Mali oglasi: zabavne podrobnosti

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
yugač 45 za 3500€
hysterical-1.gif

Boljša investicija kot v resnično nepremičnino
hysterical-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9317919&show=1&avto=Zastava%20Yugo%2045A
jasno ambrož lahovče

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.923
113
Zvoka motorja ni mogel posneti.

Barva karoserije je ok, sama take barve platišč je fail, razen če si barvno slep in vidiš samo odtenke sivine.

Kako se s to formulo pelješ skozi ležeče policaje in podobne ovire ?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
KSZ.

Že večkrat zasledil pri oglasih podobno: Resnemu kupcu dodam zraven vozila nove, nikoli vožene pnevmatike (ali kaj drugega). Kakšen pa je neresen kupec (ki mu proda samo avto)? Kupec je kupec.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Tak ki začne ceno zbijati po telefonu ( še preden je videl avto). To je definicija neresnosti oz. dilerja.

jello

Guru
22. sep 2008
10.141
3.880
113
To pomeni, da če boš že po telefonu cenkal in težil za zadnjo ceno, potem na ogledu eno dopoldne in dva popoldneva skakal okoli avta, kompliciral in jamral za vsako prasko teh novih gum pač ne boš odnesel domov, tudi če boš avto nazadnje res kupil. Vsaj zastonj ne.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik jello pravi:
To pomeni, da če boš že po telefonu cenkal in težil za zadnjo ceno, potem na ogledu eno dopoldne in dva popoldneva skakal okoli avta, kompliciral in jamral za vsako prasko teh novih gum pač ne boš odnesel domov, tudi če boš avto nazadnje res kupil. Vsaj zastonj ne.

Kdor cenka po telefonu, brez da bi avto videl, ni kupec sploh.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.550
927
113
Neresen kupec? To, da ti po telefonu namesto "Dober dan!" reče stavek tipa "Dam ti .....€", potem taki, ki ti povejo celotno zgodovino, kako je (bil) nesrečen in brez denarja, ali pa od npr. 10 let starega avta prikačuje isto kot od novega z 0km, pa še bi lahko našteval.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
ma neresen kupec je tist k firbca pametuje kako je bil avto že zaleten razleten itd in ve več o zgodovini tvojega avta in tebe kot veš sam. ko pa se je potrebno pogovarjat o €€€ pa rep med noge....

najboljši so tisti, ki firbcajo probavajo itd dnarja pa nimajo. sem prodajal en stroj, pridejo 3 fantički gledat. in prva stvar: tole je vredno max tolko. sem rekel ok, potem smo kr zaključl. ampak oni bi še gledal preizkušal... sem jim rekel da nimajo kej gledat in preizkušat ker nimajo denarja... gledajo lahko pa samo skoz šipo. so užaljeni odšli...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Jaz sem imel vedno srečo s prodajo. Prvi, ki ga je prišel pogledat ga je vzel. Cena pa malo nad povprečjem na trgu.