Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Citat:
Uporabnik shift pravi:
pa motor ki bo BP naredil 500k km in več

Kar naredi tudi večina evropskih dizlov, razen VW
evil.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Pozna kdo te avtomobile? Punca rabi nekaj "novega".
Focus (Moti me, da ima 3 vrata)
Ceed (Celjan)
Ceed (spet Celjan)
Ceed (1. lastnik, ljubljanska regija, tablica pa MB)
Mogoče še kaj takega: Citroen C4

Kaj bi blo bolje v tem rangu? Focus ali Ceed? A je 1.6 TDCi vredu motor? A so pri Focusu teli razmaki pri levi luči normalni?

lp

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.562
1.087
113
Titograd
Vredu motor je. Pravzaprav so, iz vidika pokvarljivosti, vsi takratni fordovi ok, tudi ta PSA-jev. Imam malo starejši model focusa (ki pa je skoraj isti kot tale), avtu noter zamerim da ima po vratih samo trdo plastiko, bi z nekaj tkanine izgledal precej bolje, če želim imeti vklopljeno zadnjo meglenko moram najprej vklopiti še prednjo
bonk.gif
. Vozi se pa ta focus 1A. V malo več kot letu brez težav. Ni šans da ga menjam za Ceeda, ki ni tako udoben, obenem pa ima na cesti slabšo lego.

Ga pa z manj konji ne bi vzel, ni tolk lahek avto. Ne vem pa kateri razmak na sliki misliš? Med lučjo in haubo ali lučjo in prednjim branikom?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Hvala ti za odgovor! Moti me vse okrog leve luči (vse mi zgleda neenakomerno). Mogoče mu slika dela krivico. Sicer je pa blizu mene in ga greva verjetno jutri pogledat.
Glede meglenke pa vem kako je. VW ima isto sranje.
smirk-1.gif

Če pa kdo ve za kak Focus, dizel, 5 vratni, servisna zgodovina, do 8k eur, naj mi pa prosim sporoči.
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.562
1.087
113
Titograd
Med lučjo in haubo je razmak pri mojem manjši, med lučjo in branikom pa nekje približno isti (torej, večji kot med lučjo in haubo), je pa na obeh lučeh enak. Še ni bil karamboliran. Dokler ne vidiš v živo je itak brezveze razpravljat, sploh ker slike niso najbolj posrečene, tam se potem vidi če so razmaki levo-desno enakomerni, če se kaka luč rosi itd.

Med opcijami Focus, C4 in Ceed je Focus najboljša opcija.... C4 nisem šel niti probat, ko sem na netu prebral nekaj zgodb o crkovanju...... kjer je crkovalo in crknilo vse, kar na avtu lahk crkne. Na avtomobilizem. com je pred časom en opisal svojo zgodbo s C4 od novega do 50k km.... groza
bonk.gif

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Obi radkape, brez vinjete, tablic , 40k km , servisna nepotrjena, 03

Več ti lahko pove Vidoviti Milan zakaj ve špila

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa ko vidiš v opombah, menjam za praktično katerokoli vozilo, veš, da se ga hoče na hitro znebit.Vsaj v večini primerov to drži.