor, ok, "delaš", ker itak skos visiš na netu.
to so politicne teme, jest se ne bavim s politiko
je pa, po mojem priporocilu, veliko sodelavcev/znancev obiskalo Slovenijo,
Citat:
Dej, punca, ne paničarit. Če vidiš medveda, fotoaparat v roke in slikaj.
Sem zadnjič srečal enega samca v gozdu, na 5 metrov, me samo pogleda in odhlača v gozd, jaz pa naprej po poti. Pač, medved se človeku izogne, če ne čuti ogroženosti.
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Kaj je še huje kot da te napade medvedka ki ščiti mladiče ? To, da te napade medvedka in te potem punca pusti, ker si se valjal z drugo okoli.
Citat:
mal OFF ampak vseen,
tukajsni spanski in francoski kolegi/kolegice poznajo Slovenijo predvsem zarad medvedov, ki smo jih izvozili tja
sem bil prav presenecen, celo nesrecno Micko poznajo (tisto, ko so jo povozili v Pirenejih se mizdi), sicer ime izgovorijo malo drgac kot mi, ampak vseeno vedo od kod prihajajo zveri
Citat:
vendar posteni, pravicni in strpni ljudjeCitat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Fak a pol vsi tm mislijo da smo vsi eni tečni mulci tle u SLO?