Mame

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ti ne seri
deljena vloga je lahko ravno problem. baba no skrbela za froce, ded za avto. baba bo kuhala ,prala likala ded pa trvo kosil in roštilj kuril.... SKUPAJ je potrebno delati zadeve. Drugače gre vse u qrac
tebe je dala na šuh pa sedaj sovražiš vse babe
niso vse babe ok in niso vsi dedci ok
in če me bo dala na šuh se ziher ne bom jokal. enkrat je rekla nekj v tem stilu pa sem ji rekel m, da jo bodo otroci pogrešali....
to da sem nasilnež in alkoholik se zavedam in me boli organ za to. tudi mlade punce so mi všeč.
imam debelo kožo in me baš boli za take zadeve.
ampak v večini primerov je tako kot sem napisal.
se prehitro poročite, ste premladi itd,. jebat ga.
sožalje
najdite si lubico ali dve ne imejte frocev ( ker vam itak ni do tega - in ne reči da ti je full blo do tega, ker nobenemu 18-35 let saremu ni do tega ).

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Dobr si napisal in celo sam sebi odgovoril, da boš, če pride do sranja, brez otrok ostal. Kaj pa pol?
Boš spet moraliziral? Lahko še tako vse skupaj delata, če se enmu skeglja, gre familija narazen, otroke pa, sej veš, prvo matki pol daleč nekje si ti. V prvi vrsti boš pa sponzor.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
sponzor...
smile-1.gif
to je cca 120 € na mesec po otroku. ziher ne bom propadel. bi pa froci trpeli pomanjkanje verjetno.
ampak iebat ga. zakaj bi se sekiral ? nisem 25 let star
sploh ne moraliziram. samo dejstva sem povedal
imam enega kolega , ki je sam pa noče imeti stalne babe in frocev in ima kakšno lubico za rjuhe trgat imam pa tudi takega, ki mu je glavno da ima oh in ah super 1.5m plazmo ali kaj pač, da gre s kolegi na kavico, tekmo itd pa mu je baba tečna in mu ni jasno zakaj.
imam enega drugega, ki se mu je oh in ah krivica zgodila, pa froca vidi samo 1x ali 2 x mesečno itd.
vsak si je za svojo (ne)srečo sam kriv

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ni nujno, da otroke dobi mama. poznam kar 3 pare, ki so šli narazen in so ostali otroci pri očetih. pri ene od teh treh parov mama niti ni hotela vzeti otroka s sabo (zdaj pa bodite glasni - kakšna mama pa je to). če dokažete, da je mama otrok alkoholičarka, ima psihične težave ali narkomanka je ni sodnice, ki bi otroke dala mami.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
če dokažete, da je mama otrok alkoholičarka, ima psihične težave ali narkomanka je ni sodnice, ki bi otroke dala mami.
Saj ne, da se je to že zgodilo, pa ne samo enkrat

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zašli ste. a ma sploh veze zakaj sta šla dva narazen? on je delal, ona doma videla na travianu, facebooku, kuhala ni, pospravljala ni..al pa ona je delal, on je pil..a ma sploh veze?

zakaj greš narazen? ker skupi ne gre. a je to jasno vsem? mogl bi bit.

in potem zakaj si en od strašev, mama, vzame pravico uporabiti otroke za orožje. omejevat stike, obnašat se kot da so njena lastnina, delat neodgovorno z njmi, samo zato, da pokaže, da lahko. preko njih iziljevat.
od kej ta pravica? kdo dovoli mama to, pa če bi jih parnet vsak dan rezal, nimajo te pravice.

oče je lahko neprimeren skrbnik, lahko je neprimerno, d aga videvajo, ampak to je relacija oče otrok, ne oče mama. če bi vsakič mamo okol kepe, bi moral poskrbet, da maš stik tako, da mamo ne vidiš. ker drgač pač dobi po kepi. to pa nima nbene veze z ljubeznijo do otrok.
ampak to en gre tko. pri ans mama reče, da si jo okol kepe, pa čeprav je nisi in potem se začne ugotavljat kako se otrok..mater..otrok 4 leta star boji da bo mamic aumrla. dejte mi vsi, k mate otroke od 3 do 5 let povedat kako si vaš otrok razlaga 'umrla'.

kje se torej pravic amame neha? v sloveniji nikjer.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
softi...

to, da mama ali oče uporablja otroka kot orožje proti bivšemu partnerju je nezaslišano, se pa dogaja in to kar pogosto. zakaj pa potem oče ne gre na CSD/varuha človekovih ali otrokovih pravic, policijo itd in zadevo spelje naprej.

najlažje je jamrati pa kazati s prstom na njo - treba je narediti nekaj! če ne bo ena inštitucija reagirala bo pa druga. na koncu pa ostanejo še mediji, ki imajo radi take zgodbe.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
ima vezo zakaj sta šla naraze.
ima vezo kaj sta delala, da sta šla narazen. ima vezo ali se je en čohal drug pa delal itd. IMA
in ni bilo DIALOGA. posleično se je pač en zapil, ena zadrogirala, oba skurbala, on nasilen, ona lajdra itd itd
vsak lahko froce naščuva proti drugemu.
Če tebe cele dneve ni doma, ker se gniš za denarjem ali pa če nje ni ker se "qurba" , oz se tu qrbaš pa se ona goni za denarjem.
in pravico si vzame zato, ker se počuti zapostavkljenega, ker ta drugi tega v vseh letih ni opazil ali pa ni dal na znanje, da drugega potrebuje, ima rad, ga podpira itd bla bla bla
pravice pa žal ni.
veš, jaz dobro vem kako to gre, ker sem na svoji koži to občutil, ko so moji šli narazen
in froce uporabijo kot zadnje orožje, ker se počutijo nemočne in je to njihovo edino orožje.
sicer pa ti lahko strokovno kak psiholog to vse razloži. menda obstajao celo svetovalne službe za zafurane zakone.
poznam dva modela, ki sta preden sta se poročila že to potrebovala. pa še sedaj nista srečna. na srečo nimata frcev, ker nimata časa za take zadeva. imata pa über wagen pa nekaj cuckov....
pojma nmam kaj ta mali mislijo pod umreti. mi pa je mulc že več krat dejal, da itak jaz ne bom dolgo migal, ker pač nisem več najmljajši.
se pa seveda zavedajo kaj to pomeni umreti. da nekoga več ni itd. ampak 3 ali 5 ali pa tudi 15 letnik te zadeve drugače dojemajo kot odrasel

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pravico vzet otroke za orožje nimaš.
vzami štrik pa se obesi. vzam pištolo pa ga fenti. obakrat te doleti 'pravica'. ko pa izkoristiš otroke, te pravica nikoli ne doleti. nikoli ne poplačaš muk in bede.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
ni nujno, da otroke dobi mama. poznam kar 3 pare, ki so šli narazen in so ostali otroci pri očetih. pri ene od teh treh parov mama niti ni hotela vzeti otroka s sabo (zdaj pa bodite glasni - kakšna mama pa je to). če dokažete, da je mama otrok alkoholičarka, ima psihične težave ali narkomanka je ni sodnice, ki bi otroke dala mami.

''Prostovoljni'' primeri obstajajo, v primeru, da oče zahteva otroke, pa je bil do sedaj v sloveniji samo EN primer!

Največja težava je v tem, da po ločitvi (ne pravni, ampak fizični) gredo otroci avtomatsko k mami, razen v redkih primerih, ko gredo v varstvo. Dokler pride na vrsto pravna ločitev in dodelitev srbništva mine par mesecev, v tem času pa ima mati več kot preveč časa, da otroku(om) opere možgane zakaj je bolje, da je pri materi. Posledično ko se pogovorijo s otrokom kje želi biti, reče da pri materi.

Še predobro poznam en tak primer. Vsi vedo, da je mati nasilna, patološka lažnivka, lenuh, ki že 6 let živi od podpore... Še lastni starši so proti njej. Obiskov ne omogoča, oče otrok ni videl (uradno) že 5 let. Proti njej ima vloženih več civilnih tožb a gre vse tako počasi, da bodo prej otroci polnoletni, v tem času pa jih je tako 'napumpala' kakšen je oče, da ga otroka niti videt nočeta.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
softi...

to, da mama ali oče uporablja otroka kot orožje proti bivšemu partnerju je nezaslišano, se pa dogaja in to kar pogosto. zakaj pa potem oče ne gre na CSD/varuha človekovih ali otrokovih pravic, policijo itd in zadevo spelje naprej.

najlažje je jamrati pa kazati s prstom na njo - treba je narediti nekaj! če ne bo ena inštitucija reagirala bo pa druga. na koncu pa ostanejo še mediji, ki imajo radi take zgodbe.

kaj dela csd? kaj so pristojnosti?
kaj policija? kaj so pristojnosti?
varuh?
mediji.

csd dela po liniji najmanjšega napora, večinoma feministično in oholo. dosežeš nič.
policija ni na svetu, da rešuje te težave. zapisniki, to ono, ampak kle se konča.
varuh..glej csd
mediji..rešitve ni.

rešitvi sta dve, tri.
1. vzameš pravico v svoje roke..si isti
2. se umakneš
3. se uničiš.

prava rešitev? pomoč psihologa, ki bo delal s takim staršem, ki bo delal z njegovimi bližnjimi in ugotovil kaj in kako.

ker starš ve, d ane bo preživel brez otrok, d ane bo lagodno..uporabi otroke proti drugemu, uničuje vse, vse samo zaradi evra, ki ga rabi. a je res tako ogrožen, d aima to pravico.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:

''Prostovoljni'' primeri obstajajo, v primeru, da oče zahteva otroke, pa je bil do sedaj v sloveniji samo EN primer!

Največja težava je v tem, da po ločitvi (ne pravni, ampak fizični) gredo otroci avtomatsko k mami, razen v redkih primerih, ko gredo v varstvo. Dokler pride na vrsto pravna ločitev in dodelitev srbništva mine par mesecev, v tem času pa ima mati več kot preveč časa, da otroku(om) opere možgane zakaj je bolje, da je pri materi. Posledično ko se pogovorijo s otrokom kje želi biti, reče da pri materi.

Še predobro poznam en tak primer. Vsi vedo, da je mati nasilna, patološka lažnivka, lenuh, ki že 6 let živi od podpore... Še lastni starši so proti njej. Obiskov ne omogoča, oče otrok ni videl (uradno) že 5 let. Proti njej ima vloženih več civilnih tožb a gre vse tako počasi, da bodo prej otroci polnoletni, v tem času pa jih je tako 'napumpala' kakšen je oče, da ga otroka niti videt nočeta.

zakaj se bori? a mu zdravje to dovoljuje? življenje dovoljuje?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pravico vzet otroke za orožje nimaš.
vzami štrik pa se obesi. vzam pištolo pa ga fenti. obakrat te doleti 'pravica'. ko pa izkoristiš otroke, te pravica nikoli ne doleti. nikoli ne poplačaš muk in bede.
a si nepismen ?
PRAVICE NI
in to delajo ljudje, ki so v brezupnem položaju. tako pač vidijo svoj položaj. brezupen. nima več nič za izgubiti ( v svoji glavi seveda ). uporabi edino orožje , ki ga ima, s katerim bo mogoče drugega prizadel.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:

zakaj se bori? a mu zdravje to dovoljuje? življenje dovoljuje?

Zaradi te vrstice: ''mati nasilna, patološka lažnivka, lenuh, ki že 6 let živi od podpore'' Pa ni to samo mnenje očeta, kot pravim se jo lastna starša bojita, ker je bila tudi nad njima nasilna. A ne prijavita, ker je to njuna hčerka.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja, sam csd ne vidi, sodišče ni videlo, noben očitno ne pomaga. on bo pa zbolel..al mu ne gre do živega.

btw
jaz bom naredil društvu zatiranih očetov al pa kaj..a je iz osrednje slo.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nisem nepismen...ampak..a je sistem slep? a res sistem ne vidi kaj se dela? mar se zato plačuje csd itd?
boli sistem za posameznika. samo , da so manjši stroški po liniji najmanjšega odpora. CSD dela večinoma za "etnične" ali kako se danes reče okvirjem
CSD, zavod za zaposlovanje ipd ustanove so stran metanja denarja. enako kot razni varuhi raznih pravic.
iebat ga. obstaja pa sodišče, tam se da kaj urediti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k jaz to rečem, sem obsojen bombanja države..ampak ja.

a veš kok stanejo sodišča?
in kje se neha, ko mašp na nasprotni strani BPP..brezplačnika, k ga nič ne boli.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.648
1.153
113
Titograd
Citat:

Zadnji stavek....... seveda ni res, pred 3 leti je psihična bolnica fentala oba otroka, čeprav je oče obupano opozarjal CSD da ženska ni pri pravi in da se boji za otroke. To, da ni imel niti najmanjših možnosti, proti psihično bolni ženski, da dobi skrbništvo nad otroci, ni treba poudariti.

Sicer pa so v ločitvah svije oboji, pravi mali froci..... kakorkoli se delajo/ delate žrtve, otrok bo vedno večja žrtev
crazy1.gif

Moja dva sta se ločila, pa imam presneto srečo da niso bili nikoli ovirani obiski, niti nisem bil ščuvan iz strani nobenega starša. Ampak sem res bil eden redkih srečnežev, kolikor slišim.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja, sam csd ne vidi, sodišče ni videlo, noben očitno ne pomaga. on bo pa zbolel..al mu ne gre do živega.

btw
jaz bom naredil društvu zatiranih očetov al pa kaj..a je iz osrednje slo.

Če misliš resno, se lahko kaj preko ZS zmeniva. Ni iz osrednje SLO, ni pa daleč, več pa nebi pisal javno. Samo so se sicer dobili par mesecev nazaj s eno novinarko in je objavila članek o tem v Delu.