Citat:
Uporabnik tomi pravi:
jaz takoj najamem marketingarja za internet, ki je pripravljen na plačilo po učinku
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
jaz takoj najamem marketingarja za internet, ki je pripravljen na plačilo po učinku
Citat:
Uporabnik alana pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Marketing je tudi tek na dolge proge, plačilo marketingerja po učinku pa nora ideja. Preprosto ga moraš imeti in plačati na uro, tako kot npr. receptorko.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik alana pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Marketing je tudi tek na dolge proge, plačilo marketingerja po učinku pa nora ideja. Preprosto ga moraš imeti in plačati na uro, tako kot npr. receptorko.
se strinjam, zato se tudi vodijo aktivnosti v podjetju,
bolj je letelo na to, ko me kličejo vsak dan agencije ki se ukvarjajo s SEO optimizacijo , pa vsak me vpraša če delamo na tem, pa rečem da se sami trudimo, pa dobim vedno vprašanje zakaj pa nimate agencije ... pa postavim vprašanje če so pripravljeni biti plačani po učinku pa se debata kr hitro zaključi, tak da z mojega vidika če mi kasirajo te svoje cifre mesečno za optimizacijo pa mi ne povečajo prodaje da si jaz to pokrijem to niti nebo tek na dolge proge, ker bom hitro bankrot
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mobile advertising, SEO, newsletter, Twitter, Google+,...YouTube, blog, Pinterest,...
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kaj boš rekel inšpektorju, ko te pride vprašat, da mu pokaži soglasje prejemnika za pošiljanje reklamnih sporočil?