Mame

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a se lahko držite teme. men tole ne deluje kot tema za smetenje in kot čvek. glede na odzive, glede na odzive v RL je problem še kako pereč. že tukaj vas je nekaj, ki ste občutil kako orožje in orodje je otrok. v RL pa raj ne bom razlagal.

pod črto je pa samo eno. za kozlat kako so ene pripravljene uničiti otroka, otroke, vse, samo za nek cilj, ki je znan samo njim.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
zmaga.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.311
3.932
113
Sicer te razumem, ampak.... kot je nekdo zgoraj napisal, skoči iz svoje kože in reši, pogovarjaj se, sodeluj, ko se obrne stran, ti vrže poleno pod noge probaj še enkrat. In še enkrat. Dal sem to skozi, k sreči ne več kot majhen otrok. Ampak če pogledam nazaj, zamerim najbolj to da se nista znala zmenit, da sta mene in sestri ščuvala proti drugemu. In otrok bo na koncu najbolj prizadet (razočaran) zaradi tega ker se nista znala pogovarjat. Na koncu ti bo žal za vsako uro, ki jo boš zaradi tega zamudil. In ne, ni kriv eden, kriva sta vedno dva, rešitev pa ni v tem da drugega prepričaš naj misli kot ti. Prej obratno.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ta o krivcih na obeh straneh je včasih že mal preveč zlajnana.

ali res misliš, da da človek vse to čez, da obupa in se zmakne, odpove vsemu..sam zato, ker ne more iz svoje kože? al je pač enostavno preveč?

jello

Guru
22. sep 2008
10.311
3.932
113
Ja, je preveč, je težko in ja, treba je iz svoje kože. Meni je sicer lahko govort ker je že precej let od tega, ampak.....na koncu...za noben četudi neuspešen poskus ti ne bo žal, prej ti bo žal za vse variante, ki jih nisi probal (pa bi jih lahko), ker a) se je bilo lažje obrnit samo da je bil trenutno mir ali za to ker je to naredil tudi drugi ali b) si bil stabilen dec, ki se ne pusti je.bat (alter dec).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se strinjam z napisanim. treba je poskusiti vse. nekje pride pa meja. če je dobro postavljena, te prestopanje pokoplje. do tam pa seveda vse daješ od sebe.