Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kaj so pa glavne hibe? A rajš kar search uporabim?
grin1.gif

Glede motorja 1.6 HDi
evil.gif
: klik

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
No saj pol sem ga klical in ko sem omenu da bi ga pelu k mehaniku pregledat je brz povedu da je bil karamboliran in so bla vrata menjana. Pol sem pa še vidu da na bolhi prodaja tudi prednjo masko, tko da bog ve kaj je blo z avtom. Kr naj ga ma
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Samo tja ne. Enkrat sem izgubil par ur in za 200km goriva za porazen avto.

V bistvu imam v celju ene par podobnih izkušenj (celo na A2S), tako da me ne spraviš več čez trojane, ko se kupuje avto.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
A pa je to FUUULL značilno, da štajerski prodajalci nategujejo kupce z nikakvimi avtomobili?

Ni šans, da so tudi kakšne izmeje med avtomobili?

Zakaj mislite, da je tale Ford slab recimo?

Ima v resnici 200.000+km? Kako lahko jaz, kot navaden smrtnik to preverim?

Je bil razbit? Tudi tega ne morem preverit, razen če bi s seboj pripeljal kakšnega dobrega ličarja?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.562
1.087
113
Titograd
Celjan je tak da ti bo rekel, da je avto v nulo, ko pa boš prišel tja, po možnosti vsaj 100 km daleč, pa boš našel navadno podrtijo...... za katero bo prodajalec še vedno prepričan da je "v nulo".

Na sliki še solidno izgleda, pa prideš tja pa robovi zamaknjeni, luči se rosijo, notranjost smrdi po čikih, motor se zaganja, trese, menjalnik škrta, amatersko barvano......... Jaz pri kupovanju avta celje enostavno odmislim.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Ni nujno, zna pa kar bit, sej je že ena tema o tem kle gor. Jst sm že 10 let nazaj en avto šel gledat v Slovenske Konjice. Itak po telefonu avto u piko, ko sm pršu dol, pa nism vedu, a gledam isti avto, kot na sliki al ne. Pomoje je bil avto slikan leta nazaj, res, da na slikah se vsega ne vidi, ampak tok slabga, bi pa tud na slikah pomojem upazu. No, k je zakurblu makino, se je vn kadil vseh barv, od črnga do plavga, k sm pa met turiranjem glavo dal dol, je pa še nek sred podvozja vn pihal. Sem vprašal kaj je pa to, pa je reku, oh nč tazga, zgleda mal za pošvastat avspuh. Skratka obrnu sm se pa nazaj, ampak niti ne razočaran, prvo mal jezn pol pa že vesel, ker sm saj vedu, da se nism nategnu z nakupom, če bi vse te napakice začasno skril.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Preveriš lahko mislim, da na uradnem servisu, tam bo znana zgodovina, zna bit uvožen (nič narobe, če je ok) glede na navigacijo, pa da ne piše, slo poreklo, ni pa nujno. Če je pa butnen pa najbl oko je ličar, lahko si sicer sposodiš merilec debeline laka, samo je lahko bil popravljen samo površinsko. Moj recimo je bil že 4x farban, pa use od tega samo parkingi, 3x vtara 1x odbijač. En s tem merilnikom, bi lahko reku, da je bil cel razbit
smile-1.gif

Ps: Se da na zavarovalnici preverit oz. dobit izpis, kaj si vse popravljal oz uveljavljal, ker nimam nobenga računa doma oz zapisnika, ko bom prodajal, me je prej en spomnil, ko sem ga bral, bi blo pa fino met glih zarad tega?

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.154
3.879
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
....zna bit uvožen (nič narobe, če je ok) glede na navigacijo, pa da ne piše , slo poreklo, ni pa nujno.....

No,...khm...tole ni možno. Ker če je SLO avto, potem to piše v naslovu 2x in v opombah 3x.

Tista izjava za možnost napak pri vnosu je pa za primere (99%) ko napiše nekaj za kar je pozabil da avto nima.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ok, pustimo zdaj to, da je tale prodajalec na štajerskem...

Ima kdo osebno slabe izkušnje s tem prodajalcem? Je že bil kdo pri njemu in si podrobno ogledal kakšen afto?
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.154
3.879
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

Hec je tukaj v tem da ne gre samo za štejersko ampak predel Celje - Rogaška, torej "creme de la creme" štajerskih hendlerjev, katerim se še štajerci sami izogibajo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ja, 3 avte sem šel tja gledati in so bili vsi 3 konkretno razbiti. Mi je pa kasneje prišlo na uho da bi se naj tile v Teharju (mislim da sta na kupu 2 ali celo 3 dilerji) ukvarjali predvsem s popravilom in nadaljnjo prodajo razsutih vozil. Saj če me spomin ne vara so zraven tudi neke delavnice, predvidevam da kleparske in ličarske.
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

Ima kdo osebno slabe izkušnje s tem prodajalcem? Je že bil kdo pri njemu in si podrobno ogledal kakšen afto?
smile-1.gif

Jaz sem bil prav pri tem (sem pogledal zdaj na zemljevid in je to ta). Poslali so me pa tja iz A2S, češ da je to njihova "izpostava".

Gledat smo šli ene dva passata in tourana, vsi so bili precej zmatrani, z sumljivimi kilomtri in čudnimi barvnimi odtenki. Ko pa sem zraven videl delavnico, kjer mojstri "rithajo" avte in ene par avtov pred rihtanjem (kdor ve kakšni avti hodijo od lizing hiš v italiji ve o čem govorim), me je minilo.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik sylver pravi:

smile-1.gif

Če ti vsi svetujejo da se izogibaj CE območja to pomeni, da se I Z O G I B A J C E O B M O Č J A. Če misliš drugače pa izvoli in poročaj.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Kaj menite na tega Ford Mondea?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6907630&show=1

Sicer je uvožen, ampak KM so lahko realni.

Nov mondeo 2.0 diesel titanium pa stane 22.500 €. Po moje premala razlika, med rabljenim in "iztrošenim" ter novim. Iztrošenim zato, ker je cena tega rabljenega Forda v tujini vsaj 5000€ manjša kot se zdaj prodaja v Celju. Pojdi na mobile.de in poglej v kakem stanju so avti v tujini za cca 12.000€. Ti bo takoj vse jasno.