Marija pomagaj

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Samo poglejte kako ste nesramni in brez kulture !! Vsak človek ima svobodno prepričanje do vere in ni kulturno in človeško,da se mu pri tem posmehujemo ! Tukaj se vidi kakšni otroci ste brez kančka kulture in brez sočutja do drugače mislečih!

Dajte izvolite srat po muslimanih ?? Takoj bo na cnn in v nekaj dneh bodo protesti,embargo ter teroristični napadi !
Predvidevam,da tisti ki ste nesramni ali ste rdečkarji ali pa vzgojeni v drugi veri !
no kdo se glasi o nesremnost...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Stojim za svojim besedami ! Če je nesramno da imenujem rdečkarji ali vzogoja v kateri drugi veri pa naj bo po tvoje!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
no dejansko se proti islamu pa tudi proti judom ne govori. proti RKC pa si lahko nastrojen. je to celo zaželjeno postalo... ah ja..

se pa bojim trenutka, ko bo tukaj namesto RKC kakšna druga bolj "načelna" vera...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
ja točno to ! Me nič ne briga naj se debatira o nepravilnostih RK ! Vendar mi gre pa na kozlanje ko nekateri bolniki serjejo po vernikih,češ kakšne so ovce ! Ajde kje ste prebrali kaj podobnega o drugih verah ??? Zato sem povedal kakšen tip človeka je da tako bolno razpravlja o katoliški veri ! Dejte se vzet malo v roke in pustite vsakemu posamezniku naj veruje v karkoli želi in ga ne žalite !

I

Izbrisan uporabnik #488

Nisi razumel posta.

Janševiki so tam samo zaradi novačenja, da bi vernike prevzeli, vodstvo RKC pa se ubada s politiko, verniki pa niso prišlo zaradi tega k Mariji...

Razen če gre za kaj drugega.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nisi razumel posta.

Janševiki so tam samo zaradi novačenja, da bi vernike prevzeli, vodstvo RKC pa se ubada s politiko, verniki pa niso prišlo zaradi tega k Mariji...

Razen če gre za kaj drugega.

Ti si sramota od človeka ! Sem ti povedal,da jih poznam ogromno ki hodijo v cerkev in glasujejo za leve ! Resno ti pravim !
Kje si videl slike iz drugih cerkev ali mošej,da so si nekateri brez spoštovanja do drugače verujočih delali norca ??
Povedal sem ti tudi,da denar RKC dajejo vlade,ki so pa bile povečini leve ! Kaj so delali iz strnke SDS v cerkvi te NIČ NE BRIGA !

I

Izbrisan uporabnik #488

Sramota je, kar je RKC storila na naših tleh, sramota je bila celo svetovni škandal.

RKC bi zaradi gospodarske dejavnosti, ki je pretežna, morali izbrisati iz registra.

Verujoči niso problem, so pa problem pastirji, ki širijo laž in obljube o posmrtnem življenju v raju ter to lepo pokasirajo, verniki pa nasedejo in plačajo.

Janševiki si močno prizadevajo, da bi znovačili katolike, žal jim NSi prekriža načrte občasno.

Zaradi tega so se že zgrabili, ko so ustanovili Krščanski forum SDS.

Za bruhat, kako politika zlorablja vse okoli sebe in vernike.

http://www.delo.si/novice/politika/krscanska-demokracija-v-ozracju-nelagodja.html

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Ojla, na cem pa si da ti tako laufajo klicaji in vprasaji????!!!!
Res pa je, da velikih crk nisi uporabljal, se steje kot olajsevalna okoliscina.
Ce je vzrok te napetosti kava ali spolna vzdrznost ti svetujem, da preides na pivo, dokazano pomaga. V pomanjkanju osebka za spolni odnos pa zacasno tudi samozadovoljevanje pomaga. Res da samo za krajsi cas pa vendar.
Pa lep dan, ne malikuj laznih bogov. M

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Jest nimam nič z cerkijo,ker ne hodim in ne vpliva nič na mene! Politika bivšega komunističnega sistema se pa nadaljuje in je veliko veliko bolj zaznamovala našo mladost in nenazdnje tudi starost ! Tega rdečega vraga se ne moremo losati in vsak ki samo pogleda cerkev je že domobranec al tabeli ! V pušco ne nosim denarja,vendar pa moram vsak mesec prisilno dajati prisilni prispevek ta rdeče javne televizije ,ki branijo sistem ko nam je zagrenil življenje ! Denarja za razne privilegije ,sanjske službe v javnih podjetij in pridobivanja poslov bi bila lahko veliko večja plodna debata,kot pa pljuvanje po vernikih !

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Cerkev je kriva, ker poveličuje domobranstvo in kolaborantstvo in to vodilni ljudje.
Čudno, da nihče ne "tolče" po pravoslavcih, protestantih...

Jap, vsi plačujemo službe otrok janševikov...

Nihče po vernikih ne pljuva, nego po RKC in vodstvu.

Kakšno sporočilo pa vernikom daje Rode s tisto svojo graščino in Mercem. itd.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Sem ti že odgovoril da so komunisti naredili veliko več gorja,kot domobranci z cerkvijo vred ! Ne podpiram nobenih.Ampak komunizem je prišel tako daleč,da še zmeraj leta 2014 plačujemo z davki precej več denarja za rdečkarski sistem kot cerkveni ! Komunizem je pobijal slovence v bližni preteklosti jih preganjal vse ki so se drznili drugače razmišljati in nadalje celo družino izgnali pobili ! Za nobene zločine niso odgovarjali.Ljudje so molčali do pred nekaj let,ko se je začelo razkrivati koliko grobišč imamo posejanih po državi !Priviligiranci so dobivali kar so hoteli,in dodeljene jim so bile direktorske službe v stavbah,ki so jih pokradli lastnikom ali pa so jih te lastnike kar likvidirali ! Cerkev v naši bližni preteklosti nikakor ni naredila takšne zločine kot rdeč komunizem !
ps. ti svetujem,da ne verjameš vse kar prebereš z Dela,ko je takoj za Mladino plačniško skorumpirano sponzorirano laganje in novačenje svojih ovac,ki jih vabijo v svoj levi komunistični brlog !

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Pavšalne navedbe, če bi vojna prinesla drugega zmagovalca, bi verjetno še bolj prekopavali.

Cerkev je tudi pobijala in pokristjanjevala, če nisi bil za, je letela glava.

Tudi glede Cerkve so ljudje dolgo molčali, ker je bila tako tesno povezana z oblastjo, danes pa ni več težav.

Cerkev še danes povzroča zločine po celem svetu...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pavšalne navedbe, če bi vojna prinesla drugega zmagovalca, bi verjetno še bolj prekopavali.

Tudi glede Cerkve so ljudje dolgo molčali, ker je bila tako tesno povezana z oblastjo, danes pa ni več težav.

Točno to si odgovoril kar sem pričakoval ! Ja tudi cerkev ni čista ! Vendar v naši bližni preteklosti je naredila veliko veliko več gorja svojemu narodu kot komunizem !

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Točno to si odgovoril kar sem pričakoval ! Ja tudi cerkev ni čista ! Vendar v naši bližni preteklosti je naredila veliko veliko več gorja svojemu narodu kot komunizem !

Vidiš, se strinjava, Cerkev je večji škodljivec, zato bi morali zadevo urediti, komunizem ni problem, ni ga več.
priden.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Vidiš, se strinjava, Cerkev je večji škodljivec, zato bi morali zadevo urediti, komunizem ni problem, ni ga več.
priden.gif

Se oproščam sem napačno napisal
bonk.gif
Mislil sem napisati da je KOMUNIZEM v naši bližnji preteklosti naredil več gorja ! To sam dobro veš ? Ampak bistvo je prav to,ker komunizem je na nas živeče veliko veliko bolj vplival kot cerkev. Res je tudi cerkev je naredila minus državi in pomagali so jim ali niso preprečili tudi levi politiki ! Na samo kvaliteto države nam je pa komunistični sistem naredil veliko hudega ! In prav ta komunizem nam je naredil to kar moramo sedaj delati? PRIVATIZACIJA ! zAKAJ? Zato ker je država pokradla premožne ljudi in komunistično oblastjo forsirala svoji fabrike ! Točno zato smo tam kjer smo ! Ko bo po večina privat kapital bomo pa šli na isti nivo kot zahodne države.Privatizacije se levi vragi bojijo kot hudič križa,ker ne bo več privilegij. Ne samo kdor bo delal dobro bo obdržal službo,nema tuki veze in poznanstva in kraj ter izčrpavanja podjetij in nikakršnih odgovornosti do takega početja !

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.810
388
83
Vipavska dolina
ksz
Ne vem no, meni se zdi da odkar se dogajajo te privatizacije da je vse skupaj v "organu".
Drugače pa še enkrat, dokler se Cerkev ukvarja z vsem drugim razen z vero zame ni vredna nič. Osebno me tudi taki "tiči" ki se hodijo kazat v prvo vrsto ne motijo, ker ponavadi je tko da tisti ki je z namenom pri maši lahko sedi tudi v ozadju, tisti v ospredju so pa ponavadi tam ker so mal naglušni (če ne deluje ozvočenje) ali pa se morajo pokazat oz. pokazat svojo opravo.
smile-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Z privatizacijo je precej negativne energije z strani podponikov določee oblasti.Jasno,da se ne bo vse prodalo na bolše,vendar vidimo samo primer NLB ki bi bilo bolje,da nekomu plačamo,da gre države ven iz lastništva