Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Altfor

Zelenc'
18. feb 2013
18
0
1
Ko sem jaz kupoval avto,sem bil skeptičen, kako je z zgodovono avta. Po telefonu se dvakrat pogovarjal z lastnikom. Nazadnje sem mu omenil, da bi avto dal pregledat na AMZS in se s tem prepričal če je z avtom vse v redu. Takoj po telefonu mi je rekel, da ni problema, naj pripeljem kogar hočem za pregled. Avto kasneje res dal pregledat in ga tudi kupil. AMZS dal štiri strani dolgo poročilo (pregledano po slkopih: motor,menjalnik, karoserija, podvozje). Hočem povedat, da denar ni bil vržen vstran. Pa še nekaj je .Če bi lastnik začel kaj jamrat o mojih zahtevah, se izgovarjat , bi takoj končala. Ker bi bilo sumljivo.
Pozdrav

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Se mi zdi da post samo reklama za ta oglasnik in nič drugega. Primerja 2 različna avta...sicer serije 1.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Sicer imeli dizla...pri 170 k km je bilo podvozje čisto zanič, treslo, pokalo (ob sicer rednih servisih)...mojster na P servisu ni nič rekel okoli menjave končnikov, amortizerjev itd... občutek tak, da če bi avto dvignil v zrak in stresel, bi za 300 kg železja ven padlo
smile-1.gif

Drugače pa ok, precej trd avto za razliko od drugih pežojev. Poraba pri bencinarju je kar huda...109 KM 8-9, močnejši pa še verjetno več.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Takšnega P ne kupim niti za pol te cene (če pa mi ga dajo zastojn, pa ga s prve prodam) zaradi notranjega izgleda, saj ni na avtu gršega kot pa tal kvazi les
uf-1.gif

tisti, kateri je dizajniral ta kvazi les v te cheap avte, je samo za odstral
stupid-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
grin1.gif

Ne resno. Avto punca kupuje. Rabi šparovčka, sam ravno nepremičnina pa tud ne sme biti. Zaenkrat iščeva Ceed, i30, Focus.