Marko Grilc z desko nad motorne sani!

ThisIsMe

Zelenc'
26. feb 2010
25
0
1
Skok vreden ogleda, aplavza in vsega kar sodi zraven.
aplauz.gif

Nazadnje uredil moderator:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Evo, pa se končno po dolgem času absolutno strinjam s tabo.
zmaga.gif

Filmček pa predstavljen kot najmanj skok s padalom iz višine 35 km.
confused-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne bi rekel, če bi si v zraku zamenjala prevozni sredstvi, tako pa...

Ne rečem, da je enostavno in/ali da ni vredno ogleda, ampak kaj hudo novega pa tudi ni
In verjamem, da je vsa zadeva nevarna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To je tko kot uni posnetki napadov živali. 100x pokažejo isti posnetek pri različnih hitrostih. Ta filmček je 2 minute predolg

ThisIsMe

Zelenc'
26. feb 2010
25
0
1
Ko sem prebral komentarje, sem dobil občutek da ste vsi neki ekstremni športniki, ki počnete podobne oz. še bolj zahtevne stvari vsaki dan.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Seveda.
priden.gif

Saj tudi štrikat ne znam, pa zato še ne bom odpiral nove teme s tistim talentom, ki zna štrikat.

Dobro narejeno, lepo posneto,... ni pa v poplavi podobnih filmčkov, zame osebno ta prav nič posebnega. Vsaj ne toliko, da bi mu namenil svojo temo.

Očitno sta ti in urednik MMC na RTVS drugačnega mnenja.
pozdrav.gif

Pa brez zamere, če je slučajno tip kak tvoj znanec.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Sploh ne gre za to.
Skok je že OK, nič ni narobe s tem, tudi razdalja in višina sta precejšnji. In nikakor ne gre za to, da ga lahko izvede vsak, ki je že kdaj stal na deski, sploh ne.
Gre za to, da posnetek ne daje prave perspektive, vse skupaj izgleda(!) precej lahko, čeprav ni. Dobro bi bilo, če bi bilo pred samim posnetkom (ali po njem) prikazanega malo ozadja, razdalje, možne nevarnosti...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
aplauz.gif
Tega pa še nisem videl...

Al pa npr. tale skok bi si tudi lahko zaslužil svojo temo...

Zdaj pa dost, že tako sem s komentarji uničil tale podvig Grilca.
cry12bpy.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Matr tole sem zadnjic na tubi iskal kot utrgan, ker sem mislil, da je skok izvedel Pastrana.
tongue-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
MA ne moreš pričakovat da bojo tlele izkušeni netsurferji bili navdušeni nad nečem kar je dejansko fizično izvedeno... Ker pač v forumu lahko izvajaš hude trike, tko ko na plejstejšnu.

Meni kot snowboarderju me pa kr strese kaj takega gledat, saj dobr sam vem kako je sploh zapeljat čez precej manjšo skakalnico in če ne delaš tega od malih nog, je to ena huda psihološka borba. Nagrada pa doza adrenalina.

Je pa par posnetkov s takih kotov da se zdi kot da je vse skupaj res na izi.... sej to se mora pol izrezat
wink-1.gif