Čakaj, a nisi ti nekaj pisal da kupuješ avto iz Fiatovega koncerna?jeep je šel pod fiat, gotovo, ni J od avta, razen oni veliki pickup zgleda od daleč.
No, no. Jeep Wrangler z V8 nima ravno veliko Fiatovega zraven .jeep je šel pod fiat, gotovo, ni J od avta, razen oni veliki pickup zgleda od daleč.
alfa ja, to je še edino opcija v tem njihvome sortimani PSA stalantis al kaj so že. Ni zdaj to otroška sreča a vseeno.Čakaj, a nisi ti nekaj pisal da kupuješ avto iz Fiatovega koncerna?
V bistvu ne ker ko ga bo pravi zavohal bo "viraln" in bojo vsi govorili o tem oglasu in o tem kak je pežo krščen duš.vau, serviserju se jebe za nek oglas na avto.netu
Sem že zgoraj napisal, kolikšen rok viralnosti imamo v SLO ... daj stari nea seriV bistvu ne ker ko ga bo pravi zavohal bo "viraln" in bojo vsi govorili o tem oglasu in o tem kak je pežo krščen duš.
Lol. Pojma nimas. Po tvoje je hellcat tud fiat aneja, wrangler pa oni pickup pogojno z V8, vse ostalo pa odpad. Vsaj ko se vsedeš vanjga...sicer pa za tisti denar ko se začnejo kaj več ne moreš pričakovat.
Bodi še bolj zabaven, pokliči in jim zaradi tega zbijaj ceno na 17 jurjev.Ne vem, meni je dejansko zabavna podrobnost, da en bmw z luxury line opremo nima sovoznikovega sedeža nastavljivega po višini:
www.Avto.net
www.avto.net
aja, zdaj braniš znamko na fuŁ pa to17 jurjev, več se ne da, če ni zic nastavljiv
aja, zdaj braniš znamko na fuŁ pa to
Ma saj meni je avto hud in me to ne bi motilo, pač to, da nima zica nastavljivega, pa je vseeno malo hecno/čudno..