Na kateri email pa se pošlje nepreklicno odjavo od vsega povezanega z mBILLs?Po novem letu naj bi bilo mozno v aplikaciji izbrat, da ne zelis uporabljati kartice... oz. ce zelis ostati na "brezplacnem" paketu brez MC ...
Na kateri email pa se pošlje nepreklicno odjavo od vsega povezanega z mBILLs?Po novem letu naj bi bilo mozno v aplikaciji izbrat, da ne zelis uporabljati kartice... oz. ce zelis ostati na "brezplacnem" paketu brez MC ...
Dokler ti ne dajo za plačati, ker ne delaš transakcij Slej kot prej bo tudi toKaj pa rabiš odjavo? Porabiš dobroimetje, odinštaliraš aplikacijo, nakar jih ne šmirglaš več pet posto. Tako sem napravil jaz, pa sem bil eden prvih uporabnikov
Skrill me je svoje čase terjal za stroške svoje čase. Pa novo kartico so mi poslali. Sem bil nekje med 30-40€ v minusu zaradi dlje časa trajajočih tekočih stroškov neaktivnosti.Tako je. Isto sem napravil z Nettelerjem, me zanima ce mi bojo poslali novo kartico, ko trenutna potece (ze leto in pol ni blo transakcije na kartici).
1% od 0 (ni dobroimetja) je 0, ni kaj trgat.To se že od novembra ve, da bodo računali za neaktivnost
Poglej priponko 39960
Edino ne vem, kaj se zgodi, če nimaš dobroimetja, v profilu pa nimaš povezanega/dodanega TRR računa, s katerega bi ti trgali.
Skrill me je svoje čase terjal za stroške svoje čase. Pa novo kartico so mi poslali. Sem bil nekje med 30-40€ v minusu zaradi dlje časa trajajočih tekočih stroškov neaktivnosti.
1% od 0 je res 0. Ampak to ni edini pogoj. Minimalno trgajo 2€1% od 0 (ni dobroimetja) je 0, ni kaj trgat.
Preveri še, če si v profil slučajno dodal svoj TRR(dodaš lahko samo slovenski TRR) in če si ga, ga v izogib presenečenj odstrani.Mozno, da bojo tud tile kej glumili. Sam sem na nuli, sam nisem skenslal racuna ravno zato, da vidim kaj bo
1% od 0 (ni dobroimetja) je 0, ni kaj trgat.
Preveri še, če si v profil slučajno dodal svoj TRR(dodaš lahko samo slovenski TRR) in če si ga, ga v izogib presenečenj odstrani.
Jaz mam mBILLs povezan z aplikacijo Na poti od Petrola. Saj veste, bifeji so zaprti (epidemija), zato večkrat plačam kavico Na poti (poskeniram kodo), plačilo pa gre direkt iz mBILLs. Vsako 10. kavico imam zastonj. Dokler lokali ne bodo odprti, bom še imel mBILLs. Za drugo pa mBILLS ni več uporaben.
Ja. Sem pogledal in je možno.Če se ne motim lahko to aplikacijo povežeš tudi z drugim MasterCardom ali Viso.