Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:In še bi lahko našteval, pa ne bom, ker je na tisoče strokovnih besedil, ki govorijo o psihičnih razlogih za homoseksualnost.
Seveda so še drugi razlogi in vse možne kombinacije itd.

Nekdo se je v preteklosti iskal....in se nasel
evil.gif

To, kar si napisal, je recept za marsikatero izgubljeno dušo. Žal ljudje ne prepoznajo problemov in se zadovoljijo s tem, da tako (kot je) pač mora biti. V najslabšem primeru si rečejo: Bog je tako hotel.
evil.gif

Drgač si pa žlehta jedna! Jest nism nben pedr. Mam pa precej inputa o problematiki (ne)vzgoje otrok, o starših in njihovih "prijemih". Nisem noben strokovnjak (ker potem bi bil v tujini
evil.gif
) ampak je moj hobi vzgoja najinega otroka. Se mi zdi zadeva zelo zanimiva in sploh ne tako samoumevna. Skozi vzgojo otrok v bistvu v precejšnji meri spoznavaš sebe (če nisi glih nek buksl zagaman).
Prihodnost se začne tu, pri vzgoji otrok. In, če se vrnem na temo, mnogi dejavniki v otroštvu (zgodnjem), te zaznamujejo v kasnejših fazah življenja tako, da še sam ne veš.

Vi bi pa iskali naravne in nenaravne razloge za homoseksulanost al kaj? Waste of time.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
Jaz dejansko mislim da ima otrok v istospolni partnerski vezi več možnosti da je hetero kot pa homo.

Naravni ali nenaravni razlogi...čisto vseeno. Pač tko razmišljaš. Verjetn se tud geji nebi fukal v rit če jim to nebi pasal ane...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Ej mene je strah ce bom kdaj fotr pa mi bo tamal tezil na blagajni za cokoladko..pa se po tleh metu...

Jst mu bom kr @#%&*!!?.. glavo odsravfal
evil.gif

A to pomen da so bli moji starsi....
sprasujem se.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.958
113
Emona / Carnium
Če ti bo težil za čokoladko oz. se metal po tleh, je že vseeno ali mu potem odšraufaš glavo ali ne. Ti si v bistvu že zdavni nekje zamočil. Otrok lahko vsakič reče, da bi čokoladko (in večina otrok v določeni starosti nekaj žica v štacuni). Na tebi je da presodiš ali boš požegnal čokoladko ali ne, mogoče ponudil možnost izbire (čokolade ne, lahko pa kaj drugega). Pri nas je enkrat ja, drugič ne itd. vedno pa je argument zakaj ja ali ne.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Kaj pa če je en v homo paru biološki oče otroka?

odvisno kdo in zakaj igra vlogo nadomestne matere oziroma kako je otrok pristal v taksni druzini...

recimo da se hetero par loci in otrok ostane pri ocetu ,ker je mati... recimo da je najboljsa od slabih moznosti
bioloski oce + nadomestna matere iz revne drzave... NE
A veš da iz tega čisto nič na razumem, kaj si napisal.

Predvidevam, da je tvoj odgovor ne. Ker mora otrok ostati materi in ne očetu, no matter what?

Ne, nisem tega zapisal.
Vzeti otroka bioloskemu ocetu ,ker je mati umrla in je vmes nasel fanta (?!) bi samo se poslabsalo stvari.

Ali se mi zdi shopping otrok sprejemljiv&dopusten ,ker se pri tem uporablja dnk enega od partnerjev. NE!
To bi tudi v hetero primerin morala biti brezplacno in znotraj iste drzave, vse drugo pa strogo prepovedati.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
3,14da....to mors met pol ze cel filozofski fax narjen...sam pol si pa s5 nezaposljiv...razen v tujini...ke pa s5 ne mors k je otrok se premejhn
cry12bpy.gif
:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Šoping otrok v nobenem primeru zame ni sprejemljiv, je pa tle zajebana situacija. V bistvu je njegov fotr, mat se mu je pa kao odpovedala. Vemo pa, da je zadaj za to odpovedjo denar.

Sicer pa bi v isto skupino s to žensko lahko dali tudi vse moške, ki za plačilo darujejo spermo.

Ampak ne ženska, ki rodi hetero paru za €€€, niti ne tip, ki si ga zdrka za €€€ ni problem v debatah. Zataknilo se je izključno zaradi tega, ker sta dva tipa.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Citat:
Ej Apollo.
A kar svobodna volja je to?
priden.gif

A to, da tebi, meni, itd. vstane ob goli ženski, je svobodna volja?

Potem je tale mehikanec samomorilec.
4514-funny-cartoon.jpg
A tebe kdo sili da z zensko zivis? A te kdo sili da hoces met z njo otroka? Da nekdo zivi skupaj z moskim je pac svobodna volja. Da ti stoji ko fanta vidis je nagon da pa se odlocis da bos zivel z njom pa svobodna volja. Da dva lulcka ne proizvedeta otroka pa pac naravno dejstvo. Torej tega ne moremo enaciti s korekcijo npr. Kratkovidnosti. To je point mojega prvotnega posta ki ga ocitno nisi dojel.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Da potegnemo črto: po tvojem mnenju je za vzgojo otroka bistveno, da si imel 'opremo', s katero je potencialno možno narediti otroka?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Da potegnemo črto: po tvojem mnenju je za vzgojo otroka bistveno, da si imel 'opremo', s katero je potencialno možno narediti otroka?

Ce imas "opremo" je po vsej verjetosti bilo misljeno da nekaj naredis. Ce nimas opreme je nekaj pri zadevi narobe. Mosko in zensko telo je za te zadeve kompatibilno. Mosko in mosko ni. Mozno da gre za nakljucje ampak dvomim. Nekateri ocitno vedo vec in bolje od Boga/narave.
Tudi moski bi lahko rojevali ce bi imeli "opremo". Ti ti bi lahko bil balerina ce bi imel "opremo" za balerino.... To je kr bistven del zadeve.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Vprašanje je bilo precej jasno: torej je za otrokovo vzgojo bistveno, da ima dva starša z različnimi spolnimi organi?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Razmisi kaj si zapisal in kaj vse bi to lahko pomeni...
smirk-1.gif
v prvi vrsti, da se boš moral odločiti: ali si homoseksualec po svobodni volji, ali pa gre za deformacijo narave - ti dve opciji se izključujeta.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Vprašanje je bilo precej jasno: torej je za otrokovo vzgojo bistveno, da ima dva starša z različnimi spolnimi organi?

za otroka je ZELO vazno da ima oceta (moski) in mater (zensko)... vzgoja je ze pri taksnih ("idealnih") pogojih zelo komplicirana zadeva....

kaj sele ce ze v startu delas kompromise
smirk-1.gif