Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Moja dva sta se ločila, pa imam presneto srečo da niso bili nikoli ovirani obiski, niti nisem bil ščuvan iz strani nobenega starša. Ampak sem res bil eden redkih srečnežev, kolikor slišim.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
sicer stike ti mora zakonsko omogočiti, kako pa res do otrok oz kako jim dopovedati, da nisi samo hudoben pa je drga zaeva
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A si popušil?
Popusijo otroci. Ampak nekateri tega ne dojamejo in ne vidijo. Ti nisi bil v tem, ce bi to vedel. Moski navadno niso taki bedaku.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Zakaj moska miselnost pravi dej ji kar lahko das.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ker moška miselnost ni tako labilna kakor je ženska... babnice te en trenutek ljubijo, nasledni trenutek pa se ti gonijo; en trenutek mislijo tako, naslednji trenutek mislijo pa drugače... desci smo drugačni, mi vemo zakaj se za nekaj odločimo in ne spreminjamo mišljenja kot Dimsi Rupsi... sej samo poglej mal cosmopolitan ali pa medovernet forum pa te srat prime kakšne to pišejo babe.
Izvirni greh se je začel takrat ko se je začelo babam dajat večje pravice in smo jim pustili razmišljanje s svojo glavo...potem gre pa vse v penis. Muslimani že vedo zakaj jih pokrivajo in jih ne spustijo iz bajte. No ta odstavek je bolj za šalo kot zares. Bi se pa dalo o tem še debatirat.
Ko ženska nosi hlače v družini se nikoli ne izteče dobro....podobno velja za ženske na vodilnih položajih v državi ali podjetjih.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ker moška miselnost ni tako labilna kakor je ženska... babnice te en trenutek ljubijo, nasledni trenutek pa se ti gonijo; en trenutek mislijo tako, naslednji trenutek mislijo pa drugače... desci smo drugačni, mi vemo zakaj se za nekaj odločimo in ne spreminjamo mišljenja kot Dimsi Rupsi... sej samo poglej mal cosmopolitan ali pa medovernet forum pa te srat prime kakšne to pišejo babe.
Izvirni greh se je začel takrat ko se je začelo babam dajat večje pravice in smo jim pustili razmišljanje s svojo glavo...potem gre pa vse v penis. Muslimani že vedo zakaj jih pokrivajo in jih ne spustijo iz bajte. No ta odstavek je bolj za šalo kot zares. Bi se pa dalo o tem še debatirat.
Ko ženska nosi hlače v družini se nikoli ne izteče dobro....podobno velja za ženske na vodilnih položajih v državi ali podjetjih.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
... sej samo poglej mal cosmopolitan ali pa medovernet forum pa te srat prime kakšne to pišejo babe.
Zakaj bi se to dvoje izključevalo?Citat:
Uporabnik jello pravi:
... Aja, eni imate otroke, drugi pa reden seks...