da rdečkarji je nesramna, poniževalna in podcenjevalna beseda.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Stojim za svojim besedami ! Če je nesramno da imenujem rdečkarji ali vzogoja v kateri drugi veri pa naj bo po tvoje!
da rdečkarji je nesramna, poniževalna in podcenjevalna beseda.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Stojim za svojim besedami ! Če je nesramno da imenujem rdečkarji ali vzogoja v kateri drugi veri pa naj bo po tvoje!
ti gre kaj na kozlanje, ko se v ogledalo pogledaš? kako govoriš o rdečkarjih in komunistih? ni to njihovo legitimno prepričanje kot je tvoja religija? (pa zaenkrat pustimo ob strani da je rdečkar precej žaljiva oznaka)Citat:
Uporabnik sgh pravi:
ja točno to ! Me nič ne briga naj se debatira o nepravilnostih RK ! Vendar mi gre pa na kozlanje ko nekateri bolniki serjejo po vernikih,češ kakšne so ovce ! Ajde kje ste prebrali kaj podobnega o drugih verah ??? Zato sem povedal kakšen tip človeka je da tako bolno razpravlja o katoliški veri ! Dejte se vzet malo v roke in pustite vsakemu posamezniku naj veruje v karkoli želi in ga ne žalite !
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ti gre kaj na kozlanje, ko se v ogledalo pogledaš? kako govoriš o rdečkarjih in komunistih? ni to njihovo legitimno prepričanje kot je tvoja religija? (pa zaenkrat pustimo ob strani da je rdečkar precej žaljiva oznaka)Citat:
Uporabnik sgh pravi:
ja točno to ! Me nič ne briga naj se debatira o nepravilnostih RK ! Vendar mi gre pa na kozlanje ko nekateri bolniki serjejo po vernikih,češ kakšne so ovce ! Ajde kje ste prebrali kaj podobnega o drugih verah ??? Zato sem povedal kakšen tip človeka je da tako bolno razpravlja o katoliški veri ! Dejte se vzet malo v roke in pustite vsakemu posamezniku naj veruje v karkoli želi in ga ne žalite !
no ja... brez komentarja... si sam povedal vse.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik sgh pravi:
Eno je politično prepričanje,drugo je pa religija ! Kdo ti je povedal,da imam jaz določeno religijsko prepričanje? Žaljenje z političnem prepričanju je povsem nekaj drugega kot pa versko.Rdečkarji teh meja nimate.Seveda to zanikate,kot avtor teme,ki pa se že v naslovu teme naslaja z nesramnim podtikanjem na račun katoliške vere!
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Sem ti že odgovoril da so komunisti naredili veliko več gorja,kot domobranci z cerkvijo vred ! Ne podpiram nobenih.Ampak komunizem je prišel tako daleč,da še zmeraj leta 2014 plačujemo z davki precej več denarja za rdečkarski sistem kot cerkveni ! Komunizem je pobijal slovence v bližni preteklosti jih preganjal vse ki so se drznili drugače razmišljati in nadalje celo družino izgnali pobili ! Za nobene zločine niso odgovarjali.Ljudje so molčali do pred nekaj let,ko se je začelo razkrivati koliko grobišč imamo posejanih po državi !Priviligiranci so dobivali kar so hoteli,in dodeljene jim so bile direktorske službe v stavbah,ki so jih pokradli lastnikom ali pa so jih te lastnike kar likvidirali ! Cerkev v naši bližni preteklosti nikakor ni naredila takšne zločine kot rdeč komunizem !
ps. ti svetujem,da ne verjameš vse kar prebereš z Dela,ko je takoj za Mladino plačniško skorumpirano sponzorirano laganje in novačenje svojih ovac,ki jih vabijo v svoj levi komunistični brlog !
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Evo tukaj imate en primer slovenske scene,ki se ima za kulturnika in ga tudi mastno plačujemo vsi državljani.Hkrati se pa dela norca z vere (samo katoliške) in žali vse kar je desnega ! Podoben primer kot Makarovička ! Če bi to delala z drugo vera bi bila to res ena velika štala svetovne razsežnosti ! Pri nas je pa ravno kontra !
http://www.siol.net/scena/estrada/intervju/2014/08/boris_kobal_za_slovensko_cerkev_sem_hudic.aspx
torej si letnik 45? čestitam ti za ta lep ljubilej. če ne potem si skrajno bedast?Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Kobal je en velik norec !
Glede zgodovine je skrajno bedasto,da bi šli v preteklost,ko mi še nismo živeli ,ker potem bi bila debata zelo zelo obširna in tudi brezsmiselna! Mene zanima samo bližnja zgodovina po leto 1945 ,ko so je začela vojna in komunistični sistem. Zanima me samo zato ker prav ta zgodovina je tista,ki nam je dajala kvaliteto življenja ki ga sedaj živimo! Govort nekaj na pamet kakšna je bila cerkev je skrajno bedasto! Sem povedal,da je slovenski komunizem pobil toliko slovencev,kot okupator !! Koliko jih je cerkev v tej naši zgodovini ? Nadalje za človeškim življenjem je druga najbolj pomembna stvar, in to je premoženje,ko so komunisti zaplenili ali pokradli slovencem precej nepremičnin! Koliko je cerkev pobrala ali pokradla državljanom v naši bližnji preteklosti ?? ps.v kolikor mislite da zagovarjam cerkev se motite! Vendar primerjava z komunizmom ni na mestu,ker so razliko velikanske.
Nacijonalizirali se lepše sliši...Citat:
ko so komunisti zaplenili ali pokradli slovencem precej nepremičnin!
Bogati so legalno kradli siromakom, pred smrtjo pa so z nakradenim od cerkve kupili karto za v nebesa.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Od kod pa potem cerkvi ogromno nepremičnin, gradov in skoraj ves gozd v Sloveniji? So kupili?
-vsaka podobnost z današnjimi časi je zgolj naključna .....Citat:
Bogati so legalno kradli siromakom
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Da si ne boš ti kaj naredil. Večje škode in trpljenja, kot jo ne naših in svetovnih tleh naredila v 2000 letih RKC, ne more narediti nihče. To je izvor vsega zla na svetu vključno z drugimi, ki imajo drugega boga oz. karkoli si že izmišljujejo.
PS. Ne vem če veš ampak zgodovina se ni začela 1945 !!
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Da si ne boš ti kaj naredil. Večje škode in trpljenja, kot jo ne naših in svetovnih tleh naredila v 2000 letih RKC, ne more narediti nihče. To je izvor vsega zla na svetu vključno z drugimi, ki imajo drugega boga oz. karkoli si že izmišljujejo.
Si pozabil na Hitlerja in njegove krematorije???
Si pozabil na Stalina, njegove gulage in Katinski gozd???
Si pozabil na Rdeče Krmere???
Si pozabil na Goli otok, rov Svete Barbare in fojbe???
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Si pozabil na Hitlerja in njegove krematorije???
Si pozabil na Stalina, njegove gulage in Katinski gozd???
Si pozabil na Rdeče Krmere???
Si pozabil na Goli otok, rov Svete Barbare in fojbe???