Medvedje

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

brez skrbi, vsi sodelavci razlikujejo med SLO, SVK,...., ce ne druga zarad mene
cool-1.gif
Prejkone si se s tole izjavo zaklal.
hysterical-1.gif

Meni, naprimer, ob tvojem imenu, liku (avatarju) in delu (posti na Alterju) najprej pride na misel Pepčki, potem Butalci, nato Naivkoti, ki se jih da vleč za nos; brez tvoje zasluge pa: Sosedje od Hrvatov, Patria-rhi itd. Slabo promocijo nam delaš gor, ok, "delaš", ker itak skos visiš na netu.
tongue-1.gif
sprasujem se.gif

to so politicne teme, jest se ne bavim s politiko

je pa, po mojem priporocilu, veliko sodelavcev/znancev obiskalo Slovenijo,

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
ksz.
To da smrtnih primerov do zdaj ni bilo je pa verjetno posledica tega, da so medvedje postali tako množični šele v zadnjih letih in pa to, da se ljudje nekaterih gozdov in samotnih poti načrtno vedno bolj izogibajo.
Leta 2001 - jih je bilo 350. Se pravi se številka konstantno povečuje. Če imajo vse te samice letno več kot 70 mladičkov, vprašanje če se sploh odstreli tako število medvedov, tudi če je predvideno. Živi pa 20-30 let. Se pravi jih bo vsako leto več. Sicer pa po številu medvedov v Evropi in drugod se mi sploh ne zdi, da bi bili pretirano ogroženi, razen mogoče na nekaterih področjih npr. Španija, Francija.

To sliko sem pa pripopala, ravno zato, ker na unih drugih k so tko cute, bi jih človek kar objel. :) Tale zgleda malo bolj realna. Sicer si pa niti ne znam predstavljat kako zgleda, ko v gozdu naletiš na kakšnega 300kg medveda. Je že kdo ugotovil?!
shocked-1.gif

Še tisti na Blokah, ki so jih navajeni so se čutili ogrožene ko so jih gledali na svojih dvoriščih.
frown-1.gif
Dej, punca, ne paničarit. Če vidiš medveda, fotoaparat v roke in slikaj.
Edino, če so mladiči, potem beži stran od njih, kar te nesejo noge in ne čakat, da te bo njihova mamica takole (s tvoje slike) gledala od blizu.
Sem zadnjič srečal enega samca v gozdu, na 5 metrov, me samo pogleda in odhlača v gozd, jaz pa naprej po poti. Pač, medved se človeku izogne, če ne čuti ogroženosti.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Citat:
Citat:

brez skrbi, vsi sodelavci razlikujejo med SLO, SVK,...., ce ne druga zarad mene
cool-1.gif
Prejkone si se s tole izjavo zaklal.
hysterical-1.gif

Meni, naprimer, ob tvojem imenu, liku (avatarju) in delu (posti na Alterju) najprej pride na misel Pepčki, potem Butalci, nato Naivkoti, ki se jih da vleč za nos; brez tvoje zasluge pa: Sosedje od Hrvatov, Patria-rhi itd. Slabo promocijo nam delaš gor, ok, "delaš", ker itak skos visiš na netu.
tongue-1.gif
sprasujem se.gif

to so politicne teme, jest se ne bavim s politiko

je pa, po mojem priporocilu, veliko sodelavcev/znancev obiskalo Slovenijo,
Aha. Torej si zastopnik Kompasa?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:

Dej, punca, ne paničarit. Če vidiš medveda, fotoaparat v roke in slikaj.

Sem zadnjič srečal enega samca v gozdu, na 5 metrov, me samo pogleda in odhlača v gozd, jaz pa naprej po poti. Pač, medved se človeku izogne, če ne čuti ogroženosti.

aplauz.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Lani sem ga srečal sred ceste. Sem že prilepil slike. Model ga počez čez cesto priseka z ribo v gobcu, malo pogleda naokoli in
se zgubi v gozd. Sem pa stal zraven nagaæenega grizlija, in ko mu tako od blizu pogledaš v oči, pol vidiš za kako ogromno žival se gre.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Kaj je še huje kot da te napade medvedka ki ščiti mladiče ? To, da te napade medvedka in te potem punca pusti, ker si se valjal z drugo okoli.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Pa niso medvedje, ampak so medvedi.
wink-1.gif

bo uredu patriot?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
mal OFF ampak vseen,
tukajsni spanski in francoski kolegi/kolegice poznajo Slovenijo predvsem zarad medvedov, ki smo jih izvozili tja

sem bil prav presenecen, celo nesrecno Micko poznajo (tisto, ko so jo povozili v Pirenejih se mizdi), sicer ime izgovorijo malo drgac kot mi, ampak vseeno vedo od kod prihajajo zveri
tongue-1.gif

malo na OFF pa vseeno. Hočeš rečt, da ko te država (mi davkoplačevalci) plačuje ti cele dneve v Bruslju na forumih visiš? ??
confused-1.gif

In potem imaš še tako omejeno mnenje o GSO (če se ne motim). Svašta
uf-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hehe..nič od tega..ampak smo dobili navodilo, tako neuradno, da se naj malo pazimo..sicer jih na naši strani Save baje ni, ampak bomo videli. Zato, če gremo na jago, nosimo s seboj tudi kratkocevno orožje. Ker, če te medved zajaga, odločajo sekunde..