Ne razumem prav...a za jagobabo ni blo ok, da so jo zbrisali?Dokler je 123 na forumu, Jagababa in Snecer sta bila pa zbrisana nima ta forum nobene verodostojnosti in tak tudi bo. Do takrat je prou vseen kaj modi delajo. Tak so tudi oni del tega
Zadnjič se nisem oglasil za bv...tudi če ti to tako dojemaš...še manj sem se "kurčil"...povedal sem pač kar sem mislil...a vi vidite problem levi desni mod?
ker jaz vidim problem kurčenja brez potrebe.
serje kot driskar, a naj bi bil mod (lev ali desn) zgled.
Če so jo zbrisali bi lahko še koga. Samo to pravim. Standardi vemo kaki so že nekaj časa.Ne razumem prav...a za jagobabo ni blo ok, da so jo zbrisali?
Lej, ce te vse to dela nesrecnega, izvoli na MON forume ipd...ali pa das na ignore. V cem je problem?Če so jo zbrisali bi lahko še koga. Samo to pravim. Standardi vemo kaki so že nekaj časa.
Če so jo zbrisali bi lahko še koga. Samo to pravim.
ti si sramota za slovenski narod. ne se hvalit s slovensko držo. sicer pa ne vem kje si se držal slovensko..
užaljen nimam bit..se lahko samo vprašam zakaj debatiram s takim kalibrom. pa ta ocena nima veze z levo, desno.
softi tudi ti si rabil skoraj 20 let konstantnega spema in svinjanja vsake teme da si koncno odrastel. Daj se kameleonu priloznost
Prosim te, ne primerjaj ju. Mekani je doktor za to drisko.