Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
A da je fantek je naključje, bi punčko tud mela?
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dolocene zadeve pac ne gredo skupaj

A nisi ti prava študiral?
In to je najboljša argumentacija, kar jih spraviš skupaj?
Žalostno, moram reči.

Ti, Šnecer, kaj pa črnci?
Se po tvoje lahko vozijo v istih avtobusih kot belci? Lahko volijo? Lahko...?

Par desetletij nazaj so bile to namreč "stvari, ki preprosto ne gredo skupaj".

Pa so se uprli in počasi se je miselnost spremenila. Tako kot se nasploh spreminja svet.
Danes pa je (sicer bel) črnec predsednik Amerike.

Po tvoje bi se moral verjetno še vedno belim klanjat pa bombaž obirat.
"Ker Bela hiša pa zamorc pač ne gresta skupaj"
stupid-1.gif

Kaj pa ima moje mnenje veze s pravom?

Ocitno nisi razumel. Toplovodarji me ne motijo, naj se majo, kakor jim pase.

Vendar dece pa se naj ne dotikajo.

Kaksno argumentacijo rabis se?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

1)To da je otrok blago
2)DA bo ker bo šla družba zarad takih počas v k....
3)disfunkcionalnih ljudi

BlA..bLa.Bl...a
BLABLABLALalalaA

4)Problem je da nekateri "ljudje" mislijo da denar lahko kupi vse
smirk-1.gif

Še slabše...da se tako tudi dejansko obnašajo....
Problem je da se takih stvari zakonsko ne regulira...ok sej na papirju so......dejmo še k v švici gledat kakšno je stanje dejansko na terenu.

Sej vem da bo sedaj Evrofil
rolleyes-1.gif
ampak se pač ne strinjam....zame so njuni pogledi totalno egoistični....

Če dobro razumem, te predvsem moti, da sta materi plačala in je to zate tako, kot bi otroka kupila.

Glede tega se s tabo v največji meri strinjam. Grozljiva je misel, da bi si ljudje lahko omislili otroka skorajda po naročilu.

Ampak to potem velja ne glede na to, v kakšni skupnosti, homo- ali heteroseksualni, živijo. Potem je treba dvigniti glas proti plačljivemu nadomestnemu materinstvu, ne pa proti gejem. Torej je treba prepovedati plačljivo nadomestno materinstvo tudi heteroseksualnim parom, t.j. za neplodne matere.

Se lahko o tem strinjava?

Tistega o disfunkcionalnih ljudeh pa ne razumem povsem. Predvidevam pa, da pripomba leti na geje.
Če je tako, mi prosim razloži kako oni tebe tangirajo.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa ima moje mnenje veze s pravom?

Ocitno nisi razumel. Toplovodarji me ne motijo, naj se majo, kakor jim pase.

Vendar dece pa se naj ne dotikajo.

Kaksno argumentacijo rabis se?

Pravzaprav nobene več, si že vse povedal.

Od pravnika sem pač pričakoval kaj vezanega na veljavno zakonodajo, enakopravnost ljudi, človekove pravice ipd.
Pač kaj takega, kar vsaj kolikor toliko sposoben pravnik spravi skupaj.

"Dece naj se ne dotikajo, ker je Šnecer tako rekel", je pa na žalost nekoliko premalo za resno debato.

Pa lep dan ti želim!
Upam, da si v svoji polbožanski vlogi odločujočega za danes naročil sonce in zmerne temperature.
priden.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Ti, Šnecer, kaj pa črnci?
Se po tvoje lahko vozijo v istih avtobusih kot belci? Lahko volijo? Lahko...?
Par desetletij nazaj so bile to namreč "stvari, ki preprosto ne gredo skupaj".
Pa so se uprli in počasi se je miselnost spremenila. Tako kot se nasploh spreminja svet.

Moj pogled na tole tvojo izjavo je sledeč: bo kar dober mošt (mešanje jabolk in hrušk).
Zakaj? Ker rasno razlikovanje in ničvrednost črnske rase s(m)o si izmislili beli ljudje. Pri tem evolucijski faktor nima kaj dosti vpliva.
Medtem, ko rojevanje otrok je izključna domena ženskega spola. Moški ne more rojevat. In da ženska sploh lahko rodi, potrebuje moško seme, ki pa ga (kakšno naključje) proizvaja le moški. Torej, za naše malčke/malčice se imamo zahvalit "bogu" (lahko vstavite katerokoli drugo besedo, levo, desno), mi pa sedaj ta naravni zakon rušimo oziroma ga "rahlo" prikrojujemo. In to zame nima nobene povezave s črnci. Sicer si lahko vsak po svoje razlaga vzgojo in "lastništvo" otroka, samo zame je tole poseg v naravne zakone.

Da smo si na jasnem: absolutno, ampak res absolutno podpiram gaye (sploh zato, ker ostane zame več žensk
cheer.gif
), malo manj lezbijke (iz enakega razloga), ampak .... pri otrocih pa se zame neha.

To je sicer le moj pogled, ampak od njega ne bom odstopil.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Kakšno je potem tvoje mnenje o posvojitvah? In umetni oploditvi?

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Predvidevam, da kot velik človekoljub podpiraš tudi to, da cigani delajo otroke kupljenim 12 letnim punčkam...

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma dejte komplicirat no... take debate so že šle skozi na alterju, nikoli ni noben nobenega prepričal v nasprotno, tko da je bz nabijat poste... edin, če se dolgčas s tem preganja...

važno je, da so srečni in da se imajo radi, to je bistvo družine. Veliko hetero družin ni sposobno takega vzdušja narest.

otroke "kupujejo" legalno in nelegalno tudi hetero pari (verjamem, da so veliko boljše stranke kot pa homo), tko da ta argument se lahko črta iz seznama "ZAKAJ PROTI".

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Predvidevam, da kot velik človekoljub podpiraš tudi to, da cigani delajo otroke kupljenim 12 letnim punčkam...

Vse v imenu kulture...

Lej, kaj ti predvidevaš v svoji bolani glavi, je povsem irelevantno.
Je namreč navadno podtikanje, pa še skrajno bedasto povrhu.

Bi me pa resnično zanimalo, kaj praviš na izražen dvom, da ti gre za dobrobit Žitnikovega otroka.
In kaj porečeš na trditev, da se mora taisti otrok bati predvsem tebe in tebi podobnih. Mene pač ne.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Tega pa nisem vedel, da imaš hčerko.

BTW, zakaj se pa zdaj naenkrat sam s sabo meniš?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
KSZ
Konceptualno se mi zdi zgrešeno, da dve osebi, z dokaj resnimi problemi iz otroštva, vzgajata otroka. To je tak, splošni pogled, ki seveda dovoljuje izjeme (vendar je takšne probleme izredno težko, če ne tudi nemogoče rešiti). Naj pojasnim, da nimam nič proti zvezam oz. porokam. Čeprav sem drugačen, razumem istospolno orientirane ljudi. Dotični par mi ne deluje, kot da je rešil probleme iz otroštva, pač pa si kopiči dodatne. Kot je easy napisal, ne spotikam se ob spolno orientacijo. In ne pravim, da so klasični pari a priori boljši starši, ker niso saj imajo (lahko) druge vzorce in probleme iz otroštva...
Just sayin'.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
nekaj sem narobe kliknil...

Torej, vprašanje je veljalo tebi:

Predvidevam tudi, da ne bi imel nič proti, če bi tvojo hčer odpeljali cigani in bi pri 12-ih rodila. Saj nimaš nič proti njihovi kulturi, kajne?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
ksz..

Eno vprašanje. Torej družinski zakonik bi dovolil, da bi istospolni partnerji posvojili otroke. Družinski zakonik ni bil sprejet, vseeno pa lahko posvojiš otroka iz tujine? Torej se družinski zakonik nanaša samo na slovenske otroke? Ali si napačno razlagam?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
To bo veselica ko bo otrok odrastel in se zavedal, ko bo zvedel kaj sta mu 2 pedra naredila, vsilila starsevstvo dveh pederchin

Daleč največ slabega mu boste naredili ti in tebi podobni.

Daj, bodi Jack pa povej po pravici.
Kaj te pravzaprav moti?
Bo tvoj mali svet za en sam promil drugačen zaradi tega, ker imata Žitnik in oni drugi otroka?
Česa te je dejansko strah?

Pametujes ti ki predvidevam si imel mater. Torej si imel veliki svet, ta otrok bo imel pa malega.

Ti si se tukaj zdej nasral z mislijo da nasportujem zaradi geyev, jest jih itak ne priznavam in jih nikol nebom. Ampak dejstvo je da to ne pije vode na dolgi rok, torej vzemimo vecje stevilo pedrov, kdo jim bo dajal otroke med tem ko morajo ze normalne druzine skrbet za svoje. Ne gre in to kar tle podpirate je samo delanja norca iz okolice, ko se podpira promile.

Kje ma tle otrok pravico izbire, oziroma od kje pravica pedercinam da svoje furstracije zdravijo na tak nacin da serjejo po novem zivljenju sam da je njim prav? Nej si kupi psa pa zanjga skrbi, sej pes danes dostim predstavlja otroka.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
KSZ
Konceptualno se mi zdi zgrešeno, da dve osebi, z dokaj resnimi problemi iz otroštva, vzgajata otroka. To je tak, splošni pogled, ki seveda dovoljuje izjeme (vendar je takšne probleme izredno težko, če ne tudi nemogoče rešiti). Naj pojasnim, da nimam nič proti zvezam oz. porokam. Čeprav sem drugačen, razumem istospolno orientirane ljudi. Dotični par mi ne deluje, kot da je rešil probleme iz otroštva, pač pa si kopiči dodatne. Kot je easy napisal, ne spotikam se ob spolno orientacijo. In ne pravim, da so klasični pari a priori boljši starši, ker niso saj imajo (lahko) druge vzorce in probleme iz otroštva...
Just sayin'.

in zakaj je želja imeti otroka problem iz otroštva???

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Predvidevam tudi, da ne bi imel nič proti, če bi tvojo hčer odpeljali cigani in bi pri 12-ih rodila. Saj nimaš nič proti njihovi kulturi, kajne?

Aha, še eden, ki mu je treba dvakrat napisat...

Copy/Paste :

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Aha, še eden, ki mu je treba dvakrat napisat...

Copy/Paste :

Ja sej zdej vidim zakaj si ti bolan, ker nisi sposoben predvidevati.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
ksz..

Eno vprašanje. Torej družinski zakonik bi dovolil, da bi istospolni partnerji posvojili otroke. Družinski zakonik ni bil sprejet, vseeno pa lahko posvojiš otroka iz tujine? Torej se družinski zakonik nanaša samo na slovenske otroke? Ali si napačno razlagam?
v bistvu je še bolj absurdno: slovenski par lahko posvoji otroka recimo v ZDA, in slovensko sodišče to posvojitev prizna tudi v SLO - torej je pri nas istospolnim dovoljeno in prepovedano posvojiti otroka.