Mali oglasi: zabavne podrobnosti

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Avtotelefon ga seka.
smile-1.gif

Mogoce pa bo sla kam na dalensko.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
No ta film na LPPju (ali pa kje drugje) bi pa jaz rad v živo videl (homologacija).
smile-1.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
685
51
28
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
recimo, da je zabavna podrobnost, čeprav ne vem, a bi se smejal al za glavo držal ...
tongue-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ogla...Jet+Beri+Oponbe

vrhunsko!
aplauz.gif

ta opis je enostavno treba arhivirat
"AVTO JE ODLIČEN skoraj nove gume MALA PORABA REDNO VZDRŽEVAN narejen tavelik servis,menjava olja v menjalniku servisna KNJIGA potrjena DOBRE VOZNE LASNOSTI če se ne javim pošljite SMS na mail ne odgovarjam cena je bila 2999 evrov PREBERI OPONBO
PRED PARIMI DNEVI MI JE AVTO ZASEGLA POLICIJA KER SEM POVRATNIK IN BRES ISPITA VOZIL . ČE IMATE KAKO VEZO NA SODIŠČU ALI ODVETNIKA KI TO ZADEVO ZELO ZELO OBLADA IN GA DOBIM IZ ZASEGA,GA DOBITE ZA TO CENO IN IMAMO VSI NEKAJ OD TEGA BOLJE KAKOR da gadobi POŽREŠNA DRŽAVA ta zakon je samo zato da si država fila proračun ki je v ***** oprostite izrazu lp."

edit: gre za tale avto
Alfa Romeo 166 2.4 JTD M-Jet Beri Oponbe
diesel motor, 2387 ccm, 129 kW (176 KM)
12/2004
1.100 €

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ne vem, kaj te moti. Tak avto ima mešan ciklus 7,5L, tako da je relacijska vožnja brez problema pod 5L.
http://www.spritmonitor.de/de/...&minkm=5000
ave 7.65

min 4.65
max 10.00
Se dodaj da je najnizja poraba liter pa pol nizja (30%)od drugega najnizjega. Ce ti temu podatku verjames, potem....

Pa najbrz tudi drzi da ima xenonke.
bonk.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.195
701
113
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Citat:
recimo, da je zabavna podrobnost, čeprav ne vem, a bi se smejal al za glavo držal ...
tongue-1.gif

vrhunsko!
aplauz.gif

"AVTO JE ODLIČEN skoraj nove gume MALA PORABA REDNO VZDRŽEVAN narejen tavelik servis,menjava olja v menjalniku servisna KNJIGA potrjena DOBRE VOZNE LASNOSTI če se ne javim pošljite SMS na mail ne odgovarjam cena je bila 2999 evrov PREBERI OPONBO
PRED PARIMI DNEVI MI JE AVTO ZASEGLA POLICIJA KER SEM POVRATNIK IN BRES ISPITA VOZIL . ČE IMATE KAKO VEZO NA SODIŠČU ALI ODVETNIKA KI TO ZADEVO ZELO ZELO OBLADA IN GA DOBIM IZ ZASEGA,GA DOBITE ZA TO CENO IN IMAMO VSI NEKAJ OD TEGA BOLJE KAKOR da gadobi POŽREŠNA DRŽAVA ta zakon je samo zato da si država fila proračun ki je v ***** oprostite izrazu lp."

12/2004
1.100 €

Ocitno tudi tista stvar na menjalniku ni pomagala proti policajem ...

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Citat:
tongue-1.gif

vrhunsko!
aplauz.gif

12/2004
1.100 €

Poleg tega v tem oglasu tudi ne gre za Alfo 166, temveč precej redkejšo 169
hysterical-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zanimivo, da so mu ga zasegli, a on ima slike avta iz domačega hofa. So ga sredi prodaje zasačili policisti?

Daj še 1x preberi opombe...

Ja? Pokaži mi prosim kje sem zgrešil, zgleda sem nepismen, pa ne razumem napisanega.

2015-09-1409h1305.png

Cena JE BILA 2999€, torej ga je že prodajal pred tem konkretnim oglasom. In fotke pač ima še od takrat...