Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Mešanje jabolk in hrušk.

Tablete proti pritisku niso isto kot nadomestna mati. Slednje bi se lahko teoretično dogovorili že neandertalci.

Umetna oploditev (ali nadomestna mati) je korektiv neplodnosti. Ne pa omogočanje otroka vsakemu tepcu, ki si ga zaželi.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
No, kako mesamo jabolka in hruske?

A je "naravno", da nosis ocala? Da pri zivljenju obdrzimo tiste, ki jih "narava" noce? A je kos jekla v mojem gleznju "naraven"?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Evo, to mi je všeč.

Okoli nekaterih stvari se strinjava, okoli drugih pa se strinjava da se ne strinjava. O tretjih se znava tudi pohecat, in to brez hude krvi.

Ni kaj dodat, razen morda ob priliki it na pir ali dva
nahrung002.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
No, kako mesamo jabolka in hruske?

A je "naravno", da nosis ocala? Da pri zivljenju obdrzimo tiste, ki jih "narava" noce? A je kos jekla v mojem gleznju "naraven"?

To pomeni, da se toplovodarje zdravi s "prostitutkami"?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, očala si kupijo in vidijo.

In s tem delajo proti "naravi" kaj manj, kot to, da si dva geja - ali, ce hoces, Angelina Jolie - 'kupita' otroka?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Ce prav razumem hoces rect da je Angelina za 2 pedra ?
smile-1.gif

@Gaston komot

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne, očala si kupijo in vidijo.

In s tem delajo proti "naravi" kaj manj, kot to, da si dva geja - 'kupita' otroka?

Da.

Sem ti že zgoraj napisal, da je to korektiv neplodnosti, ne pa zdravljenje frustracij poženščenih descev.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Kot ze v politiki krvavo potrebno bi bilo treba uvest da vse kar zagovarjas tudi izkusis.

Zagovarjas pederchine = ga fases v rit in usta.
Zagovarjas cigane = dobi jih za sosede
itd
Pa bomo potem videli kolk bo kdo kej zagovarjal

Odrekaš gejem pravico do otrok - odrežejo ti jajca.

Pa bomo potem videli kolk bo kdo kej zagovarjal.

grin1.gif

Model lepo te prosim ne bit na nivoju otroka. Jest nobenmu ne rezem jajca in odvzemam pravice, sami se lahko v rito pikajo a otroka iz tam ne bo in tudi otroc ne rastejo na drevesu. To jim je narava odvzela.

Model.

A si sploh prebal kaj si napisal?

Kar zagovarjaš - to izkusi. Ti bi rad skupini Slovencev prepovedal imeti otroke, ergo - tudi sam jih ne boš imel.

Sem namenoma dal plastičen primer, da boš razumel vso briljantnost svoje logike. Ki pa res verjetno ne dosega niti nivoja desetletnega otroka...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To ne sodi v naše okolje in rešeno.

Jebiga, tudi komunizem ni sodil v naše lepo klerikalno okolje, pa smo ga vseeno dobili po drugi svetovni vojni. Pa ne samo to, nekateri se še vedno z nostalgijo spominjajo tistih časov!

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
Ne morem verjet kaj slišim iz tvojih ust......hitr z žajfo si jih umit!!! Čop čop

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne morem verjet kaj slišim iz tvojih ust......hitr z žajfo si jih umit!!! Čop čop

grin1.gif

Saj nisem bil nikoli komunist, niti ne mislim, da je najboljši sistem na svetu. Verjetno je problem, ker istočasno ne trdim, da titoizem popolnoma enakovredno, če ne še hujše zlo kot stalinizem in potem izpadem komunjara v očeh tistih, ki še vedno niso uspeli sneti plašnic.
tongue-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36

So ljudje tako kot vsi drugi, so kar so, drugi smo kar smo in spet tretji so kar so, vsepovsod se pa najdejo takšni in drugačni "primerki". Zakaj bi me motil nekdo ki ga privlači enak spol, ni moja stvar, da bi se sploh vtikal v to. Jaz vem kaj imam rad, the end, gremo na pir.
nahrung002.gif

"Gender to skin color, the complexion of your pigment
The same fight that led people to walk-outs and sit-ins
It's human rights for everybody, there is no difference
Live on! And be yourself!"

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Nabijem te na......
grin1.gif
Sm vedu da se ne smem začet kregat s tabo
Vidim de si se častno boril
zmaga.gif

si vidu bando neoliberalistično, trgovino z ljudmi hočejo narest splošno priznano in moralno opravičljivo
10.gif

to je samo prvi korak do nove ureditve, kjer si hočejo uredit legalno pravico, da kupi človeka kot psa.....še slabše,...- če iz psa naredi nesocijaliziranca, mu ga vzamejo, otroka pa ne.
Skozi stranska vrata uvajajo sužnjelastniško ureditev, mamo jim prostozidarsko
10.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
Sej upam da gaje moj nasvet v zvezi z denarjem zbrihtal...

Ce ne mu pa enga Janeza Belino z roza metuljckom po DHLju posljemo in the land of Queen pa da ga vidmo nihilista
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Korekcijska ocala pomagajo ljudem premostiti okvaro telesa. Invalidski vozicek omogoca premostiti okvaro telesa. Umetna oploditev omogoca premostiti okvaro telesa. Homoseksualci pa nimajo okvarjenih teles. So normalni moski ki jih privlacijo drugi moski in ne vem kako korekcijo bi potrebovali. Otrok homoseksualni par ne more imeti ker mu to narava nikoli ni omogocala in ne ker bi en od partnerjev imel okvarjeno telo. Tako da primerjave z ocali ne zdrzijo.